Η Ελ Μάκ Φέρσον περπατούσε στα Ματογιάννια με ένα μακρύ μαύρο crochet φόρεμα της Melissa Odabash. Οι καθρέφτες από τα Louis Vuitton γυαλιά της έπαιζαν εκτυφλωτικά παιχνίδια με τις αχτίδες του ήλιου. Πλούσια ξανθά μαλλιά, χαμόγελο οδοντόκρεμας νωχελικό περπάτημα. Το πρώην μοντέλο, η γυναίκα που είχε κερδίσει επάξια τον τίτλο «The body» αποδεικνύει σήμερα στα 51 της χρόνια ότι μπορεί να μοιράζει απανωτά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό. Η Μάκ Φέρσον μία από τις ωραιότερες και πλέον πολυσυζητημένες γυναίκες του πλανήτη βρέθηκε πριν μερικές μέρες στην Μύκονο. Αντίθετα με άλλα δημοφιλή πρόσωπα του χώρου της show business, των επιχειρήσεων και του διεθνούς jet set που αποφεύγουν την δημοσιότητα, η πανύψηλη Ελ και ο πάμπλουτος σύντροφός της έδειχναν άνετοι μπροστά στον φακό. Το ζευγάρι δεν ενοχλήθηκε όταν οι paparazzi τους ανακάλυψαν στην κοσμοπολίτικη Ψαρρού και το beach-restaurant «NAMMOS». Συνέχιζαν το φαγητό τους, συζητούσαν, χαμογελούσαν σε χαλαρή ατμόσφαιρα.

Η Ελ απολάμβανε παγωμένο λευκό κρασί μαζί με το φαγητό της. Σε κάποιες στιγμές «έπαιζε» με το μεγάλο λευκό καπέλο της. Η Εσθήρ με πληροφόρησε ότι το πρώην top model, νυν επιτυχημένη επιχειρηματίας (κυκλοφορεί στην αγορά την δική της σειρά εσωρούχων) και σύζυγος του billionaire Τζέφρι Σόφερ «χάρισε» ισχυρές τονωτικές ενέσεις στην σκληρά δοκιμαζόμενη Ελληνική οικονομία. Η Μάκ Φέρσον προχώρησε σε…αδυσώπητο shopping στις exclusive boutiques του νησιού πριν αναχωρήσει με την θαλαμηγό του συζύγου της για το Κάπρι και το Μόντε Κάρλο. Η Ελ Μάκ Φέρσον ήταν μια μόνο από τις ωραίες sexy διάσημες γυναίκες οι οποίες παρά τα σοβαρά προβλήματα επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Το μπικίνι της Καρμπονέρο, το ασημένιο φόρεμα της Νικόλ, το πάρτι για το επίσημο opening της boutique κοσμημάτων της Ευγενίας Νιάρχου

Άνετη απέναντι στον φωτογραφικό φακό και η Σάρα Καρμπονέρο. Η εντυπωσιακή, καλλίγραμμη δημοσιογράφος έφθασε στην Μύκονο με τον διάσημο ποδοσφαιριστή σύζυγό της Ίκερ Κασίγιας. Μαζί τους και ο μικρός γιος τους. Τα flash των φωτογράφων τράβηξε η Σάρα η οποία κυκλοφορούσε στις παραλίες με μικροσκοπικά μπικίνι. Η κυρία Καρμπονέρο επισκέφτηκε επίσης τα καταστήματα με δημιουργίες κορυφαίων Γάλλων και Ιταλών designers. Τα capital controls και οι ατελείωτες ουρές στις τράπεζες δεν απασχολούν άλλωστε τις εκθαμβωτικές συζύγους χρυσοπληρωμένων stars του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Όπως δεν απασχολούν την κυρία Νικόλ Σέριντζερ, τραγουδίστρια, jet setter και πρώην σύντροφο του άσου της formula 1 Λούις Χάμιλτον. Η κυρία Σέριντζερ έφθασε στην Μύκονο με στενές της φίλες. Κυκλοφορούσε παντού. Σε παραλίες, beach bars, trendy εστιατόρια clubs. Έδειχνε όμως μιά ιδιαίτερη αδυναμία στην Ψαρρού και το classic πλέον «NAMMOS». Η Νικόλ επιδείκνυε τις άψογες αναλογίες της μέσα από sexy leopard print μπικίνι. Χόρευε έξαλλα on the beach έμοιαζε να απολαμβάνει την προσοχή των άλλων και το έντονο ενδιαφέρον των φωτογράφων.

