Η Ριάνα φωτογραφίζεται με εκρηκτικό, κατακόκκινο μαγιό Mugler μέσα στο περίφημο Aquarium Tampa της Φλόριντα. Η καλλίγραμμη super star της διεθνούς μουσικής σκηνής κολυμπάει με άνεση, στιλ και εκπληκτικό θάρρος ανάμεσα σε καρχαρίες! Τα σαρκοβόρα μήκους 10 μέτρων το καθένα μοιάζουν να «αγγίζουν» τα λεπτά, καλογυμνασμένα πόδια της νεαρής ντίβας. Εκείνη συνεχίζει να κολυμπάει ατρόμητη. Ο φωτογράφος Norman Jean Roy κλείνει στο φακό του τις εντυπωσιακές αυτές στιγμές. Αυτή είναι μία από τις πλέον φαντασμαγορικές και «ιδιαίτερες» φωτογραφήσεις με μαγιώ. Μια από τις διασημότερες, ωραιότερες και πλέον sexy τραγουδίστριες της εποχής μας. Η Ριάνα έκανε το καλύτερο promotion στα μαγιώ που έφεραν υπογραφές μεγάλων διεθνών brands και κορυφαίων σχεδιαστών. Η ίδια η τραγουδίστρια επιλέγει συνήθως για τις διακοπές της τα πάτρια εδάφη. Τα πολυαγαπημένα της νησιά Μπαρμπέϊντος. Οι paparazzi κυνηγούν την ντίβα σε κάθε της βήμα. Οι φωτογραφίες της στις παραλίες των πανέμορφων νησιών με αποκαλυπτικά, πολύχρωμα συνήθως μπικίνι, δημιουργούν κύματα ενθουσιασμού στους εκατομμύρια θαυμαστές της σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η Ριρή τρέφει επίσης αδυναμία στα χρυσά και ασημένια μπικίνι. Είναι sexy και σίγουρα έχουν ένα «touch» από vintage. Θυμίζουν τα sexy κορίτσια των ταινιών James Bond και τις γοητευτικές νεαρές γυναίκες οι οποίες φωτογραφίζονται σε παραλίες αλλά και εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών με μπικίνι από…χρυσάφι και πλατίνα. Οι αχτίδες του ήλιου παίζουν μαζί τους εκτυφλωτικά παιχνίδια. Όταν η Ριάνα αποφασίσει να «μεταμορφωθεί» σε γλυκό, αθώο κορίτσι επιλέγει τα καρό ροζ μπικίνι με τους φιόγκους τα οποία προτιμούσε την δεκαετία του ’50 η Μπριζίτ Μπαρντό.

Η Μπριζίτ, η Ούρσουλα και τα μπικίνι που έγραψαν ιστορία


Έχουν περάσει πολλά-πολλά χρόνια από την εποχή που ο Γάλλος μηχανικός Louis Reard δημιούργησε το λεγόμενο «Modern bikini». Η πρώτη κυρία που το φόρεσε ήταν η Micheline Bernardini. Εκείνη τη μέρα το ημερολόγιο έγραφε 5 Ιουλίου 1946. Αυτές όμως που τράβηξαν πάνω τους όλα τα flash όταν φόρεσαν μπικίνι ήταν η Miss World του 1951 και βέβαια η Μπριζίτ Μπαρντό. Η κατάξανθη, sexy Γαλλίδα star φόρεσε το μπικίνι της και στήθηκε απέναντι από τους φωτογράφους στο Φεστιβάλ των Καννών. Ήταν Μάιος του 1953. Μετά από αυτή τη φωτογράφιση της Μπέ-Μπέ οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο λάτρεψαν το μπικίνι. Το πλέον όμως iconic bikini το οποίο δημιούργησε κάτι σαν…υστερία μεταξύ των δεσποινίδων και κυριών ήταν αυτό που φόρεσε η Ούρσουλα Άντρες στην ταινία James Bond με τίτλο «Doctor No» (1962). Η Ελβετικής καταγωγής star «πετάχτηκε» ξαφνικά μέσα από τα γαλαζοπράσινα νερά εξωτικού νησιού. Κρατούσε στα χέρια της ένα κοχύλι. Ο τότε πρωταγωνιστής των ταινιών 007, Σον Κόνερι την κοιτούσε κυριολεκτικά μαγεμένος. Υπήρξαν όμως και άλλα James Bond girls τα οποία δημιούργησαν αίσθηση με τα υπέροχα μπικίνι τους. Τα κορίτσια «έφτιαξαν» πραγματική σχολή. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν τα λεγόμενα «James Bond bikini». Οι γυναίκες τα επιλέγουν φανατικά. Από τα κοσμοπολίτικα spot της Νότιας Γαλλίας (ακολουθώντας το παράδειγμα της Μπριζίτ) μέχρι την Ίμπιζα, το Πόρτο Φίνο, τις Μπαχάμες, το Ακαπούλκο και το St.Barth, το μπικίνι είναι αγαπημένη συνήθεια.

