Ο μεγαλοεφοπλιστής μεγαλογαιοκτήμων Ντίντη Ευπαλίδης παρακολουθούσε τις κινήσεις στο μεγάλο λευκό yacht από τα χειροποίητα δερμάτινα κυάλια του. Ο παιδικός μου φίλος είχε πληροφορηθεί ότι στην πολυτελή θαλαμηγό η οποία «έδεσε» στα πανέμορφα νησάκια του Διάπορου απέναντι από την Βουρβουρού στην Χαλκιδική, βρισκόταν το ζευγάρι Μπράντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί.

Ο Ντίντη θερμός θαυμαστής της ωραίας Αντζελίνας-είχε παρακολουθήσει από την γέφυρα του σκάφους του πριν αρκετά χρόνια live τα γυρίσματα στην Σαντορίνη της ταινίας Λάρα Κρόφτ-ένοιωθε μια τρελή ανυπομονησία. Οι πληροφορίες ότι το ζεύγος Μπραντζελίνα σκόπευε να επισκεφθεί την Χαλκιδική κυκλοφορούσαν στην περιοχή από τον περασμένο Αύγουστο. Την πληροφορία «διοχέτευσαν» κάποιοι από τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται γύρω από την βίλα Γαλλοεβραίου επιχειρηματία όπως και ιδιοκτήτες beach bars. Τελικά ο Ελληνολάτρης Μπραντ Πιτ και η σύζυγός του αποφάσισαν να «πετάξουν» από το Λονδίνο όπου βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στην Χαλκιδική.

Το γοητευτικό ζευγάρι και τα παιδιά του έκαναν και πάλι στο παρελθόν διακοπές στην Ελλάδα. Κρουαζιέρες με yachts στα Ελληνικά νησιά και ολιγοήμερες διακοπές σε βίλα της Σαντορίνης. Στην ίδια ακριβώς όπου επιθυμούσαν να περάσουν μερικές μέρες ξεκούρασης οι στενοί τους φίλοι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ. Ο big star και η διάσημη δικηγόρος σύζυγός του δεν τα κατάφεραν τελικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Μπραντ και η Αντζελίνα όμως (εδώ και μερικούς μήνες ο Διεθνής Τύπος υποστηρίζει ότι η Αντζελίνα πάσχει από νευρική ανορεξία, τίποτα όμως από αυτά δεν φαίνεται να είναι αλήθεια) αποφάσισαν να περάσουν τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού στην Ελλάδα.

Πληροφορίες θέλουν τους διάσημους ηθοποιούς να εγκαταλείπουν το Λος Άντζελες για το γκρίζο, πολύβουο Λονδίνο. Την Βρετανική πρωτεύουσα είχε επιλέξει για μόνιμη κατοικία της πριν χρόνια και η Μαντόνα. Τελικά όμως η ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής επέστρεψε στην Πόλη των Αγγέλων….

Η Μαντόνα στην θεαματική βίλλα του Ιονίου

Η Μαντόνα βρέθηκε με απόλυτη μυστικότητα μέσα στον Αύγουστο στην Ιθάκη. Η ντίβα έμεινε για λίγες μέρες στην βίλα της εφοπλιστικής οικογένειας Γράτσου. Μια βίλα που είχε προτιμήσει και στο παρελθόν. (Στην ιδιωτική παραλία της έπαυλης την είχαν «συλλάβει» πριν 3 χρόνια οι παπαράτσι με μπουρνούζι και ψάθινο τεράστιο καπέλο) Και αν η εκκεντρική πάντα ντίβα προτίμησε μετά το Ιόνιο τις Ελβετικές Άλπεις και το Γκσταάντ για να γιορτάσει τα γενέθλιά της (αγόρασε chalet στο δημοφιλές θέρετρο, κοντά σε αυτό Ελλήνων εφοπλιστών) άλλοι διάσημοι αστέρες, jetsetters και επιχειρηματίες βρέθηκαν επίσης στην Ελλάδα. Η χώρα μας παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα προσέλκυσε και το φετινό καλοκαίρι τους κορυφαίους της επιχειρηματικής ζωής, του αθλητισμού και της show business. Η Μύκονος ήταν και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι πολυτελέστερες θαλαμηγοί του κόσμου έριξαν άγκυρα στα γαλάζια νερά του νησιού. Τα super parties πραγματοποιήθηκαν και πάλι εκεί με συλλεκτικές σαμπάνιες, χαβιάρι, δυνατές μουσικές, και τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου να δίνουν το παρών…

