Ο πρίγκιπας Χάρρυ όταν ήταν ένα μικρό αγόρι θύμιζε έντονα τον δημοφιλή ήρωα Τομ Σώγιερ. Κοκκινομάλλης σκανδαλιάρης με πονηρό χαμόγελο και αδύνατο σώμα. Ο δευτερότοκος γυιος του Κάρολου και της Νταϊάνας νόμιζες ότι ακόμα και στις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις του θα … έσπευδε να κλέψει το καλάθι με τα μήλα ή το βαζάκι με το γλυκό της γιαγιάς. Η grandmother βέβαια του prince Harry Ελισάβετ δεν είναι μια οποιαδήποτε γιαγιά του κόσμου. Η Queen Elizabeth συγκαταλέγεται στην λίστα με τις ισχυρότερες και πλουσιότερες γυναίκες του πλανήτη. Η Ελισάβετ φαίνεται ότι τρέφει μία ιδιαίτερη αδυναμία στον μικρότερο εγγονό της. Ανησυχεί για τις επιλογές του και την πορεία της προσωπικής του ζωής. Αρκετές φορές η γηραιά βασίλισσα της Μεγάλης Βρεταννίας αναγκάζεται να γίνει αρκετά αυστηρή με τον εγγονό της. Ο πρίγκιπας άλλωστε φροντίζει ακόμα και τώρα στα 32 του χρόνια να εκνευρίζει την πολυαγαπημένη του γιαγιά. Τα επικίνδυνα ρίσκα όταν βρίσκεται σε στρατιωτικές αποστολές μακριά από την Αγγλία (βλέπε Αφγανιστάν το 2008) κυρίως όπως η προσωπικότητα των κοριτσιών που ο Χάρρυ επιλέγει να τον συνοδέψουν. Ο Χάρρυ μοιάζει να είναι αρκετά διαφορετικός από τον πρωτότοκο αδερφό του πρίγκιπα Γουΐλλιαμ. Το πλήρες όνομα του είναι Ερρίκος Κάρολος Αλβέρτος Δαυΐδ. Γρήγορος, συναισθηματικός, κυκλοθυμικός, θορυβώδης ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος και sexy κοκκινομάλλης αυτή την στιγμή σε ολόκληρη την γη. Ο πρίγκιπας Χάρρυ απασχόλησε πριν λίγες μόλις εβδομάδες έντονα και πάλι τον Διεθνή Τύπο. Ο νεαρός γαλαζοαίματος δεν απασχόλησε αυτή την φορά τα media με κάποια πολεμική αποστολή την οποία έφερε σε αίσιο τέλος. Ο Χάρρυ δεν ήταν ο νικητής σε κάποιο αγώνα polo ή ράγκμπι. Ο φημολογούμενος δεσμός του με την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Μαρία- Ολυμπία τον οποίο διέψευσε επίσημα το Μπάκιγχαμ τον έφερε στις πρώτες σελίδες μεγάλων εφημερίδων και περιοδικών. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ο prince Henry of Wales απασχολεί τον παγκόσμιο τύπο με την ιδιωτική του ζωή. Μερικά από τα ωραιότερα κορίτσια του πλανήτη έχουν περάσει από το κρεβάτι του. Κόρες μεγιστάνων, stars, αθλήτριες, celebrities και… ίσως κάποιες γαλαζοαίματες όπως η Κρεσίντα Τζόουνς.

