Το απορημένο πρόσωπο του Αντώνη Καφετζόπουλου ενώ προσπαθεί να ακούσει κάτι πίσω από έναν τοίχο, επελέγη τελικά για να στολίσει το επίσημο πόστερ της ταινίας «Αδικος κόσμος» του Φίλιππου Τσίτου.

H αφίσσα της ταινίας παρουσιάζεται για πρώτη φορά δημοσίως κατ’ αποκλειστικότητα στο Βήμα online, αφορμής δοθείσης της κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες από την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου σε διανομή Feelgood Entertainment.

Στον «Αδικο κόσμο» που βραβεύθηκε στο τελευταίο φεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν στις κατηγορίες σκηνοθεσίας και ανδρικής ερμηνείας, ο Αντώνης Καφετζόπουλος υποδύεται έναν καλοπροαίρετο αστυνομικό που μπλέκει σε μια υπόθεση φόνου μέσω της οποίας γνωρίζεται με μια καθαρίστρια, την Θεοδώρα Τζήμου.

Η εξέλιξη της σχέσης των δυο αυτών μοναχικών ανθρώπων αλλά και η θέση του αστυνομικού σε έναν κόσμο που δεν καταλαβαίνει, πλάθει το σύμπαν αυτής της ευαίσθητης ταινίας που σηματοδότησε την δεύτερη συνεργασία του Τσίτου με τον Καφετζόπουλο μετά την «Ακαδημία Πλάτωνος».

Στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν ο πάντιε καλός Χρήστος Στέργιγλου και η Σοφία Σεϊρλή, ενώ περάσματα κάνουν ο συγγραφέας Αχιλλέας Κυριακίδης και ο κριτικός κινηματογράφου Μιχάλης Δημόπουλος.