Τρία ελληνικά συγκροτήματα εμφανίζονται απόψε στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σε μια «διαφορετική» βραδιά, όπου τον πρώτο λόγο έχουν η ροκ και η τζαζ. Τα συγκροτήματα Μusica Ficta, Rosebleed και Βlue Jazz Fiction, τα οποία αναδείχθηκαν μέσα από τον φεστιβαλικό διαγωνισμό «Schoolwave», θα παίξουν τα τραγούδια τους έχοντας ως κοινό σύνθημα ότι «η μουσική μάς κάνει κοινωνικούς. Η μουσική είναι αντίδοτο στην αποξένωση που προκαλούν οι ώρες μπροστά στον υπολογιστή».

Απόψε δεν θα χρειαστούν υπολογιστές. Μόνο καλή διάθεση, αφού τα τρία συγκροτήματα θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα. Η αρχή θα γίνει με τις Βlue Jazz Fiction, έξι κορίτσια από τον Βόλο που, εκτός από δικές τους συνθέσεις, θα παρουσιάσουν και διασκευές κλασικών τζαζ κομματιών. Στη συνέχεια οι Μusica Ficta θα δώσουν τη δική τους εκδοχή περί ροκ και στο φινάλε θα εμφανιστούν οι εμπειρότεροι όλων Rosebleed- με το άλμπουμ «White Βalloons» και το σινγκλ «Ι want to have it all» στις αποσκευές τους.

Η εκδήλωση αποτελεί συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με το φεστιβάλ «Schoolwave» (και τον εμπνευστή του Χρήστο Ιωαννίδη ) και εντάσσεται στη Σειρά Γέφυρες, την καλλιτεχνική διεύθυνση της οποίας έχει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Π. Κόκκαλη, τηλ. 210 7282.333. Ωρα έναρξης: 21.00, γενική είσοδος 5 ευρώ.