Η νεαρή γυναίκα κοιτάζει τον φακό του Mario Testino. Το βαθύ γαλαζοπράσινο βλέμμα της σαγηνεύει. Η επιδερμίδα της είναι λευκή, απαλή. Τα χείλη της σαρκώδη, βαμμένα με απαλό πορτοκαλί λιπ γκλος. Φοράει τζιν σακάκι Gucci με χρυσά κουμπιά και παντελόνι. Τα πλούσια καστανά μακριά μαλλιά της είναι πλεγμένα σε κοτσίδα. Σίγουρα πρόκειται για μιά από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη. Το εξώφυλλο της Γαλλικής «Vogue» άλλωστε τα λέει όλα. Divine: Charlotte Casiraghi! Η μεγαλύτερη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, καρπός του έρωτά της από τον αδικοχαμένο Ιταλό επιχειρηματία Στέφανο Κασιράγκι συγκεντρώνει την διεθνή προσοχή. Η ωραιοτάτη Σαρλότ μαγνητίζει. Η κάθε της κίνηση προκαλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον στον χώρο της μόδας, του αθλητισμού της show business. Πρότυπο κομψότητας η ταλαντούχα αθλήτρια ιππασίας, συνεπής στις φιλανθρωπικές και κοινωνικές της δραστηριότητες πάνω από όλα όμως άψογη σύζυγος και τρυφερή μητέρα.

Μούσα του οίκου Gucci

Η Σαρλότ εδώ και μερικά χρόνια είναι η «μούσα» του οίκου Gucci. Ο εμβληματικός Ιταλικός οίκος έκανε στο πρόσωπο της 30χρονης γαλαζοαίματης την καλύτερη επιλογή. Η Κασιράγκι είναι, εντυπωσιακή, ένα πρόσωπο πασίγνωστο στο ευρύ κοινό το οποίο αποφεύγει τα σκάνδαλα και τις «πομπώδεις» δηλώσεις γύρω από το όνομά της. Αντίθετα φρόντισε να δεσμευτεί σε νεαρή ηλικία στο πλευρό ενός άνδρα ο οποίος δεν είναι κάποιος γαλαζοαίματος ή πάμπλουτος επιχειρηματίας. Η νεαρή Σαρλότ ερωτεύτηκε τον Γάλλο κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέχ. Αποφάσισε να δέσει τη ζωή της μαζί του. Οι φωτογράφοι οι οποίοι ακολουθούν την σαγηνευτική Σαρλότ σε κάθε της βήμα την «συνέλαβαν» πρώτη φορά μαζί με τον μάλλον αδιάφορης εξωτερικής εμφάνισης σίγουρα όμως ταλαντούχο ηθοποιό σε μιά βόλτα τους στο Παρίσι. Σήμερα οι δυό τους είναι γονείς ενός πανέμορφου αγοριού.

Η Σαρλότ συνεχίζει τις προσπάθειές της σε ιππικούς αγώνες με διεθνή ακτινοβολία, ονειρεύεται την συμμετοχή της στους επόμενους Ολυμπιακούς και συνεχίζει να φωτογραφίζεται με τα «χρώματα» του οίκου Gucci.

«Η ήσυχη» Σαρλότ και η εκρηκτική, άτακτη Καρολίν

Η Σαρλότ θαυμάζει απεριόριστα τον Mario Testino. Της αρέσει να δουλεύει μαζί του. Στην τελευταία τους φωτογράφιση αποτελούν ένα υπέροχο δίδυμο. Εκείνη φοράει τα σύνολα της Ανοιξιάτικης κολεξιόν του Ιταλικού οίκου. Κιμονό από μετάξι και απαλό δέρμα, συνδυασμένο με τζιν παντελόνι. Μακριά μαντώ από σουέτ σε καμηλό χρώμα με ογκώδη χρυσά κουμπιά! Λαδί σακάκι πάλι με χρυσά κουμπιά. Γιλέκα patchwork σε εκτυφλωτικούς συνδυασμούς. Κάπου ανάμεσα στα πολλά Gucci υπάρχουν και κάποια σύνολα Chloe και Hedi Slimane για τον οίκο St.Laurent. Η αριστοκρατική Σαρλότ τα αναδεικνύει μοναδικά.

Η ομοιότητα με τη μαμά Καρολίνα

Η 30χρονη πριγκίπισσα μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της Καρολίνα. Η Κασιράγκι προτίμησε όμως να ακολουθήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Μακριά από σκάνδαλα, επώνυμους εραστές και αποτυχημένους γάμους. Η πριγκίπισσα Καρολίνα από τα εφηβικά της ακόμα χρόνια δημιουργούσε πονοκέφαλο στους γονείς της. Ο Ραινιέ και η Γκρέης είχαν έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Ιδιαίτερα όταν αντίκριζαν φωτογραφίες της Καρολίνα στις αγκαλιές διασήμων ανδρών οι οποίοι δεν είχαν την καλύτερη φήμη γύρω από την προσωπική τους ζωή. Η πρωτότοκη κόρη τους «συνελήφθη» να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον διάσημο τότε τενίστα Γκιγιέρμο Βίλλας. Ο Αργεντινός παγκοσμίου φήμης αθλητής συναντούσε την 17χρονη πριγκίπισσα σε private clubs, παραλίες, νυχτερινά μαγαζιά.