Τα τακούνια της Νικόλ και τα γενέθλια της χρυσής κληρονόμου

Τα στιγμιότυπα με την Νικόλ να χάνει την ισορροπία της πάνω στα δωδεκάποντα πέδιλά της και να…προσγειώνεται με θόρυβο στο έδαφος έκαναν τον γύρο του κόσμου. Η Εσθήρ η οποία βρισκόταν για drinks σε γνωστό bar στο κέντρο του νησιού, πρόσεξε ότι κάποιες από τις παγιέτες του κολλητού ασημένιου φορέματος της τραγουδίστριας «ξέμειναν» πάνω στις κατάλευκες πλάκες. Η κυρία Σέριντζερ μάλλον δεν πρέπει να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες σαμπάνιας. Ο χωρισμός της από τον Χάμιλτον και οι συχνές εμφανίσεις εκείνου με την 19χρονη καλλονή Κένταλ Τζένερ την έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα. Στην Μύκονο των top models βρίσκεται από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και η Ευγενία Νιάρχου. Η εγγονή του μεγαλοεφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου διοργανώνει το βράδι της Τετάρτης 15 Ιουλίου private πάρτι για τα γενέθλιά της. Το βράδι του Σαββάτου 18 Ιουλίου πραγματοποιείται στο Belvedere hotel το επίσημο παγκόσμιο opening της exclusive boutique κοσμημάτων «Venyx».

Οι hot Βραζιλιάνες top models, οι σαμπάνιες και ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε

Η Ανν-Μπεατρίζ Μπάροουζ είναι…μόνιμη κάτοικος Μυκόνου τα καλοκαίρια. Η Βραζιλιάνα top model επισκέπτεται πάντα το κατάλευκο νησί του Αιγαίου. Η Ανν-Μπεατρίζ συνήθως έρχεται στην Μύκονο γύρω στα τέλη Ιουνίου.

Αναχωρεί μετά από δέκα μέρες για να εμφανιστεί ξανά τον Αύγουστο. Τότε που στα παιχνίδια της στην άμμο και τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια την συνοδεύουν οι επίσης διάσημες συνάδελφοί της Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Μπαρ Ραφαέλι. Η Βραζιλιάνικης επίσης καταγωγής Αλεσάντρα όπως και η Ισραηλινή Μπαρ «έκαναν απόβαση» στο νησί δύο μήνες περίπου πριν. Τα top models εμφανίστηκαν στην πασαρέλα που στήθηκε στην Ψαρρού για το International fashion show της Replay. Σκοπεύουν όμως να επιστρέψουν. Αποκλειστικά και μόνο για διακοπές. Στην Μύκονο είχε βρεθεί επίσης το νέο hot κορίτσι του παγκόσμιου modeling Σάρα Σαμπάϊο. Οι αφίξεις νέων, ωραίων και διάσημων γυναικών στρέφουν τα παγκόσμια φώτα της δημοσιότητας στην Μύκονο και την ταλαιπωρημένη, χρεοκοπημένη Ελλάδα. Τα κορίτσια κλείνουν τα αυτιά τους στα κακόβουλα σχόλια, ξαπλώνουν στην άμμο και πίνουν σαμπάνιες στα Μυκονιάτικα φημισμένα beach bars. Γράφοντας μηνύματα αλληλεγγύης πάνω στους άψογους κοιλιακούς τους. Ο κ. Σόϊμπλε «χτυπάει» εκνευρισμένος το αναπηρικό του καροτσάκι! Οι Mykonian αφίξεις των γοητευτικών κοριτσιών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση…


Μοντέλα, ηθοποιοί και οι… επαναστάτες της σόλας!

Καλλίγραμμα κορίτσια, ωραία αγόρια γνωστοί ηθοποιοί χαρούμενα, εκτυφλωτικά χρώματα. Τα fashion show για την παρουσίαση των γνωστών ανά τον κόσμο παπουτσιών Sole Rebels πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά. Το συγκρότημα 7AND ήταν εκεί για να διασκεδάσει τους προσκεκλημένους. Η εταιρεία με τα χειροποίητα παπούτσια από ανακυκλωμένα ελαστικά και οργανικό βαμβάκι ξεκίνησε την πορεία της το 2005 αυτό την μόλις 34 ετών τότε Bethlehem Tilahum Alemu. Μια νέα γυναίκα από την Αιθιοπία. Σήμερα μετράει πολλούς υποστηρικτές σε όλα τα μέρη του κόσμου. Η αρχική ιδέα της δημιουργού τους ήταν να προσφέρει εργασία και οικονομική ευημερία στην κοινότητά της στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας. Πολύ γρήγορα τα παπούτσια που σε κάνουν να νιώθεις ότι περπατάς ξυπόλυτος (Walk NAKED) εξαπλώθηκαν δημιουργώντας το δικό τους κίνημα για την οικολογική συνείδηση και την δημιουργία ενός προϊόντος με μηδενικές επιβλαβείς επιπτώσεις για το περιβάλλον.

«It’s time to walk NAKED» λοιπόν!

Μπορούμε έτσι να «δείξουμε» τον δρόμο προς την ευημερία στα αναπτυσσόμενα έθνη της Αφρικάνικης Ηπείρου…