Η ελληνική έκδοση του παγκόσμιου best seller βιβλίου της Anita Moorjani «Πεθαίνοντας Εγινα ο Εαυτός μου» (DYING TO BE ME) κυκλοφορεί από τη Link Media.
Ένα βιβλίο που έχει μεταφραστεί σε πάνω από 35 γλώσσες και έχει διαβαστεί από εκατομμύρια ανθρώπους, ένα βιβλίο που μας λυτρώνει από το μεγάλο μας φόβο απαντώντας στο πιο δύσκολο ερώτημα. Η συγκλονιστική πραγματική ιστορία της συγγραφέως, άγγιξε και το διάσημο σκηνοθέτη Ridley Scott, o οποίος αναμένεται να τη μεταφέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στην επόμενη διετία.

Το βιβλίο της Anita Moorjani που συντάραξε την ιατρική κοινότητα, περιγράφει το «ταξίδι» της από τον καρκίνο στην επιθανάτια εμπειρία και εν τέλει στην ίαση της.

Ένα μάθημα ζωής που θα συγκινήσει, θα εμπνεύσει και θα ταρακουνήσει τις πεποιθήσεις μας. Η Anita Moorjani, μέσω της αρρώστιας της και της επιθανάτιας εμπειρίας της, «καθοδηγεί το μυαλό» σε όλους εμάς που αναζητούμε απαντήσεις στο αιώνιο ερώτημα. Η αγάπη της για τη ζωή και το εσωτερικό κάλεσμα να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους μέσω της εμπειρίας που βίωσε, αποτέλεσε τον λόγο που σήμερα διαβάζουμε το βιβλίο της. Όμως, όσα βίωσε, και περιγράφει, κατά την διάρκεια της επιθανάτιας εμπειρίας της, αποτελούν αντικείμενο μελέτης και διευρύνουν τον ορίζοντα της αντίληψης μας για τη συνέχιση της ζωής μετά τον θάνατο.