Η Αλεσάντρα οι σαμπάνιες και οι Djs

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο μαζί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους ήταν και αυτό το καλοκαίρι στην Μύκονο. Η Βραζιλιάνα super model παρέμεινε αρκετές μέρες στο νησί. Η Αλεσάντρα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την συμπατριώτισσά της επίσης top model Άνα Μπεατρίς-Μπάρος και τους διάσημους σχεδιαστές D-Squared οι οποίοι λίγα μόλις 24ωρα πριν διοργάνωσαν super party με συλλεκτικές Armand de Brignac και πολλούς αγαπημένους φίλους στο λαμπερό, ξακουστό πλέον σε ολόκληρο τον πλανήτη beach bar «Nammos».

Οι σαμπανιοπόλεμοι στο «Nammos» συναγωνίζονται και ξεπερνούν πολλές φορές ακόμα και αυτούς στα κορυφαία clubs του Πόρτο Τσέρβο στην Σαρδηνία του St. Barth ακόμα και της ξακουστής Ίμπιζας για τα top parties και τους φοβερούς Djs! Οι Βαν Μπιούρεν, Σινκλέρ Γκέττα και βέβαια ο κορυφαίος Στηβ Αόκι με εκρηκτικά τατουάζ που φέρνουν στον «παλιό» αλλά πάντα αγαπητό Mykonian Ντέηβιντ Μοράλες χάρισαν μοναδικές στιγμές στο classic πλέον «Cavo Paradiso».

Sexy κορίτσια και οι ακριβότερες θαλαμηγοί του πλανήτη

Η πρώην σύντροφος του star της Φόρμουλα 1 Λούης Χάμιλτον, Νικόλ Σρέσιντζερ ήταν μία από τις sexy παρουσίες η οποία ξεσήκωσε το νησί με τα super μίνι παγετέ φορέματά της και τους ατελείωτους χορούς της. Την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στο νησί η γνωστή παρουσιάστρια της Ιταλικής τηλεόρασης Μπελέν Ροντρίγκεζ ενώ στις αρχές του καλοκαιριού έκανε την εμφάνισή της με super yacht στην Μύκονο η διάσημη τραγουδίστρια Kέιτι Πέρρι.

Οι θαλαμηγοί «Sarafsa» με το περιβόητο συνοδευτικό σκάφος του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Χαμάντ και το «Katara» του Εμίρη Αλ Θανί έκαναν βόλτες στο Ιόνιο πριν περάσουν στο Αιγαίο.

Στις Ελληνικές θάλασσες βρέθηκε και ένα από τα ακριβότερα yacht του πλανήτη αυτό του Πολ Άλλεν όπως επίσης και η θαλαμηγός που άφησε κληρονομιά ο Στηβ Τζομπς στη σύζυγό του. Ο Τομ Χανκς με την Ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα και τα παιδιά τους ήταν όπως κάθε καλοκαίρι στην Αντίπαρο. Η οικογένεια Χανκς έκανε μικρές αποδράσεις στην Πάτμο, όπου βρέθηκε μετά το αγαπημένο της St.Tropez και η Κέητ Μος.

Το ατέλειωτο χρυσαφένιο Ελληνικό καλοκαίρι συνεχίζεται όπως όλα δείχνουν για τους διάσημους φίλους μας…

Τυλιγμένες σε πανάκριβα διαμάντια η Ανίτα και η Βαλέρια

Από την Μύκονο στην Βενετία και την εντυπωσιακή έναρξη του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της πόλης. Ενδιαφέρουσες ταινίες, διάσημοι σκηνοθέτες και ηθοποιοί ωραίες γυναίκες με μακριές τουαλέτες και πανάκριβα κοσμήματα. Η Ιταλίδα ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Anita Caprioli (αριστερά) φορούσε κοσμήματα του Ελβετικού οίκου Chopard από τη συλλογή High Jewellery. Η συμπατριώτισσά της ηθοποιός και μοντέλλο Valeria Bilello (δεξιά) φόρεσε ρολόϊ σε ροζ χρυσό και δαχτυλίδια επίσης σε ροζ χρυσό με διαμάντια και μπριγιάν του οίκου Chopard.