Η Kate Hudson φορούσε φόρεμα κατακόκκινο. Μιά haute couture δημιουργία η οποία έφερε την υπογραφή της Donatella Versace. Η διάσημη star «επέτρεψε» στους δεκάδες φωτογράφους οι οποίοι είχαν «στηθεί» έξω από το χώρο όπου η Donatella παρουσίαζε τη νέα κολεξιόν της να «κλείσουν» στον φακό τους όλες τις λεπτομέρειες του super sexy φορέματος. Το φουστάνι στο χρώμα της φωτιάς, κολλητό σαν γάντι στο σώμα της καλλίγραμμης ηθοποιού έφερε διαφάνειες στα επίμαχα σημεία. Η Kate το είχε συνδυάσει με nude γόβες. Δίπλα της χαμογελούσαν η κορυφαία Ιταλίδα designer και η μητέρα της, παλιά δόξα του Hollywood, Goldie Hawn. Η Goldie παρά την ηλικία της ήταν επίσης υπέρκομψη. Μαύρο μαντώ και ασορτί μίνι φόρεμα που άφηνε να διαγράφονται οι καλογυμνασμένες γάμπες της. Η κυρία Hawn αποδεικνύει τελικά ότι οι ατελείωτες ώρες στη θάλασσα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Το κολύμπι είναι η καλύτερη άσκηση. Η ηθοποιός και ο σύντροφός της επίσης διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Kurt Russell περνούν σημαντικό μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους στην Σκιάθο.

Το ζευγάρι επισκέπτεται εδώ και πολλά πολλά χρόνια το καταπράσινο, πανέμορφο νησί των Σποράδων.

Η Σκιάθος, η Goldie και το σμαραγδένιο μπικίνι της Kate

O φωτογραφικός φακός έχει «συλλάβει» αρκετές φορές τους Hawn – Russell να κολυμπούν στα γαλαζοπράσινα νερά και να φέρνουν τις βόλτες τους στα γραφικά δρομάκια του νησιού του Παπαδιαμάντη.

Η Goldie δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία πάντα στο μαύρο χρώμα. Ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Αντίθετα η ωραία κόρη της Kate λατρεύει το κόκκινο, το σμαραγδί, το φούξια, το μπλέ ελεκτρίκ. Η Hudson είχε «συντροφεύσει» παλιότερα τους Hawn και Russell στην Σκιάθο. Σε ένα «ολιγοήμερο διάλειμμα» από την κρουαζιέρα της με πολυτελές yacht στα Greek islands.

Φορούσε μπικίνι στο χρώμα του σμαραγδιού όταν «κατέβηκε» σε απόμερη παραλία…

Η Mary, η Ομπάμα και η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, η Donatella και οι Πρώτες Κυρίες


Δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Stephane Rolland

Η σκληρή, snob Διευθύντρια της Αμερικάνικης «Vogue» Άννα Γουϊντουρ παραδέχθηκε ότι το κόκκινο φόρεμα της Kate Hudson διά χειρός Versace ήταν εξαιρετικό. Όλα αυτά στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας Haute Couture στο Παρίσι. (Paris Haute Couture Week/Spring-Summer 2015). Πρέπει κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι η «Βίβλος» της παγκόσμιας μόδας η αγαπημένη μας Αμερικανική «Vogue» μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δίνει συμβουλές για τις μελλοντικές στυλιστικές επιλογές της νέας Πρώτης κυρίας της Ελλάδας. Της χαριτωμένης, 41χρονης συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα Περιστέρας Μπαζιάνα. Η Περιστέρα (Μπέττυ) πρέπει να επιλέγει «λεπτεπίλεπτα ρούχα» των οίκων Alexander Mc Queen, Balenciaga, Marni, Prada και Mary Katrantzou. Η νεαρή παγκοσμίως δημοφιλής designer Mary Katrantzou (κόρη του πάλαι ποτέ ισχυρού επιχειρηματία, ιδιοκτήτη του πολυκαταστήματος το οποίο καταστράφηκε στην διάρκεια μεγάλης πυρκαγιάς) λατρεύει τα prints. Τα prints της είναι μοναδικά. Της χάρισαν την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Εδώ και χρόνια ρούχα της Mary η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο, φορούν πολύ συχνά η Ριάννα, η Μπιγιονσέ, η Γουϊνεθ Πάλτροου και πολλές άλλες super stars. Η ίδια η κ. Katrantzou έχει φωτογραφηθεί για την «Vogue» μαζί με τους σημαντικότερους σχεδιαστές της παγκόσμιας μόδας. Τους Tom Ford, Sarah Burton, Peter Pilotto. Η κυρία Katrantzou δημιούργησε αίσθηση όταν η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. Μισέλ Ομπάμα επέλεξε φόρεμά της. Τώρα πλέον η Μισέλ επιλέγει συνέχεια Mary Katrantzou. Η Donatella έχει ντύσει πολλές Πρώτες Κυρίες του πλανήτη. Την πρώην κυρία Μπερλουσκόνι, Βιτόρια Λάριο, την κυρία Μόντι, την πριγκίπισσα Λετίθια της Ισπανίας, την βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας κ.α.

