Όταν ο Giorgio Armani εμφανίστηκε πριν μερικές μόλις μέρες με κατάλευκο, μικροσκοπικό μαγιώ (σαν αυτό που φορούν οι αθλητές του polo μέσα στην πισίνα) σε κοσμοπολίτικη παραλία του Ιταλικού Νότου οι υπόλοιποι λουόμενοι δεν μπορούσαν παρά να εκφραστούν με τα κολακευτικότερα λόγια για τη φυσική του κατάσταση. Ο διάσημος Ιταλός μετρ ήταν πράγματι εντυπωσιακός. Ένας άνδρας εξαιρετικά γοητευτικός στα 76 του χρόνια. Ηλιοκαμένος όπως πάντα. Το σοκολατί του χρώμα (ο μετρ διατηρεί την…συγκεκριμένη bronze απόχρωση και το χειμώνα) ερχόταν σε αντίθεση με τα κοντοκουρεμένα λευκά μαλλιά του.

Ο Ιταλός designer οι συλλογές του οποίου είναι συνυφασμένες με την απλότητα, εκλεπτυσμένο στιλ, αυστηρότητα και απόλυτη elegance παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Οι paparazzi τρέχουν πίσω από τον ηλικιωμένο πλέον Armani λες και είναι rock star. Το λευκό μαγιώ του δημιουργεί συζητήσεις στα social media. Έπρεπε ο Armani να φορέσει στην ηλικία που βρίσκεται το συγκεκριμένο μαγιώ;

Η εμφάνισή του στις παραλίες του Κάπρι, του Πόρτο Φίνο, του Πόρτο Τσέρβο αλλά και στις Ελληνικές θάλασσες αποτελεί λοιπόν πρωτοσέλιδη είδηση.

Ο Giorgio «προκαλεί» μόνο με το μαγιώ του. Αντίθετα με άλλους συναδέλφους του δεν απασχόλησε ποτέ με προσωπικά και επαγγελματικά σκάνδαλα τα διεθνή φώτα της δημοσιότητας (οι επίσης διάσημοι και σίγουρα υπερταλαντούχοι συνάδελφοί του Dolce & Gabbana κατηγορήθηκαν από τις Ιταλικές αρχές για μεγάλου βεληνεκούς φοροδιαφυγή).


Η Τζούντι, η Κέιτ, η Σιγκούρνι, η Σαρλίν του Μονακό

Την εποχή που οι Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα «σύρονταν» στα δικαστήρια ο Armani απολάμβανε σπαγγέτι με καραβίδες στο προσωπικό του εστιατόριο στο Μιλάνο. Όταν οι Dolce & Gabbana χρησιμοποιούσαν (και χρησιμοποιούν) την sexy ντίβα Μόνικα Μπελλούτσι, την καλλονή Μπιάνκα Μπραντολίνι, την Λετίσια Κάστα, την Κλόντια Σίφερ και άλλες εκρηκτικές καλλονές για τις διαφημιστικές καμπάνιες τους εκείνος επιλέγει ως «μούσα» του μια γυναίκα ξεχωριστή, μορφωμένη, τιμημένη με βραβείο Oscar. Η διάσημη ηθοποιός Τζόντι Φόστερ (έχει δηλώσει επίσημα ότι είναι λεσβία) αναδεικνύει τα φορέματα του Armani καλύτερα από το..πλέον sexy θηλυκό.

Ο Ιταλός μετρ δεν προτείνει αποκλειστικά και μόνο τα υπέροχα, άψογης ραφής κοστούμια του στην Τζόντι. Η star φοράει μακριές τουαλέτες από πανάκριβα υφάσματα. Σε σκούρα μπλε και σε μαύρα χρώματα κυρίως. Η γκαρνταρόμπα της ηθοποιού περιλαμβάνει και πολλές τουαλέτες κεντημένες με αυθεντικά κρύσταλλα ή σακάκια τύπου σμόκιν με παγιέτες. Το στιλ Armani λατρεύουν η επίσης βραβευμένη με Oscar Κέιτ Μπλάνσετ, η Σιγκούρνι Γουίβερ, η Μέριλ Στριπ, η σύζυγος του Μπίλ Γκέιτς. Εντυπωσιακές εμφανίσεις μέσα στην απλότητά τους. Μία από τις θεαματικότερες πραγματοποίησε η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Ο Armani όχι μόνο έραψε το ιβουάρ νυφικό της Σαρλίν στο γάμο της με τον Αλβέρτο αλλά «ντύνει» την πριγκίπισσα και στις περισσότερες από τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Ο Armani «ζωγραφίζει» το yacht στα μπλε

