Τι και αν οι big stars του παγκόσμιου κινηματογράφου φόρεσαν Haute couture δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων και κοσμήματα εκατομμυρίων δολαρίων; Την παράσταση στα glamorous parties λίγο μετά το τέλος της απονομής των Oscar έκλεψαν ένα super model και μια νεαρή τραγουδίστρια. Το πανέμορφο πρώην κορίτσι του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάϊκ και η κατάξανθη singer με τους εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο Ρίτα Όρα αποθεώθηκαν από κοινό και φωτογράφους στο party του «Vanity Fair». Ιρίνα και Ρίτα φόρεσαν άκρως αποκαλυπτικά φορέματα. Μαύρα, «κολλητά» σαν γάντι στις καλλίγραμμες σιλουέτες τους με διαφάνειες στα επίμαχα σημεία. Όλοι στοιχημάτιζαν ότι οι νεαρές καλλονές είχαν…ξεχάσει να φορέσουν τα εσώρουχά τους μέσα από τις haute couture δημιουργίες πανάκριβων οίκων. Η Ιρίνα είχε επιλέξει για μία ακόμα φορά δημιουργία Donatella Versace. Η Ρίτα προτίμησε Donna Karan. Λίγες ώρες νωρίτερα η τραγουδίστρια είχε ανέβει στη σκηνή. Τραγούδησε ντυμένη με ένα φόρεμα «περισσότερο κλασικό». Ασπρόμαυρο από μετάξι και σατέν. Τα μπιζού της Όρα άξιζαν κάτι περισσότερο από 7,2 εκατομμύρια δολάρια. Τα δύο κορίτσια συνηθίζουν να κάνουν sexy εμφανίσεις. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και οι δύο έχουν φωτογραφηθεί για διεθνούς φήμης περιοδικά τα οποία λατρεύουν τα γυμνά, αισθησιακά editorials. Το «Sports Illustrated» και το «G.Q.» έχουν φιλοξενήσει την καστανομάλλα Ιρίνα με τα υπέροχα πράσινα μάτια και την Ρίτα με τα πλατινένια μαλλιά και τις θανατηφόρες αναλογίες με «φόντο» εξωτικές παραλίες.

Η Ιρίνα μετά τον Κριστιάνο

Η Ιρίνα Σάϊκ είχε ένα ακόμα λόγο να συγκεντρώσει πάνω της τα flash. Οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να διακρίνουν μια «σκιά» λύπης στα γαλαζοπράσινα μάτια της. Ο χωρισμός της από τον super star του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μετά από μια σχέση που διήρκεσε αρκετά χρόνια, σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο! Η Σάϊκ όμως έδειχνε άνετη, σίγουρη για τον εαυτό της. Η Ρωσίδα καλλονή σε μία από τις εκθαμβωτικότερες εμφανίσεις της μοίραζε εγκεφαλικά στο ανδρικό κοινό. Στην διάρκεια του party απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις στενών της φίλων γύρω από τα προσωπικά της. Οι περισσότεροι έμειναν με την απορία αν η Ρωσίδα καλλονή είναι το νέο girlfriend του διάσημου οδηγού της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον.


Λάμψη από διαμάντια το πάρτυ της Μαντόνα η Εϊζα και οι ελληνική haute couture

Η Ιρίνα και η Ρίτα τράβηξαν τα flash των φωτογράφων σαν μαγνήτης. Ίσως περισσότερο και από αυτή την μεγάλη νικήτρια της φετινής 87ης απονομής των βραβείων Oscar Τζουλιάν Μούρ. Η Τζουλιάν με τα πυρόξανθα μαλλιά και το κατάλευκο δέρμα σκορπούσε γύρω ατέλειωτη λάμψη και glamour. Το φόρεμα του οίκου Chanel (δια χειρός Κάρλ Λάγκερφελντ) ήταν κεντημένο με 80.000 πούλιες. Τα υπέροχα κοσμήματά της από λευκά διαμάντια, μπριγιάν και λευκόχρυσο έφεραν την υπογραφή του εμβληματικού οίκου Chopard. Όπως επίσης και αυτά που είχαν επιλέξει η Μαριόν Κοτιγιάρ για να συνοδεύσει την Dior τουαλέτα της και η νεαρή Λουπίτα Νιόνγκο για το κεντημένο με πέρλες Calvin Klein φόρεμά της.

