Το πρώτο της εξώφυλλο ήταν στο «Seventeen». Τηνέιτζερ, εξαιρετικά εντυπωσιακή, αθλητική, με μακριά ξανθά μαλλιά και πανύψηλα πόδια, κατάφερε να μαγνητίσει μέσα από την συγκεκριμένη φωτογράφιση. Η κόρη του πολυεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τράμπ και της εκκεντρικής «θορυβώδους» Ιβάνα ήταν ένα πανέμορφο νεαρό κορίτσι. Η Ιβάνκα εξακολουθεί να είναι το ίδιο όμορφη δεκαοχτώ χρόνια μετά.

Η κόρη του υποψήφιου σήμερα για την προεδρία των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τράμπ φωτογραφίζεται στα 34 χρόνια της για το εξώφυλλο του «Town & Country». Η Τράμπ διατηρεί τα πλούσια μακριά χρυσαφένια μαλλιά. Φοράει ένα φόρεμα από οργάντζα. Το στενό φουστάνι από ακριβό ύφασμα που σχεδίασε η Carolina Herrera, αξίας 5.990 δολαρίων αφήνει να διαγράφεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η Ιβάνκα είναι έγκυος για τρίτη φορά «Σκεφτόμουν πάντα ότι στη ζωή μου θα έρχονταν τουλάχιστον τρία παιδιά» λέει η Τράμπ. «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Τα παιδιά μου είναι ότι πιο σημαντικό έχω αποκτήσει» επισημαίνει η νεαρή γοητευτική γυναίκα. Η Τράμπ επιτελικό στέλεχος του πανίσχυρου παγκοσμίως επιχειρηματικού ομίλου Τράμπ είναι παντρεμένη εδώ και επτά χρόνια με τον Τζάρεντ Κουσνέρ, ένα δυναμικό businessman ο οποίος δραστηριοποιείται επίσης στον χώρο τον κατασκευών.

Το ζεύγος Τράμπ-Κουσνέρ ζεί στην Νέα Υόρκη. Διαθέτει ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα μέσα στο «Trump Tower» της Πέμπτης Λεωφόρου αλλά και δύο μεγάλα σπίτια σε διαφορετικές περιοχές του Big Apple.

Trump Card

Η Ιβάνκα πέρα όμως από την ενασχόλησή της με τον χώρο των κατασκευών αλλά και πολλές άλλες δραστηριότητες του ομίλου, έχει δημιουργήσει και το δικό της προσωπικό fashion brand. Τα κοσμήματά της κάτω από τον τίτλο IVANKA TRUMP (η τελευταία της σειρά παρουσιάζεται στο Neiman Marcus) γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Όπως ακριβώς τα ρούχα και αξεσουάρ. Η Τράμπ έχει «εγκαταστήσει» την εταιρεία με τα κοσμήματα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σε ένα «ρόζ διαμέρισμα» μέσα στο «Trump Tower». Εργαζόμενη γυναίκα, σύζυγος, αφοσιωμένη μητέρα και το μεγάλο χαρτί για τον Ντόναλντ Τράμπ. Είναι η πραγματική SUPER TRUMP CARD!

Το»Town & Country» όπως και πολλοί Αμερικανοί επώνυμοι και ανώνυμοι, τώρα που η προεδρική καμπάνια εισέρχεται στο επόμενο κεφάλαιο (και ο billionaire Τράμπ γίνεται όλο και πιο εκρηκτικός και αποκαλυπτικός – τελευταίο του επίτευγμα το περιστατικό με την Μουσουλμάνα την οποία πέταξε έξω από εκδήλωση) πιστεύουν ότι η Ιβάνκα είναι το ισχυρότερο χαρτί του πατέρα της. Η ίδια προτιμάει να μένει στη «σκιά». Μακριά από τα εκτυφλωτικά φώτα της δημοσιότητας. Δουλεύει όμως ακούραστα για την επιτυχία του μπαμπά Ντόναλντ στις προεδρικές εκλογές. Η πάμπλουτη κόρη της λαμπερής American Dynasty (Τα μέλη της επιχειρηματικής δυναστείας … μοιάζουν κάπου με αυτά της τηλεοπτικής) «πολεμούν» εναντίον της πανίσχυρης πολιτικά δυναστείας των Κλίντον. Η Χίλαρυ όμως κάποιες φορές κατορθώνει να δείχνει πιο συμπαθής. Πολύ περισσότερο όταν βρίσκεται μπροστά στα «τρελά» που ξεστομίζει ο Τράμπ. Η κυρία Κλίντον είναι άλλωστε πιο κοντά στο στυλ της μέσης Αμερικανίδας.

