Σύμφωνα με την εταιρεία διανομής της, Village Roadshow, η ταινία «The hangover Part 3» του Τοντ Φίλιπς έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα την Πέμπτη 30 Μαΐου, ημέρα πρώτης προβολής της στις ελληνικές αίθουσες. Συγκεκριμένα, παραπάνω από 22.300 θεατές την παρακολούθησαν στην πρώτη ημέρα προβολής με αποτέλεσμα η ταινία, σύμφωνα πάντα με στοιχεία της Village να σημειώσει το καλύτερο άνοιγμα πρώτης μέρας στο ελληνικό box office για το 2013.

Ως γνωστόν, η τρίτη ταινία «Hangover» συνεχίζει τον μύθο της πρώτης και της δεύτερης, παραγωγών αντιστοίχως του 2009 και του 2011. Στην πρώτη ταινία, τρεις φίλοι (Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκις) αναζητούν το τέταρτο μέλος της παρέας τους (Τζάστιν Μπάρτα) που χάθηκε στο Λας Βέγκας. Το σκηνικό επαναλαμβάνεται με παραλλαγές στις δυο επόμενες που σκηνοθετήθηκαν και πάλι από τον Τοντ Φίλιπς- με τα ίδια πρόσωπα στους ίδιους ρόλους.

Σύμφωνα με την παραγωγή της τρίτης ταινίας, το «Hangover Part 3» είναι το επικό φινάλε μιας απαράμιλλης οδύσσειας μακελειού και κακών αποφάσεων, κατά την οποία η παρέα πρέπει να τελειώσει αυτό που άρχισε, επιστρέφοντας στον «τόπο του εγκλήματος»: το Λας Βέγκας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλα τελειώνουν εδώ.

Τα εισιτήρια της πρώτης μέρας του τρίτου «Hangover» στην Ελλάδα είναι κατά 14,5% περισσότερα σε σχέση με το ξεκίνημα της δεύτερης ταινίας, στις 2 Ιουνίου 2011. Το πρώτο «Hangover» είχε ξεκινήσει με 9.467 θεατές στις 16 Ιουλίου 2009, με το δεύτερο να ακολουθεί με 19.493 θεατές, δυο σχεδόν χρόνια μετά.

Το «Hangover Part 3» προβάλλεται σε παραπάνω από 60 αίθουσες όλης της χώρας.

Δείτε κριτική της ταινίας στο Βήμα.