Οι αδελφές Καρντάσιαν στα fashion shows

Επιστρέφουμε στην Πόλη του Φωτός και τα glamorous fashion shows με δημιουργίες Haute Couture. Super models στις πασαρέλες να παρουσιάζουν προτάσεις μεγάλων οίκων. Διάσημοι stars, jet setters γαλαζοαίματοι και billionaires στις πρώτες σειρές. Ξεχώρισαν η Κιμ Καρντάσιαν με τον σύζυγό της ράπερ Kanye West, στην πρώτη σειρά του οίκου Balmain. Η Κιμ φορούσε αραχνοϋφαντο μαύρο σύνολο με δαντέλες το οποίο συνόδευε με δερμάτινο ασορτί πανωφόρι. Κρατούσε στην αγκαλιά της την κόρη της. Η Κιμ και η Κρις Καρντάσιαν παρακολουθούσαν την ετεροθαλή ωραιοτάτη αδελφή τους Kendall Jenner (μαζί με την Rosie Hantington-Whiteley) να παρουσιάζουν τις δημιουργίες Balmain. Σε μαύρο χρώμα οι περισσότερες, εντυπωσιακές και sexy! Η Kendall «έδειξε» τις δημιουργίες και του οίκου Chanel.

Οι οίκοι Dior, Miu-Miu, Lanvin και η εγγονή της Όντρεϊ Χέπμπορν

Ο οίκος Dior και ο Raf Simmons παρουσίασαν πολλές βερμούδες, η Chloe υπέροχα λευκά φορέματα από δαντέλα, η Celine μπλε minimal φόρμες και φορέματα με λεπτά ασημένια ζωνάκια, η Vivienne Westwood χρυσά φορέματα με μακριά καρό φουρό που θύμιζαν κάτι από Downton Abbey.

Ο οίκος LVMH παρουσίασε τις προτάσεις του στο καινούργιο κτίριο Fondation Louis Vuitton.

Η Miu Miu έδωσε έμφαση σε δημιουργίες εμπνευσμένες από την δεκαετία του ’50. Ο οίκος Lanvin «έδειξε» τις δημιουργίες του ανεβάζοντας στην πασαρέλα μοντέλα-παλιές δόξες όπως η Άμπερ Βαλέτα και η Κέητ Μος. Ανάμεσα στις κομψότερες παρουσίες που κάθισαν στις πρώτες σειρές η εγγονή της Όντρεϊ Χέπμπορν, Έμμα Φερρέρ, η Μιράντα Κέρ, η Φράνκα Σοτσάνι της Ιταλικής «Vogue», η Τζοβάνα Μπατάλια, η Εύα Χερτζίκοβα κ.α.

Ταξίδι στην Λέσβο

Στη φωτογραφία, Σπύρος Λαουλάκος, Νίκος Κοκλώνης, Γιώργος Καραβατάκης

Και αν η Goldie Hawn και η όμορφη κόρη της Kate Hudson επιλέγουν την Σκιάθο, ο νεαρός επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης λίγο πριν το ταξίδι του στο Πεκίνο (έχει μεταφέρει εκεί τα γραφεία του μετά την πώληση μέρους της εταιρίας του σε Κινέζους επιχειρηματίες) επισκέφθηκε την Λέσβο για ένα τάμα στον Άγιο Ταξιάρχη. Το συγκεκριμένο μοναστήρι επισκέπτονται πάντα γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού, πολιτικού και πνευματικού χώρου.





Αθλητές και μία πριγκίπισσα στο «La Gabinoteca»

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ συνήθιζε να το επισκέπτεται πολύ συχνά. Ισπανικής καταγωγής ο κ. Μίτσελ δεν μπορούσε παρά να δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στο εστιατόριο «La Gabinoteca» στο Κεφαλάρι. Ισπανικές σπεσιαλιτέ και ευφάνταστα πιάτα τα οποία πλέον επιλέγουν πολλοί συνάδελφοί του γοητευτικού Μίτσελ. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, μπασκετμπολίστες, ηθοποιοί, αθλητές του πατινάζ, γνωστοί χορογράφοι όπως η Γκαλένα Βελίκοβα του «Dancing with the stars» βρίσκονται συχνά στο spot. Ο Αντώνης Νικοπολίδης δοκίμαζε λίγες βραδιές πριν τα πιάτα του Nino Redruellο όπως επίσης η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και ο σύζυγός της, πρίγκιππας Αλέξανδρος.