Ο Armani τους καλοκαιρινούς μήνες κάνει πάντα την εμφάνισή του στα Ελληνικά νησιά. Επιλέγει σχεδόν πάντα αυτά του Ιονίου πελάγους. Ο μετρ περνάει από την Νότιο Ιταλία στην Ελλάδα με το εντυπωσιακής πολυτέλειας (σε απλές πάντα γραμμές) yacht του «Main».

Το 65μετρο σκάφος, σε σκούρο μπλε χρώμα, είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Άψογο design, πολυμελές, άρτια εκπαιδευμένο πλήρωμα, πανέτοιμο να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες των επιφανών προσκεκλημένων του designer. Κάποιες φορές ο σεφ του περίφημου «Armani Hotel» στο Μιλάνο επισκέπτεται την θαλαμηγό. Τότε ο Giorgio είναι σίγουρο ότι φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες του πλανήτη.

Το «Mariu» και ο Έλληνας εφοπλιστής

Λίγα χρόνια πριν ο Armani τον οποίο συνδέουν στενοί δεσμοί (επαγγελματικοί και φιλικοί με την Ελλάδα) πούλησε την μικρότερη (49 μ.) αλλά πάντα πολυτελή θαλαμηγό του στον εφοπλιστή Ανδρέα Χατζηγιάννη. Το super yacht «Mariu» δημιούργημα των ναυπηγείων Codecasa είχε «διακοσμηθεί» σε μινιμαλιστική γραμμή από τον ίδιο τον Armani. Το σκάφος εμφανίζεται μετά τον Μάιο στα Ελληνικά νησιά. Ο ιδιοκτήτης του γνωστός εφοπλιστής προτιμάει κυρίως τις Σπέτσες. Το «Main» είναι μεγαλύτερο και σίγουρα πιο εντυπωσιακό από το «Mariu». Αποτελεί και αυτό δημιούργημα των Ιταλικών ναυπηγείων Codecasa και το εξαιρετικά υπερπολυτελές όσο και «αυστηρής γραμμής» interior design επιμελήθηκε και πάλι ο Giorgio Armani. Το yacht θα βρίσκεται σύντομα Ιθάκη και Κεφαλλονιά. (Ο Ιταλός μετρ έβαλε την υπογραφή του και σε μία καινούργια vespa η οποία δημιουργεί χαμό στην Ιταλία)

Ο Σκορτσέσε, ο Ντέλ Τόρο, ο Μάκ Ντέρμοντ φωτογραφίζονται αποκλειστικά για τον Armani

Μερικές μέρες πριν ο Armani βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο του διεθνούς Τύπου. Το Βρετανικό «GQ» έκανε ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ γύρω από τον κορυφαίο Ιταλό μετρ. Τίτλος του; «Bravo Giorgio!». Ο σχεδιαστής ο οποίος ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια την καριέρα του από τον οίκο Nino Cerruti ντύνει σήμερα τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα αντρικά ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου. Μην ξεχνάμε ότι ο Giorgio δημιούργησε τρομερή αίσθηση όταν πριν από χρόνια έντυσε τον Ρίτσαρντ Γκιρ στην ταινία «American Gigolo».

Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε, επιλέγει γκρι κοστούμια και πουκάμισα ανοιχτά στον λαιμό.

Ο Τόνι Μπένετ γκρι ριγέ κοστούμια.

Ο «τρελός, κακός, επικίνδυνος» Μπενίσιο ντελ Τόρο σκούρα σακάκια και ιβουάρ πουκάμισα.

Ο Μπόμπι Καναβάλε υπέροχες καπαρντίνες και ριγέ πουκάμισα.

Ο Ρέι Λιότα μαύρα σακάκια.

Ο Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ ανοιχτόχρωμα γκρι κοστούμια.

Ο Πίτερ Φασινέλλι σκούρα μπλε κοστούμια με λευκά πουκάμισα.

Η φωτογράφιση των συγκεκριμένων διάσημων κυρίων πραγματοποιήθηκε στο αγαπημένο ξενοδοχείο του Armani, «The Carlyle Hotel New York» και το «Beverly Wilshire Hotel» στο Λος Άντζελες….

Στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαδιάρη η βάφτιση των παιδιών του ζεύγους Παύλου Ν. Βαρδινογιάννη

Στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαδιάρη πραγματοποιήθηκε η βάφτιση των τριδύμων του ζεύγους Παύλου Βαρδινογιάννη-Τζίνας Αλιμόνου. Ο Παύλος και η Τζίνα έφθασαν στην Αθήνα από την Νέα Υόρκη όπου διαμένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Το ζευγάρι έχει ακόμα ένα παιδί. Μια πολύ όμορφη κορούλα. Νονοί των τριδύμων ο Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης (Τζίγγερ) και η τέως Υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη. Η mother Τζίνα (πρώην ηθοποιός και από τα ωραιότερα κορίτσια στην Ελλάδα) ακολούθησε τις…αρχές του μινιμαλισμού ως προς τις ενδυματολογικές της επιλογές. Λευκό πολύ απλό φόρεμα και καρέ μαλλιά. Η κουμπάρα Όλγα ήταν πολύ κομψή μέσα στο λευκό-μπλε φόρεμά της. Εντυπωσιακή η σύζυγος των Τζίγγερ, η ωραία ξανθιά Μελίσσα σε «black & white». Θεαματική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στο πλευρό του συζύγου της Βαρδή με φόρεμα από δαντέλα του Λιβανέζου σχεδιαστή Zuhair Murad.

Στην παραλία του Πανόρμου

Τα γαλάζια νερά, οι χρυσαφένιες αχτίδες του ήλιου τα sexy κορίτσια με τα καυτά πολύχρωμα μπικίνι. Ο Πάνορμος το διαχρονικό spot παρουσίαζε όπως κάθε καλοκαίρι άλλωστε μια ειδυλλιακή εικόνα. Μια εικόνα αστραφτερή, αισιόδοξη λαμπερή. Όλοι αυτοί που αγαπούν τα always classic spots της Μυκόνου. Ο πάντα γοητευτικός Σακλάρας (μην ξεχνάμε ότι πριν από αρκετά χρόνια υπήρξε ένα από τα γοητευτικότερα αγόρια στον κόσμο του modeling) υποδέχθηκε τους καλούς του φίλους σε ένα μοναδικό τριήμερο ξεγνοιασιάς. Ο ενιαίος χώρος του Panormos Beach Resort φιλοξένησε επιχειρηματίες, ηθοποιούς και μοντέλα. Ξάπλες στη παραλία, gourmet μεσογειακές γεύσεις, φρέσκο ψωμί από τον φούρνο του Πανόρμου κοκτέηλς μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Παιχνίδια στη θάλασσα, ηλιοθεραπεία και έπειτα ατελείωτο shopping για τα αγόρια και κορίτσια στην Panormos boutique. Διεθνή και Ελληνικά brands, γνωστοί Έλληνες και ξένοι επισκέπτες και το μαγικό βέβαια «touch» του Χάρη Ντάβλα. Η Εσθήρ δοκίμασε ένα μαγιώ Paolita σε εκτυφλωτικά χρώματα. Στα ράφια όμως της εντυπωσιακής boutique «ανακάλυψε» τα Surf Gypsy, τα ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή Elena Makri Mykonos, τα Mc2, St. Barths, Zina G. Rivieras.

Το πρώτο street Art portraits μωσαϊκό της πόλης από το LG G4

Από αριστερά Γιώργος Ντάβλας, Τζώρτζια Σταυροπούλου (Διευθύντρια marketing LG), Σάιμον Κασσιανίδης. Στη δεξιά φωτογραφία στιγμιότυπο από την εκδήλωση. Πηγή: papadakispress

Η LG παρουσίασε το νέο της smartphone LG G4 σε ένα μοναδικό Street Art Portraits party. Ένα πάρτι το οποίο περιελάμβανε live μουσική, μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας, fashion show εμπνευσμένο από την μοναδική αυθεντική πίσω όψη του κινητού.

Το City Link στο κέντρο της Αθήνας υποδέχθηκε όλους τους καλεσμένους της LG Hellas. Οι guests είχαν την δυνατότητα να τραβήξουν την πρώτη τους φωτογραφία-πορτραίτο με το νέο LG G4 και να την λάβουν τυπωμένη σε τεράστια διάσταση…