Η Ιρίνα Σάϊκ προτιμάει τα μικροσκοπικά μπικίνι σε εκτυφλωτικά χρώματα. Οι διασημότεροι φωτογράφοι του κόσμου έχουν «κλείσει στον φακό τους» τις αισθησιακές πόζες της Ρωσίδας καλλονής με «φόντο» τα νησιά Φίτζι, τις Μπαχάμες, το St.Barth, την Χαβάη. Η Σάϊκ αποτελεί το αγαπημένο μοντέλο των brands τα οποία δημιουργούν μαγιό με τεράστιες πωλήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η 29χρονη, sexy Ιρίνα με τις θεϊκές αναλογίες είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να διαφημίσει τα προϊόντα τους. Μετά από μία φωτογράφηση της Σάϊκ στα γαλαζοπράσινα νερά και τις εξωτικές παραλίες οι πωλήσεις εκτοξεύονται στα ύψη.

Τα εξώφυλλα με την super model και την υπογραφή του Mario Testino ή κάποιου άλλου κορυφαίου φωτογράφου πουλάνε τρελλά. Γιατί όμως το κορίτσι το οποίο ξεκίνησε από μιά μικρή πόλη κοντά στα Ουράλια όρη το Γιεμανζελίνσκ, δημιουργεί…παγκόσμια υστερία; Ο κόσμος της μόδας την αποθεώνει, οι τραπεζικοί της λογαριασμοί «γεμίζουν» με ατελείωτα μηδενικά σε εποχές παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, οι άνδρες τρέχουν σαν τρελοί ξωπίσω της! Η Ιρίνα φρόντισε βέβαια να δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από το όνομά της. Η νεαρή γυναίκα είναι τελικά ο καλύτερος manager του εαυτού της. Έχοντας περάσει εξαιρετικά δύσκολα παιδικά χρόνια, γνώριζε καλά τους νόμους επιβίωσης.

Η Ιρίνα πέρα από την εκθαμβωτική παρουσία της χρειαζόταν ένα περισσότερο ισχυρό όπλο για να ξεχωρίσει. Ένα λαμπερό ας πούμε life story. Αυτό που θα την έφερνε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Και εδώ έρχεται στη ζωή της ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μυθικό life style

Νεαρός, γοητευτικός, πάμπλουτος, διάσημος. Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Πρόσωπο ιδιαίτερα δημοφιλές. Με ένα super glamorous life style. Η νεαρή, πανέμορφη Ιρίνα ήταν η γυναίκα που ταίριαζε απόλυτα στο προφίλ του. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής την ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες γυναίκες οι οποίες έτρεχαν πίσω του. Το παραμύθι για την Σάϊκ μόλις είχε ξεκινήσει. Το top model έκανε πριν μερικά χρόνια την πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό του Κριστιάνο. Τα flash άστραφταν εκτυφλωτικά. Η παρθενική δημόσια εμφάνιση του ωραιότερου για πολλούς ζευγαριού στον κόσμο έγινε πρωτοσέλιδο σε μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά!

«Ο super ποδοσφαιριστής και η θεά της πασαρέλας» ήταν ένας από τους τίτλους. Ο Ρονάλντο μετακομίζει στην Μαδρίτη μετά την μεταγραφή του στην Ρεάλ. Η βίλα του σε προάστιο της όμορφης Ισπανικής πόλης είναι υπερπολυτελής. Στο γκαράζ είναι παρκαρισμένα πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα. Η Ιρίνα μοιραζόταν το πάθος του συντρόφου της για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Οι paparazzi τους κυνηγούν ενώ εκείνοι βρίσκονται μέσα σε μιά Ferrari, μια Aston Martin, μια Lamborghini. Το πρώην πάμφτωχο κορίτσι ζει το όνειρο. Ένα κορίτσι που μεγάλωσε μέσα στην απόλυτη φτώχεια. Ο ανθρακωρύχος πατέρας της πέθανε σε ηλικία 40 ετών. Μαζί με την μητέρα και την αδελφή της αναγκάζονταν να δίνουν καθημερινά αγώνες επιβίωσης. Όλα όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Τα διαμάντια, τα μακρινά ταξίδια και οι διακοπές στην Ελλάδα

