Η Αντριάνα Λίμα και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ποζάρουν μπροστά στο φακό με τα περίφημα fantasy bras. Τα διαμάντια, ρουμπίνια και ζαφείρια χαρίζουν εκτυφλωτική λάμψη στο studio φωτογράφισης. Οι fashion editors & creative directors παρακολουθούν με προσοχή τις δύο Βραζιλιάνες super models να κινούνται με αυτοπεποίθηση στον χώρο. Μετά από πολλές ώρες η φωτογράφιση τελειώνει. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ο παγκοσμίου φήμης οίκος εσωρούχων Victoria’s Secret επέλεξε για τα φετινά Χριστούγεννα τις εκθαμβωτικές, sexy καλλονές με σκοπό να «προμοτάρει» τα ακριβότερα σουτιέν του πλανήτη. Σουτιέν κατασκευασμένα από πολύτιμους λίθους με την υπογραφή του διάσημου κοσμηματοπώλη Mouawad. Τα fantasy bras είναι κάτι σαν «φόρος τιμής» στις γυναίκες οι οποίες για 40 περίπου χρόνια αποθεώνουν τα εσώρουχα της μυθικής πλέον φίρμας. Τα fantasy bras τα οποία επίσημα παρουσιάζονται στο καθιερωμένο φαντασμαγορικό show της Victoria’s Secret στις 9 Δεκεμβρίου (με φόντο την πολύβουη Νέα Υόρκη) είναι μάλλον απαγορευμένο «προϊόν» για τους κοινούς θνητούς. Το καθένα από τα σουτιέν πωλείται στην τιμή των δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Τα συγκεκριμένα σουτιέν θα μπορούσε ίσως να χαρίσει ως δώρο στην σύντροφό του κάποιος Ρώσος, ή Άραβας μεγιστάνας.

Sexy αλλά με σοβαρό προφίλ

Η Αντριάνα Λίμα και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο οι οποίες πλέον είναι μητέρες εξακολουθούν να παραμένουν μαγευτικά ωραίες γυναίκες.

Οι ιθύνοντες του οίκου μετά την υπέρλαμπρη, κατάξανθη Κάντις Σουάνπολ η οποία φόρεσε το fantasy bra την περασμένη χρονιά επέλεξαν δύο γυναίκες οι οποίες έχουν υπερβεί το τριακοστό έτος της ηλικίας τους. Οι Λίμα και Αμπρόσιο διαθέτουν όλο το πακέτο για να γίνουν πρέσβειρες του μυθικού σουτιέν. Είναι πανέμορφες, sexy με αμέτρητα εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη. Η προσωπική τους ζωή είναι μακριά από σκάνδαλα και «σκοτεινές» ιστορίες.

Σύμφωνα με έρευνες είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Γυναίκες οι οποίες ασκούν μεγαλύτερη επιρροή στα πλήθη και από αυτόν ακόμα τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα. Οι γυναίκες θέλουν να τους μοιάσουν και οι άντρες τις βλέπουν στα όνειρά τους. Τα κορίτσια με τα καλλίγραμμα σώματα και τα υπέροχα γκριζοπράσινα μάτια μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό. Είναι οι επίγειες θεές οι οποίες μπορούν να τα κάνουν όλα. Να φορέσουν σουτιέν εκατομμυρίων δολαρίων, να περπατήσουν στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και έπειτα να πετάξουν στο Παρίσι και από εκεί στο Μιλάνο και την Σαρδηνία.

Προς το παρόν είναι πανέτοιμες και αυτή τη χρονιά να…κολλήσουν στην πίσω πλευρά του σώματός τους τα τεράστια χρυσά και ασημένια φτερά. Διακοσμημένα με δαντέλα και κρύσταλλα. Πρέπει κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι ο ξανθός Άγγελος της Victoria’s Secret Κάντις Σουάνπολ φόρεσε την περσινή χρονιά ένα από τα ακριβότερα σουτιέν που δημιούργησε ποτέ ο οίκος. Ήταν ένα ολόχρυσο bra (18 καρατίων) με διαμάντια, ρουμπίνια και κίτρινα ζαφείρια.