Ο Έντι Ρεντμέιν νικητής Α΄Ανδρικού ρόλου για την «Θεωρία των πάντων» φορούσε ρολόι Chopard. Η super model της «Victoria’s Secret» Μπεχάτι Γουίνσλο «έσπευσε» να καλύψει το στήθος της το οποίο… πετάχτηκε ξαφνικά μέσα από το στενό μπούστο της τουαλέτας της.

Ο πάντα άτακτος Τζον Τραβόλτα έκανε τις βόλτες του στο πάρτι του «Vanity Fair» και λίγο μετά αναχώρησε για το private party της Μαντόνα. Κάπου ψηλά στα λαμπερά mountains του Μπέβερλι Χίλς.

Το πρώτο φως της αυγής βρήκε τις γυναίκες του Hollywood κουρασμένες αλλά πανευτυχείς!

Η ηθοποιός Έιζα Γκονζάλες

Πέντε διάσημες stars φόρεσαν δημιουργίες της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας ΣΗΛΙΑΣ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗ. Ανάμεσά τους η νεαρή ηθοποιός Έιζα Γκονζάλες η οποία δημιούργησε εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσα από τη δημοφιλέστατη σειρά «Αληθινή αγάπη».

Το super party του ζεύγους Έλτον Τζον – Ντέϊβιντ Φέρνις

Και ενώ η sexy Ιρίνα Σάϊκ αποκάλυπτε σε φίλους την επόμενη φωτοφράφισή της σε εξωτικούς προορισμούς όλα τα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας show business έδιναν το παρών στο καθιερωμένο πάρτι του Έλτον Τζον. Το 23ο Ετήσιο Academy awards Viewing party Elton John Aids Foundation συγκέντρωσε πάνω από 5,8 εκατομμύρια δολάρια.

Το party πραγματοποιήθηκε στο West Hollywood Park στο Λος Άντζελες με τον sir Έλτον Τζον και τον σύζυγό του Ντέϊβιντ Φέρνις να υποδέχονται big stars, top models, σκηνοθέτες, παραγωγούς και μεγαλοεπιχειρηματίες.

Το φαγητό ετοίμασε αποκλειστικά για τους υψηλούς προσκεκλημένους ο διάσημος chef sir Gordon Ramsay.

Χορηγοί του εντυπωσιακού αυτού γκαλά ο διεθνούς φήμης οίκος κοσμημάτων Chopard, τα Neuro Drinks και τα Wells Fargo. Η επικεφαλής του Ελβετικού οίκου Καρολίν Σόιφλε χαμογελούσε πανευτυχής μέσα στο κομψότατο λευκό φόρεμά της. Οι δύο νικητές των πρώτων βραβείων (Τζουλιάν Μούρ – Έντι Ρεντμέιν) φορούσαν Chopard. Κοσμήματα όπως και ρολόγια του οίκου είχαν επιλέξει και άλλες προσωπικότητες του Hollywood.

Στο πάρτι του Έλτον ήταν παρόντες ο Αλεκ Μπάλντουϊν, ο Ρόμπερτ Ντιβάλ, η Μάϊλι Σάϊρους, η Χάϊντι Κλούμ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, οι Τίμ Άλλεν, Άαρον Πωλ, Ρόμπ Λόου κ.α.


Στη Βρετανική πρεσβεία για το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Το κτίριο της Βρετανικής πρεσβείας στο Κολωνάκι είναι σίγουρα από τα ωραιότερα της πόλης. Απολαμβάνω πάντα μια επίσκεψη στα αριστοκρατικά σαλόνια που σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Ο Βρετανός πρέσβης Mr.John Kittmer και οι Πρόεδροι του British Hellenic Chamber of Commerce κ.κ. Ευγενία Χανδρή και Χάρης Οικονομόπουλος υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στην καθιερωμένη New Year Reception.