Bραδιά αφιερωμένη στον Ανδρέα Μπάρκουλη οργανώνει το Μικρό Παλλάς, όπου παίζεται η κωμωδία «Μια τρελή τρελή σαραντάρα»: Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου, η παράσταση θα είναι αφιερωμένη στον ηθοποιό, ο οποίος και θα την παρακολουθήσει. Τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν υπέρ του καθώς αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα εκτός από προβλήματα υγείας.
Ο Μπάρκουλης ήταν ο συμπρωταγωνιστής στην ομότιτλη κινηματογραφική ταινία με τη Ρένα Βλαχοπούλου, το 1967. Γραμμένη δέκα χρόνια νωρίτερα από το δίδυμο Αλέκου Σακελλάριου-Χρήστου Γιαννακόπουλου, το θεατρικό ανέβηκε από τον θίασο της Μαίρης Αρώνη. Τότε ήταν που γεννήθηκε η «Τζένη Πετρομιχάλη», η γυναίκα που θέλησε να κάνει την προσωπική της επανάσταση. Χήρα στα σαράντα της χρόνια, νοιώθει να εγκλωβίζεται σε μια περιορισμένη ζωή, έτσι όπως της την επιβάλλει η συντηρητική, για την εποχή, οικογένειά της….
Στην παράσταση του Μικρού Παλλάς η Βίκυ Σταυροπούλου ηγείται του θιάσου όπου παίζουν οι Δημήτρης Μαυρόπουλος, Ελένη Κρίτα, Βάσω Γουλελεμάκη, Νεφέλη Ορφανού, Κωνσταντίνος Κακούρης, Στράτος Χρήστου. Η σκηνοθεσία είναι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.
ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Την Τετάρτη 20/3 στις 20.00 στο Μικρό Παλλάς.