Η Τζίτζι Χαντίντ κάθεται με άνεση στο πίσω μέρος μιας παλιάς πορτοκαλί λιμουζίνας. Το αυτοκίνητο είναι ένα από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ταινίες της δεκαετίας του ’50 και του ’60. Στο background ένας άνδρας, σχεδόν «σβησμένος» σαν εικόνα ο οποίος απολαμβάνει τον ήλιο. Η φωτογραφία έχει μια έντονη γεύση από Καλιφόρνια ή Μαϊάμι. Εκεί όπου κυκλοφορούν τα ωραιότερα και πλέον καλογυμνασμένα κορίτσια και αγόρια του πλανήτη.

Οι αδελφές Χαντίντ στην καμπάνια του οίκου Balmain F/W 2015

Η ωραία Τζίτζι άλλωστε ταιριάζει απόλυτα στο concept. Το πιο πετυχημένο και ακριβοπληρωμένο μοντέλο της εποχής μας διαφημίζει αυτή την φορά την κολεξιόν ρούχων που σχεδίασε η ίδια για το παγκοσμίου φήμης brand Tommy Hilfiger. Μμμ! GiGi for Tommy Hilfiger λοιπόν και οι λογαριασμοί του super model αποκτήσαν πολλά ακόμα μηδενικά. Η Χαντίντ ποζάρει επίσης για τις Ανοιξιάτικες-Καλοκαιρινές συλλογές των οίκων Fendi Dolce & Gabbana Stuart Weitzman (μια εντυπωσιακή φωτογράφιση με την Τζίτζι ολόγυμνη να «προμοτάρει» τα σατινένια μποτίνια της φίρμας)

Μπέλα και Τζιτζι Χαντίντ στη καμπάνια του οίκου FENDI Spring 2017

Το κορίτσι είναι σχεδόν σε όλα τα εξώφυλλα των μεγάλων περιοδικών μόδας του πλανήτη (η «Vogue» μοιάζει να την λατρεύει αφού της αφιερώνει σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα τα εξώφυλλά της) ενώ παίρνει μέρος στα fashion shows των διασημότερων designers του πλανήτη. Η αδελφή της Μπέλλα Χαντίντ μικρότερη κατά τρία χρόνια από την 24χρονη Τζίτζι ακολουθεί τα βήματά της. Αποτελεί και εκείνη ένα από τα πιο περιζήτητα κορίτσια του διεθνούς modelling. Η Μπέλλα είναι μελαχροινή με μια πιο «σοφιστικέ» ομορφιά εξίσου όμως εκθαμβωτική με την πρωτότοκη αδελφή της.

Οι αδελφές…κινητό χρυσορυχείο!

Ξεφυλλίζω τις σελίδες των μεγάλων περιοδικών μόδας. Είναι γεμάτες από ρούχα Ανοιξιάτικων και Καλοκαιρινών συλλογών. Εκτυφλωτικά χρώματα, εκρηκτικοί συνδυασμοί, αδυναμία στα ψυχεδελικά design ψηλοτάκουνα και πολλά νεαρά μοντέλα που «καθηλώνουν» με την άψογη εξωτερική τους εμφάνιση. Προσωπικά μου αρέσει πολύ η Anna Ewers.

Οι αδελφές Χαντίντ είναι όμως εκείνες οι οποίες κλέβουν συνέχεια την παράσταση. Είναι τα μοντέλα με τα περισσότερα εξώφυλλα, πρωταγωνίστριες σε πασαρέλες και διαφημιστικές καμπάνιες. Η Τζίτζι και η Μπέλλα σύμφωνα με τους ειδικούς έχουν κατορθώσει να…τινάξουν την banka στον αέρα! Τα χρήματα που κερδίζουν είναι φοβερά! Όλοι μιλούν για εξωπραγματικά νούμερα. Οι αριθμοί ζαλίζουν και μάλιστα σε δύσκολες οικονομικά εποχές για ολόκληρο τον κόσμο. Οι ίδιες προχωρούν γεμάτες αυτοπεποίθηση αφήνοντας λίγα πράγματα να φανούν από την κλειδαρότρυπα.

Τα κορίτσια προσέχουν όσο αφορά την ιδιωτική τους ζωή. Τουλάχιστον όταν αυτή έχει να κάνει με τους συντρόφους τους. Κάποιες άλλες φορές μοιάζουν να έχουν…πιει κάτι παραπάνω όταν διασκεδάζουν στα super parties ή private clubs. Η Τζίτζι συνηθίζει να χορεύει τρελλά με τις φίλες της, Κένταλ Τζέννερ και Κάρλι Κλoς μετά από κουραστικά fashion shows. Η Μπέλλα επιλέγει επίσης trendy restaurants στο Παρίσι, το Μιλάνο την Νέα Υόρκη. Πραγματοποιεί επίσης συχνά ταξίδια για διακοπές στη Νότια Ιταλία.

