Οι εκτυφλωτικοί προβολείς δημιουργούσαν εντυπωσιακό σκηνικό. Τα χρώματα άλλαζαν γρήγορα, πολύ γρήγορα. Το απαλό ροζ που ξαφνικά γινόταν μωβ, το γαλάζιο της θάλασσας το απόλυτο λευκό που άφηνε να φανούν τα μεγάλα κόκκινα γράμματα. HYPERSKIN. Το νέο πολύτιμο υλικό της Replay το οποίο έχει δημιουργήσει ήδη διεθνή αίσθηση. Το κορίτσι χορεύει ανάμεσα σε μακριές κατακόκκινες κορδέλλες. Το aerial dance ενθουσιάζει τους θεατές οι οποίοι έχουν γεμίσει την παραλία της κοσμοπολίτικης Ψαρρούς, μπροστά από το πολυσυζητημένο «NAMMOS». Οι μουσικές παίζουν δυνατά! Οι προβολείς συνεχίζουν να ρίχνουν δεσμίδες φωτός στην άμμο. Το fashion show της REPLAY Preview Collection με 40 μοντέλλα επί σκηνής ξεκινάει. Η Alessandra Ambrosio ανεβαίνει στην πασαρέλλα. Το φόρεμά της σαν ένα λευκό σύννεφο. Το συνοδεύει με τζην μπουφάν. Μαζί με την Βραζιλιάνικης καταγωγής Alessandra τα επίσης κορυφαία μοντέλλα Bar Rafaeli, Sara Sampaio, Bregje Heinen. Η ατμόσφαιρα στην διασημότερη παραλία της Μυκόνου θυμίζει κάτι από Ίμπιζα, Πόρτο Τσέρβο, Μόντε Κάρλο, Αντίμπ. Το Παγκόσμιο Συνέδριο της REPLAY σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας «έπεσαν» πάνω στην Ελλάδα μέσα σε μιά εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την χώρα μας. Ο Matteo Sinigaglia CΕΟ της Replay και ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης δεν θα μπορούσαν παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Μέσα από ένα φαντασμαγορικό τριήμερο εκδηλώσεων στην Μύκονο, ένα παγκόσμιο πλέον ταξιδιωτικό προορισμό, οι ξένοι «ανακάλυψαν» μιά άλλη Ελλάδα. Μια Ελλάδα η οποία μπορεί να προσελκύσει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του πλανήτη. Η Replay έφερε αυτόν τον κόσμο στην Μύκονο. Μεγαλοεπιχειρηματίες,πρόεδροι πολυεθνικών εταιρειών, jetsetters και super models. Η παγκόσμια συνάντηση της Replay ήταν κινητή διαφήμιση για την χώρα μας.

Διεθνές ενδιαφέρον

Τα flash άστραφταν εκτυφλωτικά, τα super models ανέβαζαν συνέχεια φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς διαφημίζοντας το κορυφαίο event της REPLAY αλλά και τις φυσικές καλλονές της Μυκόνου. Μην ξεχνάμε ότι οι κυρίες Ambrosio, Rafaeli, Sampaio έχουν εκατομμύρια φανατικούς followers….

Η FASHION BOX ΕΛΛΑΣ, θυγατρική του ομίλου FASHION BOX είχε αναλάβει την επιμέλεια, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της λαμπερής διοργάνωσης.

Οι κύριος Matteo Sinigaglia CEO της REPLAY ο οποίος ήταν οικοδεσπότης και στο after party που ακολούθησε στο Nammos beach club δήλωσε: «Η Μύκονος αποτελεί την τέλεια τοποθεσία για να καλοσωρήσουμε τους φίλους μας και να παρουσιάσουμε την SS16 REPLAY COLLECTION. Η ατμόσφαιρα σε αυτό το υπέροχο νησί αντικατοπτρίζει το DNA του brand: είναι το μέρος που όλα μπορούν να συμβούν και νέες τάσεις να γεννηθούν».

Ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι που φιλοξενήσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τεράστια επιτυχία, το τριήμερο παγκόσμιο συνέδριο της REPLAY. Με αποκορύφωμα την πιο σημαντική εκδήλωση, την πρώτη παρουσίαση της κολεξιόν spring-summer 2016. Ευχαριστούμε τον Δήμο Μυκόνου για την πολύτιμη υποστήριξη».

Όμιλος Fashion Box

Η Fashion Box ιδρύθηκε το 1981 και είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του denim. Με έδρα την Ιταλία, o Όμιλος κατασκευάζει, προωθεί και διανέμει casual ενδύματα, αξεσουάρ, γυαλιά, μαγιό, εσώρουχα, αρώματα και παπούτσια με τα brand REPLAY, REPLAY&SONS, WE ARE REPLAY και REPLAY ONE OFF. Σήμερα, το δίκτυο πωλήσεών του εκτείνεται σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο – στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Η εταιρεία έχει το δικό της Δίκτυο Λιανικής πώλησης, αποτελούμενο από 200 REPLAY Stores & Shop in Shop, καθώς και ένα Δίκτυο Χονδρικής πώλησης που καλύπτει περισσότερα από 3.000 καταστήματα multi-brand. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, οι πωλήσεις της Fashion Box, εκτός Ιταλίας, αντιπροσωπεύουν περίπου το 85% του συνόλου.

20 χρόνια Fashion Box Ελλάς

Η Fashion Box Ελλάς ιδρύθηκε το 1995, από τον Κωνσταντίνο Τσουβελεκάκη και τον Όμιλο Fashion Box, με στόχο την προώθηση και διανομή των προϊόντων REPLAY στην Ελλάδα. Η εταιρεία σήμερα αποτελεί θυγατρική του Ομίλου. Σήμερα, έχοντας διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της ελληνικής casual ένδυσης, έχει καταφέρει να εδραιωθεί και εκτός ελλαδικών συνόρων, στην Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και εντός του 2015, επεκτείνεται και στην Τουρκία. Το Δίκτυο Λιανικής πώλησης περιλαμβάνει 31 REPLAY Stores & Shop in Shop, και το Δίκτυο Χονδρικής πώλησης περιλαμβάνει συνεργασίες με 150 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους (multi-brand stores). Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η αναγνωρισιμότητα του brand REPLAY, το ευρύ και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής και η αφοσίωση των στελεχών της εταιρίας, αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται η συνεχής πρόοδος της REPLAY.