Η ADaM Productions σε συνεργασία με το Badmintontheater παρουσιάζουν έξι κορυφαίους ταχυδακτυλουργούς στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγείας.

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, όπως μοναδικός είναι και ο τρόπος που κάθε ένας από τους «προβοκάτορες του αληθινού» που θα καταλάβουν τη σκηνή του θεάτρου Badminton, θα επιχειρήσει να φτάσει τις αισθήσεις μας στα όρια τους ή και πέρα από αυτά και να μας ταξιδέψει στις πιο γοητευτικές περιοχές της συνείδησης, εκεί όπου θα αναρωτηθείτε -και θα αναθεωρήσετε- το τι είναι τελικά αληθινό και τι φανταστικό.

Έχοντας το δικό του προσωπικό στυλ και «ειδίκευση», κάθε μέλος αυτής της ξεχωριστής Dream Team θα σας κρατήσει με κομμένη την ανάσα όπως κάνει στα μεγαλύτερα θέατρα και μιούζικ χολ του κόσμου. Η μαγεία όμως δεν σταματά εδώ…

Χιούμορ, θεατρικά εφέ, stand up comedy, παντομίμα, δημιουργούν μια παράσταση που καθηλώνει μικρούς και μεγάλους. Τα αστέρια της βραδιάς Jeff Hobson, Michael Giles, Arkadio, Michael Holly, David Kaplan, Glenn Singer σας υπόσχονται μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Πότε:

8, 9 & 10 Φεβρουαρίου στις 20:30
11 Φεβρουαρίου στις 17:00 & 21:00
12 Φεβρουαρίου στις 11:30, 15:30 & 19:30

Τιμές Εισιτηρίων: 8/15/16/22/25/30/34/45 ευρώ

www.badmintontheater.gr