Η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε ένα αποκαλυπτικό μπικίνι στο χρώμα της σοκολάτας. Το μικροσκοπικό σλιπ πολύ λίγα μπορούσε να κρύψει. Οι εκρηκτικές καμπύλες της Λατίνας σταρ, δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις. Η Ντίβα η οποία με την εμφάνισή της στην έναρξη του Μουντιάλ μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη ήταν εξαιρετικά όμορφη και σέξι. Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε διακοπές με φίλες της σε εξωτικό προορισμό.

Η Σαρλίζ Θερόν, ένα πρότυπο ομορφιάς αντίθετο από αυτό της Λόπεζ (ψηλή, ξανθιά, αιθέρια) επέλεξε το Λος Άντζελες και τις παραλίες του Μαλιμπού για να κάνει τις βόλτες της και τα μπάνια της μαζί με τον Σον Πεν.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με αρκετά περιττά κιλά και το κορίτσι του, την μόλις 23 ετών super model, Toni Garn επέλεξε την Ευρώπη και συγκεκριμένα τη Νότια Γαλλία για τις διακοπές του. Οι παπαράτσι εντόπισαν το ζευγάρι πάνω σε πολυτελές yacht στις θάλασσες του St. Tropez.

Στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ίμπιζα των κορυφαίων Dj’s ο διάσημος τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ με την σύντροφο του. Το ζευγάρι έφτασε στο κοσμοπολίτικο Spot με το yacht «AVANTI».

Η Μπριζίτ του Σαιν Τροπέ και οι επισκέπτες της Μυκόνου.

Επιστρέφω στην αγαπημένη μου South France. Την περιοχή όπου έχουν ζήσει σε ξέφρενους ρυθμούς οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του πλανήτη. Από τον μεγάλο Πάμπλο Πικάσο, την οικογένεια Νιάρχου (την έπαυλη τους στην Αντίμπ που αγόρασε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς), την Μπριζίτ Μπαρντό η οποία εδώ και πολλά χρόνια κατοικεί στη βίλα Ματραγκ στο St. Tropez. Εκεί όπου έχει γυρίσει κινηματογραφικές «στιγμές» οι οποίες έχουν μείνει αξέχαστες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Το Saint Tropez λατρεύει και η Ελληνικής καταγωγής γλύπτρια Μάρα Καρέτσου. Η Μάρα διατηρεί εδώ και χρόνια σπίτι στην περιοχή. Στο St. Tropez η κ. Καρέτσου παρουσίασε την τελευταία έκθεσή της μερικά 24ωρα πρίν. Τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά. Το περιοδικό Saint Tropez με εξώφυλλο την Μπριζίτ Μπαρντό (την εποχή της μεγάλης της δόξας) έκανε εκτενές αφιέρωμα στην διεθνή Μάρα. Η Εσθήρ φρόντισε να στείλει τα συγχαρητήρια της στην καλή της φίλη με μια τεράστια ανθοδέσμη από ροζ τριαντάφυλλα Superbe!

Ο Valentino αφού έκανε ένα πέρασμα από την Γαλλική Ριβιέρα κατέληξε στη Μύκονο. Μαζί τους ο Ηλίας Ψινάκης. Τον Valentino ως γνωστό τον συνδέει στενή φιλία με τον νέο Δήμαρχο Μαραθώνα.


Εντυπωσίασε ο Οθέλλος της Λυρικής Σκηνής στο Ηρώδειο

Στο κατάμεστο Ηρώδειο πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της δεύτερης καλοκαιρινής παραγωγής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014. Ο αριστουργηματικός Οθέλλος του Τζουζέπε Βέρντι παρουσιάστηκε σε μια εντυπωσιακή παραγωγή όπου το θέαμα ήταν υψηλής αισθητικής και το ακρόαμα διεθνούς επιπέδου. Τη μουσική διεύθυνση της παραγωγής είχε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΕΛΣ Μύρωνας Μιχαηλίδης, ενώ τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κοστούμια υπέγραψε ο Γιάννης Κόκκος.