Το Σάββατο 16 Απριλίου, στο Club Vinilion, θα εμφανιστεί, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα, ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος δημιουργός και τραγουδιστής, ο Σταύρος Λογαρίδης.

O Σταύρος Λογαρίδης, αποστασιοποιημένος τα τελευταία χρόνια από τη μουσική σκηνή της Αθήνας, έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’70, όταν με το συγκρότημά του, τους θρυλικούς Poll, σάρωναν τις σκηνές της πόλης με μεγάλη επιτυχία και απήχηση στο νεανικό κοινό, παρέα με τον Κώστα Τουρνά και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, γράφοντας μερικά από τα καλύτερα τραγούδια, τα οποία έμειναν στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Μετά τη διάλυση των Poll, δημιούργησε τους «Ακρίτας», με πολύ progressive ήχο για την εποχή του, βγάζοντας έναν υπέροχο δίσκο, που περιείχε το καταπληκτικό τραγούδι «Ιππος Χλωρός», ο οποίος είναι πλέον συλλεκτικός.

Εγραψε μουσική για τηλεοπτικές σειρές και τον κινηματογράφο.
Αν και οι εμφανίσεις του σε νυχτερινά μαγαζιά ήταν περιορισμένες, η δισκογραφική του καριέρα είναι πλούσια καθώς συνεργάστηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι: Π. Σιδηρόπουλος, Ελ. Αρβανιτάκη, Γ. Ζήκας, Ν. Πορτοκάλογλου, Χ. Αλεξίου, Ν. Βερόπουλος, Μ. Ρασούλης κ.ά.

Στο πρόγραμμά του θα συμπεριλάβει τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους αλλά και από τις συνεργασίες του με τους παραπάνω καλλιτέχνες.

Η εμφάνισή του στο Club Vinilion είναι μια από τις πολλές που θα ακολουθήσουν τη χρονιά αυτή.

Τηλέφωνο κρατήσεων και πληροφοριών: 2102692640