Τα μεγάλα βαθυκόκκινα πανιά του yacht «King F» δημιουργούσαν εκτυφλωτική αντίθεση με τα γαλάζια νερά. Το πολυτελές σκάφος, δημιούργημα των ναυπηγείων Perini Navi, λικνιζόταν στη θάλασσα των Σπετσών. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής έκλεισε ένα από τα κουμπιά του anorak με την υπογραφή Belstaff. Το supermodel Τίνι Μπικίνι κούνησε το κεφάλι του με ικανοποίηση. Σκέφθηκε ότι ο golden heir έδειχνε το ίδιο γοητευτικός με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο billionaire μάλιστα κ. Κασσανδρής είχε παρακολουθήσει από κοντά την black & white φωτογράφιση για την πανάκριβη καμπάνια της φίρμας. Με πρωταγωνιστή τον αξύριστο και αρκετά… αγριωπό αυτή τη φορά φίλο του Ντέιβιντ. Εριξε μια γρήγορη ματιά στην Ντάπια. Ο μικρός υιός του συντρόφου της (καρπός από τον τέταρτο γάμο του με τη λαίδη Τζέλικο) έκανε βόλτες μαζί με την αυστηρή, βρετανικής καταγωγής νταντά του. Η Τίνι μπόρεσε να διακρίνει τη μικρογραφία του εντυπωσιακής χλιδής resort του Ντουμπάι «Al Qasr» στα χέρια του επτάχρονου αγοριού.
Το λαμπερό παιχνίδι ήταν δώρο ισχυρού πρίγκιπα των Αραβικών Εμιράτων στον υιό Κασσανδρή. Η αμερικανίδα καλλονή προχώρησε στο εσωτερικό της θαλαμηγού. Ξάπλωσε στον δερμάτινο κατάλευκο καναπέ. Μέλος του πληρώματος της πρόσφερε το αγαπημένο της κόκκινο κρασί.
Η κάβα του «King F» ήταν γεμάτη με σπάνια κρασιά και συλλεκτικές σαμπάνιες που είχαν φθάσει αποκλειστικά από το «Hedonism» στην Davies street του Λονδίνου. Το κορυφαίο μοντέλο αισθανόταν έτοιμο πλέον να υποδεχθεί στο πλωτό βασίλειο του boyfriend Φίφη τη Ναόμι Κάμπελ και τον Μάικλ Φασμπέντερ.
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Τίνι γνωρίζει την αδυναμία της άτακτης συναδέλφου Ναόμι στους διάσημους, «στιβαρούς» άνδρες. Η τελευταία κρουαζιέρα των δύο μοντέλων με το yacht του ρώσου κροίσου Βλαντισλάβ Ντορονίν στην Κρήτη υπήρξε άκρως επεισοδιακή.
Ο Ντορονίν δεν υπάρχει πλέον στη ζωή της 43χρονης κυρίας Κάμπελ. Η σύντροφος του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή περιμένει με αγωνία να «ανακαλύψει» αν όλα όσα λέγονται γύρω από την νέα σχέση της με τον big star Μάικλ είναι αλήθεια.
Το yacht συνέχισε να λικνίζεται ρυθμικά. Η Τίνι Μπικίνι έκλεισε τα μάτια. Μετά από μια ολιγοήμερη παραμονή στις Σπέτσες ετοιμαζόταν να «πετάξει» στο Ντουμπάι για τις γιορτές του Πάσχα. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος είχε κλείσει μια από τις legendary σουίτες του πιο ακριβού ίσως καταλύματος στον πλανήτη. Το κινηματογραφικού τύπου «Al Qasr in Madinat Jumeirah» περιμένει τη supermodel, όπως επίσης και δύο πασίγνωστους έλληνες επιχειρηματίες με τις οικογένειές τους. Οι έλληνες ισχυροί του χρήματος επιλέγουν για τις πασχαλινές διακοπές τους το Ντουμπάι και resorts τα οποία αποτελούν το «crown diamond» ανάμεσα στα mansion style hotels της περιοχής. Εναντι βέβαια πολλών-πολλών χιλιάδων ευρώ. Ενα εκθαμβωτικά glamorous life style μακριά από τα ενοχλητικά φώτα της δημοσιότητας…
Gatherings με σημασία

Περπατούσα πολύ προσεκτικά πάνω στα περιορισμένης έκδοσης πέδιλα που σχεδίασαν η Charlotte Olympia και η κοσμηματοποιός Solange Azagury-Partridge. Ο κ. Κασσανδρής φρόντισε να πληροφορηθεί γύρω από όλα τα ενδιαφέροντα και λιγότερο ενδιαφέροντα που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.
Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης πολλοί εφοπλιστές και επιχειρηματίες είναι προσκεκλημένοι στο yacht πολύ γνωστού πλοιοκτήτη κυπριακής καταγωγής.
Τη Μεγάλη Παρασκευή ο Νίκος Μακρόπουλος έχει καλέσει αγαπημένους του φίλους στον always classic «Ταρσανά». Ανάμεσά τους ο Μάριος και η Μαριάννα Σταφυλοπάτη, η Ντόλα Νομικού και άλλοι. Ο νέος ιδιοκτήτης της πρώην κατοικίας του ζεύγους Γιώργου Κόβα στο Πόρτο Χέλι Νίκος Γουλανδρής έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες. Το κυρίως σπίτι είναι υπό ανακαίνιση. Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται επίσης στον περιβάλλοντα χώρο.
Το private lunch της Καθλίν

