Μια βραδιά για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την ελληνική μπλουζ και κάντρι σκηνή ή απλώς να διασκεδάσουν με ενδιαφέρουσες μουσικές, διοργανώνεται σήμερα, Σάββατο 23/2, στο «Κύτταρο».
Δύο παλιά συγκροτήματα, οι Daddy’s Work Blues Band και οι Bullets, καθώς και ένα νεότερο ενδεκαμελές σχήμα που έχει βάση τον ήχο του αμερικανικού Νότου αλλά πειραματίζεται με διάφορα είδη μουσικής, οι Rosewood Brothers, φιλοξενούνται κατά κάποιον τρόπο από μια άλλη μπλουζ μπάντα, τους Mr. Highway Band, στο πλαίσιο του δεύτερου φεστιβάλ που διοργανώνει το συγκεκριμένο συγκρότημα.

«Είναι μια ευκαιρία για τον πολύ κόσμο να δει πώς η συγκεκριμένη σκηνή που ουσιαστικά αποτελεί τη βάση όλης της ροκ μουσικής όχι μόνο υπάρχει αλλά βρίσκεται σε άνοδο στη χώρα μας. Είναι μια πολιτιστική πρόταση έξω από τα καθιερωμένα» λέει ο Γρηγόρης Ψαλτάκος από τους Mr. Highway Band και τη δημιουργική ομάδα Creatures που αποτελεί συνδιοργανωτή της βραδιάς.
«Θέλουμε να δώσουμε μια ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει ένα είδος που δεν είναι τόσο γνωστό στη χώρα μας, τουλάχιστον σε ευρεία βάση» λέει από την πλευρά του ο Γιάννης Αφέντρας, βασικός συνθέτης των Mr Highway Band. «Ναι μεν πλέον μέσω Διαδικτύου είναι αρκετά πιο εύκολο σε σχέση με παλιότερα να κάνεις γνωστή την παρουσία σου. Από την άλλη όμως οι πολλές καλές μπάντες της ελληνικής μπλουζ σκηνής δυσκολεύονται στο να βρουν ένα χώρο για να πραγματοποιήσουν ακόμα και μια εμφάνιση. Οι ιδιοκτήτες των συναυλιακών χώρων και των νυκτερινών καταστημάτων διστάζουν στο να αφιερώσουν μια ολόκληρη βραδιά σε αυτή τη μουσική».
Στο «Κύτταρο» είναι μια ευκαιρία για πολύ κόσμο να γνωρίσει και να αγαπήσει είδη μουσικής με τα οποία ίσως ως τώρα έχει πιο χαλαρή σχέση.
2ο Music Highway Festival
Never too old to rock ‘n’ roll!!!

The Bullets
Mr. Highway Band
The Rosewood Brothers
Daddy’s Work Blues Band

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, 20.30
Κύτταρο Live Club, Ηπείρου 48 και Αχαρνών
Είσοδος: 10 ευρώ (+μπίρα)