Ένα νέο συγκρότημα, που θα αποτελεί συνέχεια των θρυλικών Beatles, σκέφτονται να δημιουργήσουν τα τέσσερα παιδιά των… Σκαθαριών, όπως δήλωσε στο BBC ο γιος του Πολ ΜακKάρτνεϊ.

Ο 34χρονος Τζέιμς ΜακKάρτνεϊ, δήλωσε ότι ο Σον Λένον, γιος του Τζον Λένον, ο Ντάνι Χάρισον, γιος του Τζορτζ Χάρισον, ο Ζακ Στάρκι, γιος του Ρίνγκο Σταρ και ο ίδιος, εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχηματίσουν ένα γκρουπ το οποίο θα ονομάζεται «The Beatles-The Next Generation».

«Εγώ θα συμφωνούσα» πρόσθεσε ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ, που άρχισε σόλο καριέρα τραγουδιστή και κιθαρίστα. «Ο Σον φάνηκε να ενδιαφέρεται, ο Ντάνι επίσης. Ο Στάρκι φάνηκε λιγότερο ενθουσιώδης», σημείωσε, προσθέτοντας ότι με λίγη τύχη το συγκρότημα θα μπορούσε να σχηματιστεί.

Οι τέσσερις απόγονοι των Beatles, ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών τους, ασχολούνται με τη μουσική. Ο Σον Λένον είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός στη Νέα Υόρκη. Ο Ντάνι Χάρισον έχει δημιουργήσει το δικό του συγκρότημα τους «Τhenewno2» με τον Όλιβερ Χεκς.

Ο Zακ Στάρκι είναι ντράμερ όπως και ο πατέρας του Ρίνγκο Σταρ,και έχει παίξει με τους Who και τους Oasis.

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ που μοιάζει πολύ στον πατέρα του, δήλωσε ότι ονειρεύεται να τα πάει καλύτερα από τους Beatles. «Μακάρι να ήμουν ισάξιός τους αλλά ακόμη και αυτό θα είναι δύσκολο» παραδέχθηκε.

Ο Τζ. ΜακΚάρτνεϊ συμμετέχει σε μια συναυλία στο Λίβερπουλ, στο περίφημο «Cavern Club», όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Beatles.

Οι δύο δίσκοι του ήταν συμπαραγωγές με τον πατέρα του, ο οποίος στα 69 του χρόνια δεν φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει από τη μουσική σκηνή, με την κυκλοφορία πρόσφατα ενός άλμπουμ, με τίτλο «Κisses on the Bottom».