Το μεγάλο ψεύτικο παγόνι, κατασκευασμένο από μετάξι, οργάντζα, κρυσταλλιζέ φτερά και πούπουλα, έμοιαζε να έχει «σκαρφαλώσει» στη βαριά ξύλινη επιφάνεια. Δίπλα ακριβώς, ένα vintage μπουκάλι με λικέρ σε εκτυφλωτικό πορτοκαλί χρώμα. Ο μεγαλοεφοπλιστής-μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης μόλις είχε επιστρέψει από μια μεγάλη βόλτα στο «River Yacht Club». Βυθίστηκε στην πολυθρόνα του πολυτελούς «Saxony Bar». Εριξε μια εξεταστική ματιά στον χώρο. Σκέφτηκε ότι το συγκεκριμένο spot είναι ένα από τα ωραιότερα που έχει επισκεφθεί ποτέ. Ο διάσημος αυστραλός σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν έχει τοποθετήσει τη σφραγίδα του στο συγκεκριμένο bar αλλά και σε ολόκληρο το «Faena Hotel Miami Beach». Το ξενοδοχείο θυμίζει σκηνικό χολιγουντιανής παραγωγής. Τυλιγμένο σε κόκκινα και χρυσαφένια χρώματα, με το «touch» της golden age του Μαϊάμι. Ο σκηνοθέτης του φιλμ «Ο υπέροχος Γκάτσμπι» γοητεύεται άλλωστε να γυρίζει στο παρελθόν. Πολυτέλεια, real glamour και μεγιστάνες του πλούτου να καταφθάνουν με δεκάδες Louis Vuitton και Bottega Veneta βαλίτσες στο εμβληματικό lobby του ξενοδοχείου. Ο κ. Ευπαλίδης ρούφηξε μια γουλιά από το κοκτέιλ του. Αφησε τη σκέψη του να πετάξει στο «River Yacht Club». Σκάφη είχαν αράξει στην προβλήτα του club με εκθαμβωτικά ωραίες γυναίκες να λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής. Λίγο αργότερα sexy κορίτσια με καυτά σορτς έφθαναν στο «R.Υ.C.» για να απολαύσουν το φαγητό τους. Οι άνδρες κάπνιζαν βαριεστημένα τα πούρα τους. Το supermodel Αντριάνα Λίμα και ο 27χρονος σύντροφός της Ματ Χάρβεϊ, γνωστός παίκτης του μπέιζμπολ, έτρωγαν σπαγγέτι με αστακό σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια του spot. Το ζευγάρι ανήκει στους πλέον φανατικούς θαμώνες…

Ελληνικό bachelor party στο Μαϊαμι, γενέθλια στο Λονδίνο…

Η Αντριάνα και ο Ματ λατρεύουν το Μαϊάμι και τα hot private clubs. Η βραζιλιάνα καλλονή περνάει άλλωστε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου στην πόλη με την εκπληκτική θέα στον ωκεανό, τα υπερπολυτελή yachts, τα τεράστια mansions και το ατελείωτο clubbing. Ο μελαχρινός άγγελος της Victoria’s Secret όταν δεν βρίσκεται στη Φλόριδα και στα Μπαρμπέιντος επιλέγει πάντα για διακοπές τη Μύκονο. Το περασμένο καλοκαίρι το supermodel είχε δημιουργήσει χαμό στη διάρκεια της επίσκεψής της στο νησί. Η Λίμα εμφανιζόταν με κατακόκκινα και ροζ μικροσκοπικά μπικίνι, προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό. Η Αντριάνα και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο θα βρίσκονται και αυτό το καλοκαίρι στο κατάλευκο νησί του Αιγαίου, προσκεκλημένες του ζεύγους Μπάρος – Αλ Σιάτι.

Στο Μαϊάμι έχουν πετάξει αυτές τις μέρες αρκετοί Ελληνες. Οι συμπατριώτες μας άλλωστε μετά τη Νέα Υόρκη δείχνουν πάντα ιδιαίτερη αδυναμία στο Μαϊάμι. Κάποιοι μάλιστα γόνοι γνωστών οικογενειών δραστηριοποιούνται στην πόλη και συγκεκριμένα στον χώρο της εστίασης. Πριν από αρκετά χρόνια ο γιος πασίγνωστου έλληνα επιχειρηματία είχε ανοίξει ένα super μοντέρνο εστιατόριο στο Μαϊάμι.

