Η Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς δεν είχε κανένα πρόβλημα με το σώμα της. Οι παπαράτσι οι οποίοι είχαν «στρατοπεδεύσει» έξω από την εμβληματική κατοικία Ρότσιλντ στην περιοχή Κερασιές της Κέρκυρας, μπορούσαν άνετα να κλείσουν στο φακό τους την βρεττανίδα ευγενή να απολαμβάνει το μπάνιο της. Η κυρία Μπόουλς η οποία καθημερινά έκανε μπάνιο στην πισίνα της βίλας των διεθνούς φήμης κροίσων, έμοιαζε με οποιαδήποτε μέση γυναίκα της χώρας της. Μετρίου αναστήματος, με κάποια περιττά κιλά, λίγη χαλάρωση και πολλές φακίδες σε ολόκληρο το σώμα της.

Ένα χρόνο μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας και η Καμίλα βρισκόταν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Τελικά ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας θα επισημοποιούσε την σχέση του με την αιώνια ξανθιά αγαπημένη; Η Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς έμοιαζε μάλλον αδιάφορη μπροστά στα ερωτήματα που βασάνιζαν τους κύκλους του διεθνούς τζετ-σετ. Το Νησί των Φαιάκων ήταν και πάλι ο καλοκαιρινός προορισμός της. Η Μπόουλς δεν επιθυμούσε να αλλάξει τον τόπο διακοπών της, απλά και μόνο για να μην την «ανακαλύψουν» οι φωτογράφοι. Πέταξε για μια ακόμη φορά στην Κέρκυρα, με σκοπό να απολαύσει την θαλπωρή του σπιτιού των Ρότσιλντ, μεγαλοτραπεζιτών και σημαντικών συλλεκτών μυθικών έργων τέχνης…

Με την θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση

Το επόμενο καλοκαίρι ο Κάρολος και η Καμίλα-Ρόζμαρι Σαντ (αυτό είναι το πλήρες όνομά της) έφθασαν μαζί στην Κέρκυρα. Ο Κάρολος είναι άλλωστε λάτρης της Ελλάδας, του αρχαίου πολιτισμού μας, ιδιαίτερα όμως του Αγίου Όρους, το οποίο επισκέπτεται ανελλιπώς εδώ και πολλά χρόνια. Ο Κάρολος πριν παντρευτεί την Καμίλα (στα νεανικά της χρόνια εκείνη είχε νυμφευθεί τον στρατηγό Άντριου Πάρκερ-Μπόουλς με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά), επισκεπτόταν πάντα τα καλοκαίρια την Ελλάδα. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε τότε κρουαζιέρες στο Αιγαίο και το Ιόνιο, με την θαλαμηγό “Alexander”, της οικογένειας Λάτση. Η Καμίλα, αν και όλοι γνώριζαν ότι ήταν η επίσημη ερωμένη του (η πριγκίπισσα Νταϊάνα αναφέρθηκε στο βιβλίο της στην «αμαρτωλή εκείνη σχέση», υποστηρίζοντας ότι «σε αυτό το γάμο είμασταν πάντα τρεις»), δεν τον ακολούθησε ποτέ σε αυτές τις κρουαζιέρες.

Ξέρει από … καλή μπύρα

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005. (Η Νταϊάνα είχε βρει τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Παρίσι το 1997). Στη Μεγάλη Βρεττανία κυκλοφορούν φήμες ότι η βασίλισσα Ελισάβετ και η Κέητ Μίντλετον δεν την συμπαθούν ιδιαίτερα. Εκείνη δεν φαίνεται να δίνει σημασία. Μια μεγάλη μερίδα άλλωστε των Άγγλων της δείχνει μεγάλη αγάπη. Είναι τύπος αυθόρμητος, είναι πάντα χαμογελαστή, έχει χιούμορ και ξέρει να… κατεβάζει αρκετά ποτήρια μπύρας. Όπως οι περισσότεροι Άγγλοι. Το απέδειξε μάλιστα σε μια επίσκεψή της στο Ρούτλαντ το 2014. Μπροστά στις κάμερες δοκίμασαν μπύρα μαζί με τον Κάρολο. Η Δούκισσα της Κορνουάλης δεν έμεινε στο ένα ποτήρι. Είμαι σίγουρη ότι η Καμίλα θα… τιμήσει το ελληνικό κρασί στη διάρκεια της επίσκεψής της στη χώρα μας τον Μάιο.

Η πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου

Ο Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης φθάνουν στην ελληνική πρωτεύουσα (9-11 Μαΐου) προσκεκλημένοι του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Τον πρωτότοκο γιο της Ελισάβετ και την συμπαθή σύζυγό του, θα έχουν την «τύχη» να συναντήσουν οι λίγοι και εκλεκτοί οι οποίοι θα δώσουν το παρόν στο επίσημο δείπνο που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης είχαν επισκεφθεί μαζί το περασμένο καλοκαίρι τις ελληνικές θάλασσες. Το ζευγάρι φιλοξενήθηκε και πάλι στην βίλα των στενών τους φίλων Ρότσιλντ οι οποίοι τρέφουν μεγάλη αδυναμία στην Ελλάδα (μετά την Κέρκυρα, αγόρασαν εκτάσεις και στο Μεγανήσι). Ο Κάρολος και η Καμίλα «εγκατέλειψαν» μάλιστα για λίγες ώρες την περιοχή Κερασιές της Κέρκυρας, για να ξεναγηθούν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό «ΟΚΤΟ» του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου. Τον Θεόδωρο και την Γιάννα συνδέει φιλία χρόνων με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τη σύζυγό του. Ακριβώς όπως και τα μέλη της οικογένειας Λάτση. Μια γνωριμία που είχε ξεκινήσει από τον αείμνηστο Γιάννη Λάτση…

Η Ασπασία Λεβέντη τίμησε τον Βασίλη Λέκκα

Λέκκας, Γέλλη Αγγελοπούλου, Ασπασία Λεβέντη, Δημήτρης Κοπελούζος

Ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στο ιστορικό πάντα φιλόξενο “Zonars”, λίγο μετά τις εννέα το βράδυ. Η Πρόεδρος του International Foundation for Greece Ασπασία Λεβέντη, μέσα από μια ζεστή εκδήλωση τίμησε τον Πρέσβη Καλής Θελήσεως του Ιδρύματος Βασίλη Λέκκα. Ο γνωστός τραγουδιστής, πάντα θερμός υποστηρικτής, των εξαιρετικών «δράσεων» του IFG παρουσίασε το νέο του album “Film Noir”. Τα έσοδα από το CD θα διατεθούν για τους ευγενείς πάντα σκοπούς του Ιδρύματος.