Η επίμαχη φωτογραφία

Η φωτογραφία της Καρολίνας να κάθεται φορώντας μικροσκοπικό λευκό μπικίνι στα πόδια του Βίλλας και να τον φιλάει με πάθος στο στόμα δημιούργησε παγκόσμιο σάλο. Ακολούθησε ένας σύντομος δεσμός με τον πρωτότοκο γιο του Έλληνα μεγιστάνα Σταύρου Νιάρχου, Φίλιππο. Μέχρι που ήρθε στη ζωή της ο πασίγνωστος Γάλλος playboy Φιλίπ Ζυνό. Η Καρολίνα ερωτεύτηκε τρελά τον γοητευτικό, έμπειρο άνδρα. Οι γονείς της έφεραν έντονες αντιρρήσεις. Ραινιέ και Γκρέης προσπαθούσαν να απομακρύνουν την κόρη τους από τον Ζυνό, εκείνη όμως τον παντρεύτηκε σε μιά μεγαλειώδη τελετή στο Μονακό. Η πριγκίπισσα ήταν μόλις 21 ετών. Ο Ζυνό 38. Ο γάμος τους τελείωσε άδοξα. Αργότερα η Καρολίνα παντρεύτηκε τον Ιταλό μεγαλοεπιχειρηματία Στέφανο Κασιράγκι. Απέκτησε μαζί του τρία παιδιά. Την Σαρλότ, τον Αντρέα και τον Πιέρ. Ο Κασιράγκι σκοτώθηκε όταν ανατράπηκε το σκάφος του σε θαλάσσιους αγώνες ταχύτητας. Ακολούθησε ένας ακόμα γάμος με τον πρίγκιππα Ερνέστο του Ανόβερο.

Η πριγκίπισσα σήμερα

Η εικόνα της πριγκίπισσας σήμερα είναι εντελώς διαφορετική. Η Καρολίνα λατρεύει τα εγγόνια της. Πολλές φορές οι παπαράτσι κλείνουν στον τηλεφακό τους την γοητευτική πάντα γαλαζοαίματη να κρατά στην αγκαλιά της τα εγγονάκια της. Η καλύτερη φωτογραφία όλων αυτή στο deck της πριγκιπικής θαλαμηγού. Όταν αυτή κατηφορίζει από την Νότιο Γαλλία στα Ελληνικά νερά. Η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό επισκέπτεται πάντα τα καλοκαίρια τη Σπετσοπούλα των Νιάρχων. Η Καρολίνα διατηρεί πάντα φιλικές σχέσεις με τους Φίλιππο και Σπύρο. Η Σαρλότ, ο Ανδρέας και ο Πιέρ είναι στενοί φίλοι με τον Σταύρο Νιάρχο junior και την αδερφή του Ευγενία…


Τα κορίτσια του Ολυμπιακού περιποιούνται την εμφάνισή τους

Ψηλές, καλογυμνασμένες, αστραφτερές με φιλικά χαμόγελα. Με κόκκινα εκτυφλωτικά χρώματα ντύθηκαν τα δημοφιλή κέντρα αισθητικής ιατρικής «VIVIFY». Οι αθλήτριες των ομάδων βόλεϋ και πόλο του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το beauty lab της «V» στο Σύνταγμα.

Οι γνωστές αθλήτριες Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ivana Nesovic, Μανωλίνα Κωνσταντίνου απόλαυσαν μιά μέρα χαλάρωσης και περιποίησης από πεπειραμένους ειδικούς των «VIVIFY». Η ομορφιά άλλωστε δεν είναι θέμα τύχης…

Ο Easter Bunny είναι εδώ!

Θοδωρής Παντής, Εύη Φραγκάκη

Ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα φωτογραφήθηκε πριν λίγες μέρες στον Λευκό Οίκο με τον δικό του αγαπημένο Easter Bunny. Ο Αμερικανός Πρόεδρος και οι κόρες του αγκάλιασαν τον εντυπωσιακό λαγό με τα ροζ αυτιά και χάριζαν μοναδικά στιγμιότυπα στους φωτογράφους. Ροζ αυτιά είχε και ο Easter Bunny ο οποίος υποδέχτηκε τα παιδιά στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στο δημοφιλέστατο «Golden Hall».

Στάθης Μουρατίδης, Νόνη Δούνια (Φωτογραφία: papadakis press)

Ανάμεσά τους επώνυμες μαμάδες με τα παιδιά τους. Όλοι φωτογραφήθηκαν με την λατρεμένη μασκώτ και διασκέδασαν μέσα από ευφάνταστα παιχνίδια και δράσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του πολυτελούς εμπορικού κέντρου.

Πρωταγωνίστρια η Φαίη Σκορδά

Φορούσε μίνι φόρεμα σε εκτυφλωτικά χρώματα. Η δημοφιλής παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό» Φαίη Σκορδά είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας ρούχων Axel. Η κυρία Σκορδά στην διάρκεια της παρουσίασης με αντικείμενο την συγκεκριμένη συνεργασία αναφέρθηκε στις εντυπωσιακές συλλογές «Blossoms» και «Black & White» οι οποίες γοητεύουν τις γυναίκες του σήμερα. Floral patterns, cigarette παντελόνια, elegant φορέματα και ψηλές γόβες για την σειρά «Blossoms». Κομψές ζακέτες, γεωμετρικά μοτίβα και ανάλαφρα φορέματα δημιουργούν την σειρά «Black & White». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο «City Bistrot» μέσα στη στοά Σπυρομήλιου. Το «C.B.» όπως και τα «City Wine Bar» και «Zonars» φέρουν πλέον τη σφραγίδα του Χρύσανθου Πανά.