Μια Super Woman!

Η Ιβάνκα είναι το κρυφό όπλο του Trump Organization λένε πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές. «Δεν είναι μόνο η super business woman αλλά και μια γυναίκα που μπορεί να βρίσκεται κοντά στον απλό πολίτη» επισημαίνουν.

Ο Ντόναλτ Τράμπ χώρισε με την εκκεντρική Ιβάνκα (πρώην μοντέλο η οποία για ένα διάστημα υπήρξε party animal και «δημιουργός» του νέου προσώπου του ιστορικού Plaza στο Central Park) πρίν αρκετά χρόνια.

Η μητέρα της Ιβάνα λέει ότι η κόρη της ως το μεσαίο παιδί της οικογένειας έχει το ρόλο ειρηνοποιού. Όταν τα αδέλφια της είναι σε διαφωνία μεταξύ τους, η Ιβάνκα κάνει τις διαπραγματεύσεις ώστε όλα να ηρεμήσουν. Ένα μικρό κορίτσι που μπορούσε να γοητεύσει τον καθένα λέει γεμάτη υπερηφάνεια η μαμά Ιβάνα.

Ο σύζυγος της Ιβάνκα, Κουσνέρ, ανήκει σε μία ορθόδοξη θρησκευτικά οικογένεια «Τα απογεύματα της Παρασκευής είναι αφιερωμένα στα παιδιά. Δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να φροντίζουμε να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο. Είμαστε και οι δύο εξαιρετικά πολυάσχολοι» λένε οι Τραμπ.

Νέες συλλογές

Η Ιβάνκα αμέσως μετά τις συλλογές με ρούχα, τσάντες, αρώματα, μπιζού και παπούτσια, ετοιμάζει κολεξιόν με παιδικά ρούχα και είδη σπιτιού.

Ο μπαμπάς Τράμπ συνεχίζει ακάθεκτος της προεκλογική του εκστρατεία.

Η Trump Empire είναι εδώ! Επιθυμία τους να κατακτήσουν πέρα από τον επιχειρηματικό και τον πολιτικό στίβο. Θα τα καταφέρουν; Ο χρόνος θα δείξει…

Qatar Airways! 10 κεράκια για την πετυχημένη πορεία της στην Ελλάδα

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα ποτήρι Γαλλικής σαμπάνιας στο Royale Room της «Μεγάλης Βρετάνιας». Στην συνέχεια προχώρησαν στο εντυπωσιακό Ball Room του ξενοδοχείο το οποίο είχε «ζωγραφιστεί» με τα χρώματα της QATAR AIRWAYS. Η φημισμένη παγκοσμίως αεροπορική εταιρεία γιόρτασε την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της στην Ελλάδα με ένα λαμπερό δείπνο.

H QATAR AIRWAYS ψηφίστηκε (μέσα από τα βραβεία SKYTRAX) ως η καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία του κόσμου. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες πέντε αστέρων σε κάθε της ταξίδι.