Λίγα ποτά παραπάνω και η γυμνή πόζα στο Λας Βέγκας

Ποιο είναι όμως αυτό το άτακτο αγόρι το οποίο υπηρέτησε στο Αφγανιστάν και αναγκάστηκε να απολογηθεί δημοσίως για την επιλογή του να φορέσει σε glamorous μασκέ party ναζιστική στολή; Ο Χάρρυ είναι απόφοιτος του περίφημου κολλεγίου Eton . Εργάστηκε σαν εθελοντής σε μία αγροικία στην Αυστραλία και σε ορφανοτροφείο στο Λεσότο. Στην συνέχεια φοίτησε σε στρατιωτική σχολή της Αγγλίας. Το 2006 πήρε τον βαθμό αξιωματικού. Το 2008 υπηρέτησε στο Αφγανιστάν. Σε όλη την διάρκεια της φοιτητικής του ζωής ο νεαρός γαλαζοαίματος συνοδευόταν από πανέμορφα κορίτσια. Ο Χάρρυ ήταν η ψυχή των parties. Πολλές φορές οι παπαράτσι τον είχαν εντοπίσει να βγαίνει μεθυσμένος από διάφορα private clubs και disco. Μαζί του νεαρά κορίτσια με μίνι και δωδεκάποντα. Η γιαγιά Ελισάβετ βρισκόταν συχνά σε κατάσταση νευρικής κρίσης όταν ξεφύλλιζε τον Βρετανικό σκανδαλοθηρικό Τύπο. Τελικά κάποιοι κατόρθωσαν να φωτογραφήσουν τον πρίγκιπα ολόγυμνο σε σουίτα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας. Κοντά του τα γνωστά καλλίγραμμα sexy girls. Ο πλέον περιζήτητος εργένης της Αγγλίας και ένας από τους πιο hot άνδρες του πλανήτη βρισκόταν στο επίκεντρο ενός παγκόσμιου βεληνεκούς σκανδάλου. Η Ελισάβετ ζήτησε από τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες να διαχειριστούν την υπόθεση. Όμως ο Χάρρυ δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα. Απολαμβάνει άλλωστε με τον δικό του τρόπο την καθημερινότητά του. Δίπλα πάντα σε ωραίες γυναίκες …

Από την Κρεσίντα στην Έμμα Στόουν και το… κορίτσι του μανάβικου

Τα κορίτσια που φάνηκε να έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του Χένρι Τσάρλς Άλμπερ Ντέηβιντ είναι η Γκέραρντ Λη την οποία ερωτεύτηκε όταν φοιτούσε στο Eton, η Κρεσίντα Τζόουνς, η Τσέλσι Ντέϊβι, η ηθοποιός (πρωταγωνίστρια της σειράς Doctor Who) Τζέννα Κόλμαν, η αδερφή της Κέητ Μίντλετον Πίπα, η Κάρολιν Φλακ, η Νάταλι Πίνκμαν και η Μάργκαρετ η αγνώστων λοιπών στοιχείων μικρή πωλήτρια σε μανάβικο. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Χάρρυ θα ακολουθήσει το παράδειγμα του πρίγκιπα Κάρολου-Φίλιππου της Σουηδίας. Τελικά θα επιλέξει το κορίτσι που θα του αρέσει περισσότερο από τα άλλα και θα τον οδηγήσει στην εκκλησία. Μην ξεχνάμε ότι ο sexy Σουηδός πρίγκιπας παντρεύτηκε το πρώην topless μοντέλο Σοφία Κριστίνα Χέλλκβιστ. Η Μαρία-Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί – Σαντάλ διεθνές fashion icon σύμφωνα με την άποψη πολλών δεν.. πλησιάζει τα εμφανισιακά standards που επιθυμεί ο Χάρρυ. Η Μαρία Ολυμπία είναι λεπτή και chic. Ο πέμπτος στη σειρά για την διαδοχή του Βρεταννικού θρόνου μοιάζει να προτιμάει τις… bimbo.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη Επίτιμο Μέλος της Λέσχης Λιμενικού Σώματος

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη έφθασε πριν λίγα απογεύματα στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η Λέσχη Λιμενικού Σώματος τίμησε την Πρέσβη Καλής Θελήσεως της UNESCO για την κοινωνική προσφορά της. Η Λέσχη την ανακήρυξε επίτιμο μέλος της. Τιμήθηκαν επίσης οι ηρωικοί άνδρες του Λιμενικού και της Ελληνικής Ακτοφυλακής που με κίνδυνο της ζωής τους διασώζουν χιλιάδες πρόσφυγες στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Τον Πλωτάρχη Παντελεήμονα Βατούση, τον Υπαξιωματικό Αρχικελευστή Οδυσσέα Μαθιουδάκη και τον Λιμενοφύλακα Αριστοκλή Σεγρέ. (Οι τρεις άνδρες υπηρετούν αντίστοιχα στην Χίο, Λέρο και Κάλυμνο). Ο Πρόεδρος της Λέσχης Αντιναύαρχος Πελοπίδας Αγγελόπουλος μίλησε για το πολύπλευρο και μακροχρόνιο σημαντικό κοινωνικό έργο της κυρίας Βαρδινογιάννη. Η κυρία Βαρδινογιάννη βοηθάει όχι μόνο τα καρκινοπαθή παιδιά της «Ελπίδας» αλλά και τους μικρούς πρόσφυγες μέσα από το πρόγραμμα «WE CARE»

