Το καλοκαίρι ο κόσμος συνήθως ξεκουράζεται. Ο Β. D. Foxmoor των Active Member είπε να μην αφήσει να περάσει ο χρόνος έτσι και αποφάσισε να «σκαρώσει» ακόμη ένα άλμπουμ. Τίτλος «Dublaz 44» ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου ενώ μία ημέρα μετά οι φίλοι του low bap συγκροτήματος θα έχουν την ευκαιρία να τον ακούσουν «ζωντανά» στη συναυλία του συγκροτήματος στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.
Ο B. D. Foxmoor με την Sadahzinia δεν θα μείνουν όμως μόνο σε αυτή τη νέα δουλειά. Το τρίωρο πρόγραμμά τους θα περιλαμβάνει, εφόσον έχουν και αρκετό διάστημα να εμφανισθούν live, κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας τους, καινούργια και παλαιότερα καθώς επίσης και κάποια από τα προσωπικά τους project.
Στη συναυλία αυτή στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη μαζί με τους Active Member θα εμφανισθούν και το συγκρότημα Χνάρια με τη νέα τους δουλειά. Εχοντας μιξάρει με φρέσκια ματιά τα παλιά κομμάτια των Active Member, οι Brak, Onaxis, dj Moya θα τα παρουσιάζουν σαν «σφήνες» κατά την διάρκεια του live, μαζί με τους B. D. Foxmoor και Sadahzinia.
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ενας από τους σημαντικούς drummer ο Κώστας Αναστασιάδης θα παρουσιάσει αυτοσχεδιασμούς καθώς ενώ στα διαλείμματα θα δώσει… με τον Dj Moya. Ο ίδιος έχει ενεργή συμμετοχή τόσο στην δισκογραφία όσο και στις συναυλίες του γκρουπ τα τελευταία χρόνια… Ο Jamoan στην κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική) και στα κρουστά θα συνοδεύει το γκρουπ σε όλους τους σταθμούς του tour.

Πληροφορίες
Τιμές εισιτηρίων προπώληση 12 ευρώ, ταμείο 15 ευρώ
Προπώληση, δισκοπωλείο Τζίνα, Πανεπιστημίου 57, τηλ. :2103251271