Τα θανατηφόρα μπικίνι των James Bond girls


Και αν το μπικίνι της Ούρσουλα δημοπρατήθηκε μετά από κάποια χρόνια για 60.000 δολάρια από τον οίκο Christie’s, η Χάλι Μπέρι έκανε επίσης τρομερή αίσθηση. Το πορτοκαλί της μπικίνι, το οποίο ως προς το design ήταν σχεδόν ίδιο με αυτό της Άντρες έκανε τον Πιρς Μπρόσναν να την…ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Η Χάλι ήταν το James Bond girl στην ταινία «Πέθανε μιά άλλη μέρα». Η Χόνορ Μπλάκμαν εντυπωσίασε με τα μπικίνι της στο «Goldfinger» (1964). Η μελαχρινή Μάρτιν Μπέσγουικ φορούσε εμπριμέ καυτό μπικίνι στο «Thunderball» του 1965. Άλλα James Bond girls τα οποία εντυπωσίασαν με μπικίνι ήταν η Μπάρμπαρα Καρέρα, η Κίμ Μπάσιντζερ, η Μπερενίς Μαρλό. Η Τρίνα Πάρκς φορούσε ένα κατακίτρινο μπικίνι το 1971, στο φιλμ «Diamonds are forever». Τα κίτρινα μπικίνι πρωταγωνιστούν το φετεινό καλοκαίρι.

Οι super stars του κινηματογράφου και της μόδας


Περνάμε στις super stars του cinema. Οι ωραιότερες γυναίκες της παγκόσμιας show business δημιουργούν…πανικό στον ανδρικό πληθυσμό όταν κυκλοφορούν με μπικίνι. Κορυφαίες στη λίστα τα top models Ιρίνα Σάϊκ, Τζίτζι Χαντίντ, Κέιτ Άπτον, Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάϊτλι. Η Ρωσικής καταγωγής Ιρίνα φωτογραφίζεται πάντα με εκτυφλωτικά sexy bikini για τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου. Μικροσκοπικά μπικίνι φορούσε και στα Ελληνικά νησιά όταν τα επισκέφθηκε πέρυσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ίσως το φετινό καλοκαίρι η Ιρίνα βουτήξει στα καταγάλανα Ελληνικά νερά με τον νέο της αγαπημένο, διάσημο ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η 20χρονη Τζίτζι Χαντίντ είναι χάρμα οφθαλμών με τα μπικίνι της σε σομόν κυρίως χρώματα. Η Κέιτ Άπτον λατρεύει τα λευκά μπικίνι, η Ρόζι Χάντινγκτον τα ροζ. Η Σκάρλετ Γιόχανσον δημιουργεί επίσης χαμό όταν φοράει τα μικροσκοπικά λευκά της μπικίνι. Λάτρης του white bikini και η Κάμερον Ντίαζ.