Τιμήθηκαν αυτοί που γνωρίζουν την αξία της προσφοράς

Η Πρόεδρος του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων τον γνωστό επιχειρηματία, Αντιπρόεδρο της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ και Πρόεδρο του ομίλου DPG Digital Media κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η κ. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον κ. Γιαννακόπουλο για το ενδιαφέρον και την διαρκή στήριξή του στο έργο του Συλλόγου. Η Πρέσβειρα της UNESCO ενημέρωσε τον κ. Γιαννακόπουλο για τους νέους στόχους της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Στην συνέχεια του απέμεινε την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου. Ο κ. Γιαννακόπουλος είπε μεταξύ άλλων «Η μεγαλύτερη τιμή τόσο για μένα προσωπικά όσο και την οικογένεια μου είναι η δυνατότητα που μας δίνετε να συμβάλλουμε έστω με ένα μικρό λιθαράκι στο τεράστιο κοινωνικό έργο το οποίο υπηρετείτε ακούραστα για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Η ακτινοβολία της κ. Βαρδινογιάννη ξεπερνά κατά πολύ τα σύνορα της πατρίδας μας. Είναι μια οικουμενική μορφή αλληλεγγύης και προσφοράς» τόνισε.

Προσωπικότητες στο Αμφιθέατρο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Στο αμφιθέατρο της ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη «ΕΛΠΙΔΑ» βραβεύτηκαν με τιμητικές πλακέτες εταιρίες και άλλοι σημαντικοί άνθρωποι που έχουν συμβάλλει για την μέχρι τώρα προσφορά τους.

Αυτοί είναι:

Ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου του Ιατρικού Κέντρου

Η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου

Η βουλευτής Σοφία Βούλτεψη

Ο κ. Αλέξανδρος Πρίνος από τα MediPrinou

Ο κ. Νικόλαος Κοκλώνης

Η Ελληνική Εταιρεία Εσωρούχων PALCO

O κ. Kωνσταντίνος Αγγελάκης των καταστημάτων Imaginarium

H κ. Μελίνα Δασκαλάκη του International School of Athens και ο κ. Γιώργος Ντάβλας

Η Νόνη η Βάσω και η Άντζελα «χάνονται» στο άρωμα Portioli

Η μελαχρινή Νόνη Δούνια, η κατάξανθη Βάσω Καλλιδά και η κοκκινομάλλα Άντζελα Ευρυπίδη σε ένα διάλειμμα των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων έκαναν την βόλτα τους από το café bar – resto «Pa Plou Nicolas» στο Κολωνάκι. Οι τρεις όμορφες γυναίκες που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα πάνω στις πασαρέλλες απόλαυσαν την εκλεκτή γεύση και το υπέροχο άρωμα του καφέ Portioli. Είναι μοναδικά τα κρύα πρωινά με ένα φλυτζάνι καφέ στο χέρι.

Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει ρούχα για τα παιδιά της

Ντυμένη με ιβουάρ παλτό, ασορτί κασκόλ, μπεζ παντελόνι, σοκολατί μποτίνια και μια μεγάλη ασορτί τσάντα η Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε το κατάστημα DPAM στο The Mall Athens. Η δημοφιλής τηλεοπτική παρουσιάστρια επέλεξε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της Γαλλικής εταιρείας για τα τέσσερα παιδιά της.

Φώτος Πιττάτζης – Αλέξανδρος Λυκουρέζος μαζί

Το κομψό εστιατόριο «Rakkan» στην Κηφισιά γέμισε από γνωστά ονόματα της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής. Ο Πρόεδρος και δημιουργός της Εταιρείας Fine Life Group μέσα από το συγκεκριμένο gathering έκανε την επίσημη παρουσίαση της νέας επιχειρηματικής του προσπάθειας. Καινούρια γραφεία στο Κολωνάκι και το ξεκίνημα της συνεργασίας της εταιρείας με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Η Fine Life Group είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες νομικές, φοροτεχνικές και συμβουλευτικές εταιρείες στην Ευρώπη με παραρτήματα σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.