Οι κυρίες ντυμένες με την τελευταία λέξη της μόδας ανέβαιναν στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία». Το «Cigar lounge» δεν είναι γνωστό στον πολύ κόσμο. Μοιάζει με χώρο περισσότερο ιδιωτικό, πολυτελή αποικιοκρατικού στυλ. Στη μέση ενός αίθριου. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου χρειάστηκε να γκρεμίσουν δύο δωμάτια έτσι ώστε να δημιουργήσουν το lounge που με «ταξιδεύει» στο σκηνικό της ταινίας «Πέρα από την Αφρική». Η Καθλίν Μακροπούλου υποδεχόταν τις φίλες της ντυμένη με ιβουάρ φόρεμα από διακριτική δαντέλα και την υπογραφή Valentino. Η κομψή Καθλίν παρέθεσε γεύμα για αγαπημένα της πρόσωπα λίγες μέρες πριν από το Πάσχα. Παρατήρησα τα μακριά σκουλαρίκια της Χάλα Χούρι. Με μπριγιάν και λευκό σπάνιο υλικό πάνω στα cameo, είχαν κατασκευαστεί από διάσημο ιταλό designer.
Από την Τοσκάνη στην Αθήνα

Η Εμυ Β. Κάτσου, σύζυγος του γνωστού φαρμακοβιομηχάνου, φορούσε ένα πολύ stylish παντελόνι. Είχε μόλις επιστρέψει από την Τοσκάνη. Η κόρη της Εριέττα, πρωταθλήτρια ιππασίας (στο horse jumping), έλαβε μέρος στους διεθνείς αγώνες οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στη μοναδικής ομορφιάς αυτή περιοχή της Ιταλίας. Η κόρη της οικοδέσποινας, η 15χρονη Λαβίνια Μακροπούλου, είναι επίσης ταλαντούχα αθλήτρια, μέλος του Ιππικού Ομίλου Αμαρουσίου.
Μια φράουλα από το γλυκό γεμάτο με κρέμα βανίλιας και μπισκότα σοκολάτας έπεσε πάνω στο ολομέταξο φόρεμα καλεσμένης. Εκείνη έμοιαζε να μην ενοχλείται. Υψωσε ένα ακόμα ποτήρι γαλλικής σαμπάνιας…
Private parties και big stars

Τα ιδιωτικά αεροπλάνα είναι έτοιμα να πετάξουν και πάλι στη Μύκονο. Επιβάτες τους δεν θα είναι αποκλειστικά και μόνο billionaires. Τα private jets θα μεταφέρουν επίσης top stars της διεθνούς μουσικής σκηνής. Οπως πριν από λίγα χρόνια τον Seal. Ο διάσημος καλλιτέχνης τραγούδησε σε private party έναντι… ιλιγγιώδους αμοιβής.
Πληροφορύμαι επίσης ότι το πρώην επιτελικό στέλεχος της Alpha Bank, νυν αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Chipita κ. Μαρίνος Γιαννόπουλος παντρεύει την κόρη του Αλεξία το καλοκαίρι στη Μύκονο. Ο αγαπημένος της είναι λιβανέζικης καταγωγής. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου…
Το «Hakkasan» πάει Μύκονο στον παλιό «Φιλιππή»
Βγάζω το καθρεφτάκι μου μέσα από την αγαπημένη μου Salty Bag. O κ. Κασσανδρής συνομιλεί με συνάδελφό του γνωστό πλοιοκτήτη. Λένε ότι ένας από τους ισχυρότερους έλληνες επιχειρηματίες βρίσκεται ήδη στο team το οποίο θα «αναλάβει» τον «Φιλιππή» της Μυκόνου. Το classic εστιατόριο, το οποίο πριν από αρκετά χρόνια γνώρισε μεγάλες δόξες, θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του. Οι φήμες αναφέρουν ότι στη θέση του «Φ» θα δημιουργηθεί το «Hakkasan». Ενα ακόμη αδελφάκι του παγκοσμίου φήμης resto. Μμμ! Δεν γνωρίζω αν ο διάσημος executive head chef του «Hakkasan Mayfair» Tong Chee Hwee θα «πετάξει» στη Mykonos για να χαρίσει τις πολύτιμες συμβουλές του. Είμαι σίγουρη όμως ότι ο Σταύρος Νιάρχος junior όπως και ο τραγουδιστής των Blurred Lines Robin Thicke (εμφανίστηκε σε συναυλία στην Times Square της Νέας Υόρκης με γυαλιά από τιτάνιο της ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη), φανατικοί πελάτες του «Hakkasan», θα σπεύσουν στο Mykonian spot. Μαζί με Russian tycoons, βραζιλιάνους και τούρκους billionaires.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