Μερικά 24ωρα πριν πέταξε στη Φλόριδα ο νεαρός Δημήτρης Θεοδωρίδης για ένα bachelor party… πολλών αστέρων. Ο γιος της παλιάς δόξας του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη παντρεύεται ως γνωστόν στις αρχές Ιουνίου στη Mykonos το πολύ όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού. Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο Στέλιος Ιωάννου, γιος του διεθνούς φήμης συλλέκτη.

Καλοκαίρι στη Μύκονο με ανθρώπους οι οποίοι φθάνουν από διάφορα μέρη του πλανήτη. Λίγο προτού ξεκινήσει το ταξίδι για το νησί γεμάτο λευκά και γαλάζια χρώματα τρεις αγαπημένοι φίλοι διοργανώνουν (μέσα στον Ιούνιο) big party στη λονδρέζικη classic disco «Trump». Ο πρίγκιπας Παύλος, πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά, ο Νάσος Θανόπουλος και ο ιταλός prince Κίκο Μοκάντα, θα γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά τους. Οι τρεις άνδρες κλείνουν τα 50 τους χρόνια. Οι προσκλήσεις με ισχυρή δόση χιούμορ μιλούν για 150 χρόνια…

Η βάπτιση Μαυρίδη και η… ψαρόσουπα

Το νεαρό ζεύγος Τζεμπ Μαυρίδη βάφτισε μερικά 24ωρα πριν την πολύ όμορφη baby daughter. Στο κοριτσάκι δόθηκε το όνομα της γιαγιάς της, Κάρεν Μαυρίδη. Πολλοί νεαροί φίλοι ανηφόρισαν στο σπίτι της οικογένειας στα βόρεια προάστια για ένα μεγάλο gathering μετά τη βάπτιση της μικρής.

Εγκαταλείπω με θλίψη τα βόρεια προάστια και κατηφορίζω στα νότια. Η θάλασσα έχει ένα λαμπερό γαλάζιο χρώμα. Σε ένα από τα ωραιότερα mansions της περιοχής. Ο σεφ βρίσκεται όπως πάντα στις 19.30 στην υπερπολυτελή ροζ κουζίνα. Ο… ταπεινός εργάτης του μόχθου ετοιμάζει ψαρόσουπα για τους προσκεκλημένους. Ξαφνικά η οικοδέσποινα κάνει έφοδο πάνω από τις κατσαρόλες. «Μη βάζεις πολλές πατάτες στην ψαρόσουπα διότι θα μας περάσουν για πτωχούς» επισημαίνει. Τι άλλο να πει κανείς. Οι καλεσμένοι πάντως απόλαυσαν ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα σερβιρισμένο σε πορσελάνινα σερβίτσια Hermes…

New spots και big deals

Τα λευκά και μαύρα κοστούμια που φορούσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι» γοητεύουν τον κ. Ευπαλίδη. Ο ράφτης του στο Μαϊάμι ετοιμάζει sur mesure πανάκριβες στυλιστικές προτάσεις για άνδρες της οικονομικής επιφάνειας του έλληνα μεγαλοεφοπλιστή.

Στην Αθήνα καινούργια εντυπωσιακά spots έχουν δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης. Το «Zurbaran» στην Πατριάρχου Ιωακείμ είναι ασφυκτικά γεμάτο. Επιχειρηματίες, νεαροί εφοπλιστές όπως ο Θέμης Πετράκης και το ζεύγος Τσαβλίρη – Βασιλόπουλου, ωραία κορίτσια, συγκεντρώνονται γύρω από τη μεγάλη μπάρα για drinks. Tα τραπέζια του φαγητού είναι επίσης γεμάτα. Δημιουργοί του χώρου τρεις πετυχημένοι επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε trendy spots της Αράχοβας και της Μυκόνου. Το «Ζ» είναι αυτή τη στιγμή ο must χώρος για καφέ, φαγητό και ποτό σε μια γκρίζα, βαρετή Αθήνα. To «Σερσέ Λα Φαμ» στη Μητροπόλεως συγκεντρώνει άλλου είδους κόσμο. Φοιτητές και κυρίες με πολλές τσάντες μετά το shopping. Ολοι απολαμβάνουν τον ήλιο με το βλέμμα στραμμένο στις καμπάνες της Μητρόπολης.

Στα βόρεια προάστια τα classic «21», «Blue Pine» και «STOFFA» υποδέχονται τους φανατικούς πελάτες τους. Πολύ σύντομα ανοίγουν οι κήποι των συγκεκριμένων εστιατορίων. Μερικά από τα μεγαλύτερα επαγγελματικά deals έχουν κλειστεί στους κομψούς κήπους με τα κρυστάλλινα σερβίτσια…

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