Ο Χάρης Ντάβλας

Ο κατάξανθος, παιχνιδιάρης πρίγκιππας George φοράει γαλάζιο φορμάκι με λευκές τιράντες, μπλε σκουρόχρωμο μπλουζάκι και ασορτί παπούτσια. Ανοίγει τα χέρια του σαν να θέλει να αγκαλιάσει ολόκληρο τον κόσμο. Ο μόλις 1/5 έτους γυιός του prince Γουίλλιαμ και της Κάθρην Μίντλετον είναι άλλωστε τρίτος σε σειρά για την διαδοχή του Βρετανικού θρόνου. Ποιός θα φανταζόταν όμως ότι ο λιλιπούτειος γυιός του πριγκιππικού ζεύγους της Αγγλίας θα βρισκόταν σύμφωνα με την περίφημη ετήσια λίστα του διεθνούς ανδρικού περιοδικού «GQ» ανάμεσα στους κομψότερους άνδρες της πατρίδας του και ολόκληρου του πλανήτη;

Ο HRH prince George, δισέγγονος της βασίλισσας Ελισάβετ της Μεγάλης Βρετανίας «φιγουράρει» στον κατάλογο των Best Dreseed Men 2015. Το περιοδικό μέσα από μία «επιτροπή» στην οποία συμμετείχαν επιφανείς προσωπικότητες παρουσιάζει άνδρες που θα μας απασχολήσουν με το στύλ τους την καινούργια χρονιά. Ο πρίγκιππας Γεώργιος είναι ο μικρότερος. Ακολουθούν οι ωραίοι γυιοί του ζεύγους Ντέηβιντ και Βικτόριας Μπέκαμ (ο μπαμπάς David δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην περιβόητη λίστα) μέχρι τον «the smoothest of the James Bonds» Ρότζερ Μούρ και τον υπέργηρο φωτογράφο και fashion icon για πέντε δεκαετίες Ντέηβιντ Μπέϊλυ. Πως επιλέχθηκαν λοιπόν όλοι αυτοί οι άνδρες; Σίγουρα είναι απίστευτα γοητευτικοί, χαρισματικοί, «ιδιαίτεροι», πετυχημένοι σε αυτό που κάνουν. Stars του σινεμά, rock και pop stars, designers, φωτογράφοι, επιχειρηματίες και λίγοι, πολύ λίγοι είναι η αλήθεια γαλαζοαίματοι. Ας γνωρίσουμε μερικούς από αυτούς.

Ο μικρός prince, ο παππούς Κάρολος και ο οίκος Lanvin

Η σαλοπέτα του πρίγκιππα Γεώργιου έφερε την υπογραφή της πολυτελούς μάρκας παιδικών ρούχων Rachel Riley. Η γαλάζια σαλοπέτα του prince έγινε πρωτοσέλιδο στις Βρετανικές εφημερίδες και best seller στην αγορά παιδικών ρούχων. Ακολούθησαν και άλλες εμφανίσεις του Γεωργίου. Οι περισσότερες με το αγαπημένο του γαλάζιο χρώμα. Ο Albert Elbaz σχεδιαστής του οίκου Lanvin λέει ότι ο μικρός πρίγκιππας έχει «πάντα αυτό το κάτι» που θυμίζει το στυλ του προ-προ-προ πάππου του Εδουάρδου και την κλασσική κομψότητα του παππού του πρίγκιππα Καρόλου. Ο Ελληνολάτρης prince Charles φιγουράρει επίσης στην λίστα. Ο Κάρολος είναι υπέρκομψος ακόμα και όταν προσπαθεί να βρει την γαλήνη στην διάρκεια των επισκέψεών του στο Άγιον Όρος ή κάνει τις διακοπές του με θαλαμηγούς της οικογένειας Λάτση.

Οι Dornan, Cumberbatch, Booth και Evans

O Jamie Dornan. Πρωταγωνιστής της πολυσυζητημένης ταινίας «οι πενήντα αποχρώσεις του γκρί» είναι αυτός ο οποίος αποτελεί σύμφωνα με τους διάσημους designers τον απόλυτο «πρεσβευτή» του British tailoring.

Ο επίσης ταλαντούχος ηθοποιός Benedict Cumberbatch είναι σύμφωνα με τον διάσημο σχεδιαστή Tommy Hilfiger το απόλυτο style icon. Ο συνάδελφός τους Douglas Booth όπως λένε οι κορυφαίοι σχεδιαστές Dolce & Gabbana είναι εξαιρετικά κομψός. Είτε έχει επιλέξει casual είτε formal ντύσιμο.

Ο Luke Evans που ερμήνευσε μοναδικά τον «Dracula» δείχνει πάντα σίγουρος για τις στυλιστικές επιλογές του.