Μαύρα, κόκκινα, χρυσαφί μπικίνι


Η Σαρλίζ Θερόν όπως και η Ντέμι Μούρ προτιμούν τα μαύρα μπικίνι. Η Λατίνα ντίβα Τζένιφερ Λόπεζ τα κόκκινα και χυσαφί. Η Κίμ Καρντάσιαν «στριμώχνει» τα τροφαντά ζουμερά οπίσθιά της σε μικροσκοπικά μπικίνι. Οι Έλληνες θαυμαστές της Κίμ είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα…κάλλη της διάσημης και πάμπλουτης τηλεπερσόνας όταν αυτή έφθασε στην Μύκονο…

Ντίβες του σινεμά, της μόδας του διεθνούς τζετ-σετ. Όλες τους πλέον επιλέγουν μπικίνι. Μονόχρωμα, χρυσά, ασημί, με έντονα χρώματα ή «στολισμένα» με μεγάλα λουλούδια. Το απόλυτο trend…


Με μπικίνι στην πισίνα του «ΝΙΚΚΙ BEACH»


Τα καλλίγραμμα κορίτσια φορούσαν πολύχρωμα μπικίνι. Προτιμούσαν να απολαμβάνουν τον ήλιο στις ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα του πολυτελούς, always trendy «Nikki Beach Resort & Spa». Τα αγόρια έκαναν θαλάσσια σπορ. Το βράδυ απολάμβαναν το φαγητό τους στο εστιατόριο και δυνατές μουσικές με θέα την θάλασσα η οποία είχε «ντυθεί» με μαβιά χρώματα. Όλοι τους έδωσαν το παρόν στο Pearl Rooftoop με την μαγευτική θέα στο Πόρτο Χέλι…

Ένα παιδικό βιβλίο στις αίθουσες του The Mall Athens


Η Βάνα Λαβίδα από το MDA HELLAS και η Τζίνα Ξανθάκη – συγγραφέας του βιβλίου. Πηγή: papadakis press

Γαλάζια, ροζ χρώματα, μπαλόνια, παιχνίδια και χαρούμενες παιδικές φωνές. Η Τζίνα Ξανθάκη παρουσίασε σε αίθουσα του The Mall Athens στο Μαρούσι την πρώτη της συγγραφική δουλειά. Ένα πολύ καλό παιδικό βιβλίο με τίτλο «Μια Διαφορετική Οικογένεια». Η συγγραφέας προσεγγίζει τις πολλές διαφορετικές μορφές οικογένειας στην σύγχρονη κοινωνία (Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ)

Αμέσως μετά προβλήθηκε αποκλειστικά για τα παιδιά στην αίθουσα 5 των Village Cinemas η ταινία κινουμένων σχεδίων «Επιτέλους φτάσαμε σπίτι» της Dreamworks. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του παιδικού βιβλίου διατέθηκαν στο σωματείο MDA HELLAS. Μια μικρούλα είχε «βουτήξει» στα πολύχρωμα μακαρόν του Frank Ze Paul.

Στο ηλιοβασίλεμα με μουσικές Αλέξανδρου Χριστόπουλου


Δημήτρης Ανδρέου (Stolichnaya brand manager), Αλέξανδρος Χριστόπουλος, Δημήτρης Κουρούπης (Porsche Center Glyfada CEO) με τα elit girls. Πηγή: papadakis press

Ο ήλιος άρχισε να δύει πάνω από την Βουλιαγμένη. Το σκηνικό ήταν ειδυλλιακό στο Astir Palace Resort και το κοσμοπολίτικο «Matsuhisa Athens». Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος έκανε όπως πάντα εξαιρετικές μουσικές επιλογές. Πολλά νέα παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία γέμισαν το δημοφιλές spot για το Sunset Cocktail Event. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν παγωμένη Stolichnaya, τα elite signature sunset cocktails αλλά έριξαν ματιές και στην νέα Porsche Cayenne S-Hybrid.