Στη διάρκεια της βραδιάς η Qatar Airways εταιρεία κλήρωσε δύο εισιτήρια σε έναν υπερτυχερό προσκεκλημένο. Ο νικητής της κλήρωσης έχει πλέον την δυνατότητα να ταξιδέψει σε έναν από τους 150 προορισμούς της Q.A.. Η Τάμτα η δημοφιλής τραγουδίστρια και μία μεγάλη ορχήστρα ήταν η έκπληξη της εταιρείας στους φίλους και προσκεκλημένους της.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κοντά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Κόκκινα, εκτυφλωτικά κόκκινα χρώματα «έβαψαν» την ογκολογική μονάδα παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΔΑ». Κόκκινα χρώματα, τεράστια χαμόγελα δημοφιλών ποδοσφαιριστών και χαρούμενες παιδικές φατσούλες. Οι αγαπημένοι παίκτες του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη, επισκέφθηκαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων και τους πρόσφεραν πλούσια δώρα


AXEL Secret dinner

Secret dinner open hour. Μια μαγική βραδιά γεμάτη φώτα, λάμψη, χρώματα και κομψούς ανθρώπους. Μικρός αριθμός εκλεκτών προσκεκλημένων έδωσαν το παρόν στο πολυαναμενόμενο Secret dinner της AXEL στην Κηφισιά.

Η Axel Woman Φαίη Σκορδά, η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, οι αδελφές Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, οι Γιώργος και Έλενα Ντάβλα, ο Χάρης Ντάβλας, μοντέλα και επιχειρηματίες πέρασαν το κατώφλι του showroom της Axel στην Κηφισιά. Ζωντανή μουσική, πλούσιο φαγητό και οι επιχειρηματίες – δημιουργοί της εταιρείας Κωνσταντίνος Λαγουμάκης και Ιφιγένεια Κουτσουβέλη να χαμογελούν πανευτυχείς.

O Sakis στο Athens Metro Mall

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε shopping στο «Athens Metro Mall» στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Η εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή τράβηξε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Ο Sakis φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του.

Τα εκπαιδευτήρια ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ στηρίζουν τα άτομα με Νευρομυικές Παθήσεις

Ένα σημαντικό φιλανθρωπικό bazaar με την σφραγίδα των εκπαιδευτηρίων ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ και τα έσοδα αφιερωμένα στην στήριξη του MDA ΕΛΛΑΣ (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΕΥΡΟΜΥΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ), όπως επίσης και σε άλλους κοινωνικούς φορείς. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με πολλές αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και ζωντανή ορχήστρα με επικεφαλής της Νίνα Λοτσάρη.

Φιλανθρωπικό bazaar από την PANSIK

Μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή διοργάνωσε ο όμιλος Σχολών Μόδας PANSIK στο «Noel». Οι Επικεφαλής του γνωστού ομίλου συγκέντρωσαν αγαπημένα αντικείμενα από επώνυμους οι οποίοι ασχολούνται με το fashion world και design. Τα χρήματα από το bazaar διατέθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS.


Dinner στο «Fifty Seven» με την υπογραφή της Εlite by Stolichnaya

To dinner με την υπογραφή της elit by Stolichnaya πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Fifty Seven» στην Γλυφάδα. Οι προσκεκλημένοι από τον χώρο των επιχειρήσεων και του θεάματος παρακολούθησαν το λανσάρισμα της νέας συλλεκτικής φιάλης Andreas Edition Elite by Stolichnaya, η οποία είναι χειροποίητη. Κατασκευάζεται σε ένα από τους κορυφαίους οίκους κρυστάλλων του πλανήτη.

Στα Attica με αθλητές και Top Models

Στο Attica στο κέντρο της Αθήνας με τους εντυπωσιακούς χώρους και τις παραμυθένιες βιτρίνες βρέθηκαν τρείς από τους γοητευτικότερους άνδρες της ελληνικής showbusiness.

Ο Αντώνης Βλοντάκης και τα μοντέλα Στίβ Μιλάτος και Πέτρος Δελατόλας επισκέφθηκαν το περίπτερο της Palco για να δουν από κοντά την καινούργια σειρά ισοθερμικών και active wear την οποία παρουσίασε η δημοφιλής εταιρεία εσωρούχων. Η νέα ισοθερμική συλλογή με ανδρικά, γυναικεία και παιδικά εσώρουχα μαγνητίζει! Όπως και οι τρείς κύριοι που συναντήθηκαν στο γνωστό πολυκατάστημα για να κάνουν shopping.