Ο sir Elton John, o David Bowie και ο ράππερ Tinie Tempah

O Patrick Cox θεωρεί ότι το look του Elton είναι τόσο μεγαλειώδες όσο και η ζωή του, στο πλευρό του επίσης υπέρκομψου συντρόφου του David Furnish.

O David Bowie διαθέτει ένα στυλ που έχει εμπνεύσει πολλούς άνδρες εδώ και δεκαετίες . Φοράει το ίδιο μοναδικά σμόκιν και εκκεντρικά πουκάμισα.

Ο ράππερ Tinie Tempah, διαθέτει ένα απόλυτα αλάνθαστο στυλ, υποστηρίζει ο designer Nickolas Kirkwood.

O designer και ο ωραιότερος άνδρας μοντέλλο

Ο Δημήτρης Πέτρου

Ο Tom Ford είναι εξαιρετικά κομψός και sexy. Αποτελεί την επιτομή του άψογου στυλ. Ο Ford σύμφωνα με «ειδικούς» δεν κάνει ποτέ λάθος όταν επιλέγει ρούχα από την πλούσια γκαρνταρόμπα του.

Ο Oliver Cheshire είναι ο διασημότερος και πλέον ακριβοπληρωμένος άνδρας μοντέλλο της εποχής μας. Είναι style icon με ένα δικό του τρόπο. Λατρεύει τα t-shirts και τα μπουφάν από ακριβό, φίνο δέρμα.

Ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες και γκαλλερίστες

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Manchester United, Jayne Rooney, ο Dj Mark Ronson, ο σχεδιαστής sir Paul Smith, o CEO του οίκου Burberry, Christopher Bailey, o Antonio Horta-Osorio chef executive των Lloyds, o Max Pogliani των luxury mobile Vertu, o Allen Leech του Downton Abbey και ο super γκαλλερίστας Jay Jopling, ο άνδρας πίσω από την «White Cube» είναι μερικοί ακόμα άνδρες με ξεχωριστό στυλ. Άνδρες οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν μέσα από τις στυλιστικές (και όχι μόνο) επιλογές τους το 2015.

Οι στυλιστικές επιλογές του Χάρη

Τι γίνεται όμως στην Αθήνα; Ποιοί είναι οι πιο stylish άνδρες; Η οικονομική κρίση έκανε τους κατοίκους αυτής της πόλης να «χάσουν» το στυλ και φαντασία τους; Και όμως όχι! Υπάρχουν πάντα εκείνοι οι οποίοι διαθέτουν άψογο γούστο, μοναδικό στυλ και προχωρούν σε ευφάνταστες επιλογές. Ο Χάρης Ντάβλας είναι ένας από αυτούς. Ένας κομψός, νεαρός άνδρας ο οποίος μπορεί να κάνει εξαιρετικές επιλογές και στο formal και στο casual style. Με λίγο από…English tailoring. Σε ένα εντυπωσιακό editorial μόδας στις παλιές εγκαταστάσεις του «Ρομάντσο» οι Χάρης και Γιώργος Ντάβλας, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου και ο Δημήτρης Τσακούμης παρουσίασαν τις νέες τάσεις της ανδρικής μόδας. Οι stylish Αθηναίοι «έκαναν γνωστό» το προσωπικό τους στυλ και τα δικά τους Iconic Items «βγάζοντας» στον «αέρα» το new personal post του πολυπράγμωνα Χάρη «In Icons we trust». Λατρεύουμε τους stylish άνδρες. Ιδιαίτερα όταν φορούν κομψότατα κοστούμια που θυμίζουν αυτά των μεγιστάνων Σταύρου Νιάρχου, Άρη Ωνάση, του Κωνσταντίνου Καραμανλή και των νεοτέρων Ντέηβιντ Γκάντι, Mark Strong (ο Άγγλος διάσημος συγγραφέας) Fabrizio Cardinali (ο CEO της Dunhill) και του Tom Hardy. Ο συγκεκριμένος star φοράει τις κομψότερες καπαρντίνες πάνω από το tuxedo του.

Η Ελένη Φουρέιρα «έβαλε φωτιά» στο stage στο Athens Metro Mall

Η δημοφιλής Ελένη Φουρέιρα φορούσε ένα ολόχρυσο super mini φόρεμα. Τραγουδούσε και χόρευε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, πάνω στη σκηνή. Πάρα πολύς κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο δημοφιλές Athens Metro Mall στα Νότια προάστια με σκοπό να περάσει ευχάριστες στιγμές κοντά στην pop αοιδό. Στην σκηνή ανέβηκε και τραγούδησε επίσης ο Στέλιος Λεγάκης.