Ο Ρονάλντο κάνει ακριβά δώρα στην Ιρίνα. Διαμάντια και σμαράγδια. Τα μακριά σκουλαρίκια από emeralds ταιριάζουν με τα μάτια της. Το μοντέλο κάνει υπέρκομψες εμφανίσεις ακόμα και όταν βρίσκεται μακριά από την πασαρέλα. Είναι σοβαρή, λιγομίλητη, δείχνει τρυφερότητα στον μικρό γιό που απέκτησε ο Ρονάλντο από προηγούμενη σχέση του. Η δουλειά της όμως την αναγκάζει να ταξιδεύει πολύ συχνά σε μακρινούς προορισμούς. Υπάρχουν σημαντικά συμβόλαια με παγκοσμίου φήμης brands. Πασαρέλες, φωτογραφήσεις, κοινωνικές υποχρεώσεις. Η Ιρίνα βρίσκεται από την Νέα Υόρκη στις Μπαχάμες και από το Λονδίνο στην Κόστα Ρίκα. Προσπαθεί όμως να ξεκλέβει χρόνο για να βρίσκεται κοντά στον Κριστιάνο. Δείχνουν ευτυχισμένοι. Ο χρόνος κυλάει. Τα καλοκαίρια κάνουν πάντα μαζί διακοπές. Σε εξωτικά νησιά στην Νότιο Ιταλία και βέβαια στην Ελβετία. Πάντα τα καλοκαίρια ο Ρονάλντο και η Ιρίνα επισκέπτονται την Κρήτη, την Σκιάθο και βέβαια την Μύκονο και Σαντορίνη.

Οι ατασθαλίες του Ρονάλντο στην Μύκονο

Ο άσσος της Ρεάλ και το μοντέλο ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Πίσω τους οι παραλίες της Ελούντα, τα σμαραγδένια νερά της Σκιάθου ή τα κατάλευκα σπιτάκια της Μυκόνου. Το ζευγάρι αποτελεί κινητή διαφήμιση για τη χώρα μας. Το περασμένο καλοκαίρι ο Κριστιάνο έκανε μόνος του ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο. Στην συντροφιά του στενοί φίλοι. Οι φωτογράφοι τον «συλλαμβάνουν» σε έξαλλες στιγμές κεφιού. Δίπλα του πανέμορφα κορίτσια. Όταν τελικά «εγκατέλειψε» την βίλα που είχε νοικιάσει σε προάστιο της Μυκόνου, οι σκανδαλιές του super star βγήκαν στο φως. Το σπίτι έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο. Ο ποδοσφαιριστής φαινόταν ότι είχε περάσει καυτές νύχτες εκεί. Η Ιρίνα τον συνάντησε αργότερα σε κάποιο άλλο Ελληνικό νησί. Χαμογελούσαν ο ένας δίπλα στον άλλο. Τα πρώτα σύννεφα όμως άρχισαν να εμφανίζονται στον ορίζοντα. Ούτε αυτός ο υπέροχος Ελληνικός ήλιος δεν…μπορούσε να τα καλύψει.

Οι απιστίες του άσσου της Ρεάλ έκαναν την Ιρίνα να τον εγκαταλείψει

Λίγο μετά από την επιστροφή τους από τις διακοπές η Ιρίνα…εξαφανίζεται από το πλευρό του Ρονάλντο. Η Ρωσικής καταγωγής σύντροφός του δεν βρίσκεται κοντά του σε σημαντικές για εκείνον επαγγελματικές στιγμές. Στο πλευρό του βρίσκεται όμως η πληθωρική μαμά του. Οι φήμες έλεγαν πάντα ότι η υπερπροστατευτική mother-Ronaldo δεν συμπάθησε ποτέ την ωραία διάσημη, sexy Ιρίνα. Τα πρωτοσέλιδα οργιάζουν. Οι εφημερίδες «μιλούν» για χωρισμό του super ζευγαριού. Οι φήμες επιβεβαιώνονται.

Ο Κριστιάνο και η Ιρίνα χωρίζουν. Ποιές είναι οι πραγματικές αιτίες του χωρισμού αναρωτιούνται οι εφημερίδες και τα gossip περιοδικά.

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι η καλλονή με τα πλούσια μακριά μαλλιά και τα γατίσια μάτια, το κορίτσι των αμέτρητων εξωφύλλων δεν ήταν ποτέ αρεστή στην μητέρα του Κριστιάνο. Τελικά η ίδια η Σάϊκ μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό τους έδωσε την δική της απάντηση. «Ο Κριστιάνο με απατούσε» εξομολογήθηκε η Ιρίνα μέσω συνέντευξή της στον Διεθνή Τύπο. «Ανακάλυψα δεκάδες τηλεφωνικούς αριθμούς και μηνύματα τα οποία απευθύνονταν σε νεαρά κορίτσια. Επώνυμες και ανώνυμες θαυμάστριές του» επεσήμανε το super model. «Δεν μπορούσα να συνεχίσω. Ένιωθα ότι με κοροϊδεύει» κατέληξε το μοντέλο.