Οι γιγαντιαίοι αριθμοί στο Instagram

Ο στενός φίλος της Τζίτζι σχεδιαστής Olivier Rousteing (Creative director του Balmain) θαυμάζει τον «τσαμπουκά» της «Μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο» επισημαίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα «το χτύπημα» που δέχθηκε στο πρόσωπο (ένα δυνατό χαστούκι) γνωστός φαρσέρ ο οποίος την «άρπαξε» ξαφνικά έξω από ένα κτίριο στο Μιλάνο.

Οι αδελφές Χαντίντ κατόρθωσαν να εισχωρήσουν σαν «ανεμοστρόβιλοι» στο εντυπωσιακό αλλά εξαιρετικό δύσκολο χώρο του high fashion έχοντας πίσω τους μια οικογένεια που έπαιρνε μέρος σε reality shows. Η Τζίτζι και η Μπέλλα «εκτοξεύτηκαν» όπως και η Κένταλ Τζέννερ μέσα από αυτά τα shows με τις τεράστιες θεαματικότητες. Όπως επισημαίνει η Βρεττανική «Vogue» οι αδελφές Χαντίντ και η Τζέννερ έχουν επίσης ένα γιγαντιαίο αριθμό ακολούθων στο Instagram. Η Τζίτζι και η Κένταλ ανακοίνωσαν ότι έχουν «ανάγκη να κάνουν ένα διάλειμμα» και έκλεισαν για κάποιο διάστημα τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ο πλούσιος επιχειρηματίας Μοχάμεντ Χαντίντ

Τα κορίτσια λατρεύουν να δουλεύουν με διάσημους φωτογράφους. Ιδιαίτερα με τον Μάριο Τεστίνο. Η Τζίτζι λέει ότι ο Τεστίνο είναι κάτι σαν μεγάλος αδελφός ή θείος της. Οι αδελφές Χαντίντ έχουν βραβευτεί αρκετές φορές με το «έπαθλο» του καλύτερου μοντέλου διεθνώς. Τα κορίτσια της ηλικίας τους δεν μπορούν καν να ονειρευτούν όσα έχουν αποκτήσει εκείνες. Πλούτη δόξα αναγνωρισιμότητα. Ζουν μια παραμυθένια ζωή. Συνεχή ταξίδια, διαμονή σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία και yachts παρέες με διάσημους ανθρώπους.

Οι αδελφές Χαντίντ δεν γνώρισαν ξαφνικά στα 20 χρόνια τους την πλούσια ζωή. Ο πατέρας τους Mohamed Anwer Hadid είναι ένας πολύ πλούσιος Ιορδανο-Αμερικανός επιχειρηματίας με ρίζες από την Παλαιστίνη. Οι επιχειρήσεις στο real estate (χτίζει πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες σε ολόκληρο τον κόσμο) του αποφέρουν τεράστια κέρδη. Κατοικεί στο Bel-Air του Λος Άντζελες. Στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την Γιολάντα Χαντίντ η οποία ήταν επίσης μοντέλο. Η Γιολάντα «βρέθηκε» αργότερα να πρωταγωνιστεί σε δημοφιλές reality της Αμερικανικής T.V.

Με φόντο το Ναύπλιο έτρεξαν για την «ΕΛΠΙΔΑ»

Όλοι στην αφετηρία! Ένα δυνατό μήνυμα αγάπης, αγώνα αλληλεγγύης σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία έστειλαν μέσα από την εκκίνηση του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Ο Μαραθώνιος πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Καποδίστρια, στο υπέροχο, «ατμοσφαιρικό» Ναύπλιο μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας. Πολίτες, φίλαθλοι τοπικοί παράγοντες έδωσαν το παρών.

Big party για τα 19 χρόνια Espresso Portioli

Οι κύριοι Moreno και Mattia Portioli έφθασαν στην Αθήνα από το Μιλάνο. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Groupo Portioli παρευρέθησαν στο δείπνο το οποίο παρέθεσε ο Έλληνας συνεργάτης και καλός τους φίλος Νίκος Παππάς στην αίθουσα «The Great» στο Σύνταγμα. Ο κ. Παππάς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ESPRESSE PORTIOLI ESPRESSO A.E. δυναμικός επιχειρηματίας με international διασυνδέσεις γιόρτασε με λαμπρότητα τα 19 χρόνια παρουσίας του ESPRESSO PORTIOLI στην Ελλάδα. Κοντά σε πολλούς-πολλούς φίλους, αντιπροσώπους συνεργάτες, δημοφιλείς ηθοποιούς, τραγουδιστές, T.V. stars και μοντέλα…