Τα εκατομμύρια δολάρια και οι top models

Η Μιράντα Κέρ είχε λανσάρει ένα γαλάζιο bra με πέρλες αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων το 2011. Ένα από τα ακριβότερα σουτιέν είχε παρουσιαστεί το 2008 στο Miami Beach. Το είχε κατασκευάσει ο Martin Katz. Η τιμή του πέντε εκατομμύρια δολάρια.

Τα ακριβότερα fantasy bras αξίας 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων φόρεσαν η Ζιζέλ Μπούντχεν (σε κόκκινο χρώμα) και η Χάϊντι Κλούμ (σε λευκό – ασημί).

Η νέα γενιά μοντέλων της Victoria’s Secret κρατάει την «σημαία» ψηλά. Στις 9 Δεκεμβρίου στο fashion show της Νέας Υόρκης πέρα από τις Αλεσάντρο, Αντριάνα, Ζιζέλ θα «παρελάσουν» και η Τόνι Γκάρν (το κορίτσι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο), η Τζέσικα Χάρτ (η σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου junior) και οι νεαρότατες,Έλσα Χόσκ, Μπάρμπαρα Φιάλχο, Λάις Ριμπέϊρο, Ντέιβον Γουϊντσορ, Μόνικα Τζιαγκαστιάκ, Ρομί Στριτζ, Μπρέτζι Χάϊνεν, Μόντ Γουέλζεν, Νταντιέλα Μπράγκα, Τζόρνταν Ντάν, Μαρία Μπόρτζις, Κέλλυ Γκέϊλ, Ζόζεφιν Σκρίνερ κ.α.

Τα Αγγελούδια της Victoria’s Secret ετοιμάζονται επίσης να τραγουδήσουν το Merry Christmas. Οι ωραιότερες, οι πιο sexy γυναίκες του πλανήτη είναι εδώ. Εντυπωσιακές,αναγνωρίσιμες με έντονη επιρροή σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Οι καλλονές με τις θανατηφόρες αναλογίες είναι ικανές να κάνουν και αυτόν και τον Ομπάμα να φάει τη σκόνη τους! Ακριβώς όπως και η αγαπημένη του Beyonce. Το επόμενο βήμα των κοριτσιών της Victoria’s Secret είναι να πολιτευτούν…


Η Life Action Trust στο Λονδίνο για καλό σκοπό

Στο Kensington Palace πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό gala μετά μουσικής από τον ανθρωπιστικό οργανισμό Life Action Trust (LAT) με σκοπό την στήριξη των Ελλήνων καλλιτεχνών του Life Action Trust σε συνεργασία με Ρώσους καλλιτέχνες. Τους 180 επίτιμους καλεσμένους υποδέχθηκε στο State Room του Παλατιού η Πριγκίπισσα Michael of Kent, όπου διαμένει με την άδεια της Βασίλισσας Ελισάβετ. Σημαντική ήταν η παρουσία του Ρώσου Πρέσβη, ο οποίος στήριξε με την παρουσία του το σημαντικό έργο που καταβάλλει ο Life Action Trust με τις ευκαιρίες που προσφέρει στους νέους καλλιτέχνες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Φυσικά δεν έλειπε από την ιδιαίτερη αυτή βραδιά η Χρυσάνθη Λαιμού, η Πρόεδρος του Οργανισμού, η οποία, υποδέχθηκε με την σειρά της τους καλεσμένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλαν με την παρουσία τους στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μουσικό πρόγραμμα από Έλληνες και Ρώσους καλλιτέχνες που τραγούδησαν και έπαιξαν πιάνο. Μεταξύ αυτών, συμμετείχαν οι μουσικοί Yuri Rozoum, Αναστάσιος Μιχάλης και Μάνος Τσιτσικόπουλος. Η βραδιά έκλεισε με ένα πλούσιο δείπνο το οποίο απόλαυσαν οι προσκεκλημένοι υπό το φως των κεριών στον περίτεχνα διακοσμημένο χώρο του State Room του Kensington Palace. Chairperson της εκδήλωσης ήταν ο Μάκης Πέππας και η Μαρία Χατζηπατέρα.