Μεταξύ Μπράντλεϊ Κούπερ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Αμέσως μετά τον χωρισμό της η Σάϊκ «ανακάλυψε» ότι…όλοι οι διάσημοι άνδρες του πλανήτη επιθυμούσαν να δημιουργήσουν σχέση μαζί της. Μεγαλοεπιχειρηματίες, stars του cinema και κορυφαίοι οδηγοί της formula 1, έτρεχαν ξωπίσω της. Οι φήμες του love story με τον Λούις Χάμιλτον της Mercedes δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Αντίθετα ο φωτογραφικός φακός την «συνέλαβε» να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον διάσημο, άκρως γοητευτικό ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ.

Λίγα μόλις 24ωρα πριν κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Ιρίνα δημιούργησε σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Οι δυό τους γνωρίστηκαν σε big party στις Κάννες. Ένα από τα super glamorous parties του Φεστιβάλ. Η χρυσή κληρονόμος Πάρις Χίλτον ήταν εκείνη η οποία τους έφερε σε επαφή. Ανάμεσα σε μπουκάλια Γαλλικής σαμπάνιας με ασημένιους δίσκους με σολομό και χαβιάρι. Ο χρόνος θα δείξει αν η Ιρίνα επιστρέψει στην αγκαλιά του Μπράντλεϊ ή συνεχίσει να απολαμβάνει το…love story με τον μέγα play boy Ντι Κάπριο. Ο Λεονάρντο στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με πολλές διάσημες συναδέλφους της. Τι κάνει όμως ο Κριστιάνο;

Ο Ρονάλντο περνάει προς το παρόν ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό της Ιταλίδας Αλέσια Τεντέσκι. Η Αλέσια εμφανίστηκε με καυτό μπικίνι στο Μαϊάμι. Χαριτωμένη, καλλίγραμμη. Σίγουρα όμως δεν έχει καμμία σχέση με την καλλονή Ιρίνα Σάϊκ…


«Il Sogno» στο Ωδείο Αθηνών

Εκτυφλωτικά χρώματα, εντυπωσιακά κοστούμια με την υπογραφή της καταξιωμένης σχεδιάστριας Λουκίας. Δημοφιλείς άριες και ντουέτα από όπερες και οπερέτες των Ντβόρζακ, Μπερλιόζ, Μασνέ, Ραχμάνινοφ, Λέχαρ, Όφενφμπαχ, Πουτσίνι, Ντονιτσέττι. Η παράσταση για την όπερα και την μόδα με τίτλο «Il Sogno» πραγματοποιήθηκε πριν λίγες βραδιές στον χώρο του υπογείου του Ωδείου Αθηνών. Μια παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου. Η ιδέα του project και η γενική επιμέλεια ήταν της Ίσμας Τουλάτου. Ο Αχιλλέας Χαρίτος φρόντισε για τις μεταμορφώσεις των συντελεστών της παράστασης η οποία συγκέντρωσε πολλούς εκλεκτούς προσκεκλημένους από τον χώρο του πολιτισμού, της τέχνης και βέβαια του fashion world. Συμμετείχαν οι μονωδοί της ΕΛΣ Βασιλική Καραγιάννη, Μυρσίνη Μαργαρίτα, Μαρία Κόκκα, Άρτεμις Μπόγρη, Νίκος Στεφάνου, Τάσος Αποστόλου, μαζί με Χορευτές από το Μπαλέτο της ΕΛΣ και σπουδαστές της Σχολής Χορού της ΕΛΣ. Στο πιάνο τους συνόδευσε ο Δημήτρης Γιάκας, ενώ βιολί έπαιξε ο Παναγιώτης Τζιώτης.

Ο τίτλος της φετινής διοργάνωσης Το Όνειρο -Il sogno-, μια θεματική που συναντούμε συχνά στις κορυφαίες όπερες του ρεπερτορίου, αλλά ταυτόχρονα και μια διάσταση που αναμφισβήτητα έχει το προσωπικό στίγμα της σχεδιάστριας Λουκίας, η οποία ήταν η φετινή προσκεκλημένη από τον χώρο της μόδας.