Η μεγάλη αντίπαλος Μπιγιονσέ ποζάρει στο εξώφυλλο του “Out” σε στυλ Μαίριλιν Μονρόε. Με ξανθιά περούκα, sexy πληθωρικό μπούστο και αισθησιακό βλέμμα. Η κυρία Jay-Z είναι σίγουρα μια από τις ωραιότερες γυναίκες διεθνώς. Η Ριάνα όμως, η άτακτη, κακομαθημένη Ριάνα είναι το απόλυτο fashion icon. Μια big star της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, η οποία φωτογραφίζεται από τον David Sims για το τελευταίο τεύχος της αμερικάνικης “Vogue”. Η νεαρή όμορφη τραγουδίστρια φοράει διάφανο μπλουζάκι κεντημένο με κρύσταλλα και την υπογραφή Louis Vuitton. Τα ίδια κρύσταλλα στολίζουν και τις τσέπες του τζιν της.

Πριν 26 χρόνια, το γνωστό μοντέλο Μικαέλα Μπερκού χαμογελούσε στο εξώφυλλο της αμερικάνικης “Vogue”, ντυμένη με «παρόμοιο» look. Μπλούζα μαύρη με ένα τεράστιο σταυρό με πολύχρωμες πέτρες στην μέση. Την μπλούζα είχε σχεδιάσει ο Christian Lacroix. Η Μικαέλλα την είχε συνδυάσει με jeans της φίρμας “Guess”. Πίσω από τον φακό βρισκόταν ο Peter Lindbergh.

Η αλήθεια είναι ότι η Ριάνα πρωταγωνιστεί σε πανάκριβες διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων για την άνοιξη και το καλοκαίρι, ενώ οι παπαράτσι σπεύδουν να κλείσουν στο φακό τους το νέο fashion icon.

Πρώτη σειρά

Η τραγουδίστρια παρακολουθεί fashion shows στο Παρίσι, το Λονδίνο, την Νέα Υόρκη front row. Μαζί με την αυστηρή διευθύντρια της αμερικάνικης “Vogue” Άννα Γουίντουρ, την Γκουίνεθ Πάλτροου, την Ευγενία Νιάρχου, την Αερίν Λωντέρ. Οι εμφανίσεις της είναι εκθαμβωτικές είτε περπατάει στους δρόμους της νέας Υόρκης είτε επιλέγει να απολαμβάνει το δείπνο της σε trendy restaurants. Τα ρούχα της φέρουν τις υπογραφές Balmain (πρωταγωνιστεί στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου) Chanel, Dior, Zac Posen, Louis Vuitton . Τα αξεσουάρ της είναι επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή. Οι συλλεκτικές τσάντες του Dior συνδυάζονται άψογα με λευκές, διάφανες φούστες από ακριβή δαντέλα. Η Ριάνα εμπνέει τους designers και επηρεάζει τις στιλιστικές επιλογές των γυναικών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η Riri σαγηνεύει…

Η φωτογράφιση στην Κρήτη

H superstar έχει δημιουργήσει όπως είναι γνωστό την δική της συλλογή ρούχων. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Μπιγιονσέ. Κι αν η «αντίπαλος» επέλεξε να φωτογραφηθεί με ρούχα της κολεξιόν της στην Σαντορίνη, η Ριάνα επισκέφθηκε την Κρήτη. Η Riri έμεινε τρεις περίπου ημέρες σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ελούντας. Φωτογραφήθηκε με φόντο την καταγάλανη θάλασσα. Έπειτα πέταξε με ιδιωτικό αεροπλάνο για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Επιστρέφοντας στην φωτογράφιση για την “V” παρατηρώ ότι είναι απλά υπέροχη. Με ρούχα Givenchy (by Ricardo Tisci), Saint Laurent Alexander Wang κ.ά.

Μπαλτάκος, Αντρίκος και το fashion show Laskaris

Ο Χοακίν Αλμούνια αναχωρούσε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Έξω ακριβώς από το ιστορικό hotel υπήρξε έντονη κινητικότητα. Δύο μέρες νωρίτερα εκείνοι οι οποίοι έπιναν το κοκτέιλ τους ή απολάμβαναν ένα σύντομο lunch στο “Alexander’s Bar” είδαν έκπληκτοι να… εισβάλει στο εσωτερικό του δημοφιλούς spot ο κ.Τάκης Μπαλτάκος. Ο πολυσυζητημένος πρώην Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου έδειχνε ήρεμος, άνετος, χαλαρός. Έκανε τις βόλτες του, μίλησε με 1-2 πελάτες του bar. Έμοιαζε να ψάχνει κάποιον. Δεν έδειχνε πάντως να ενοχλείται από τα «περίεργα» βλέμματα και τους ψιθύρους.

Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Γεώργιου Παπανδρέου, Αντρίκος προτιμάει τα δημοφιλή spots των Βορείων Προαστίων. Το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά της 9.10′ εμφανίστηκε σε ένα από τα δημοφιλέστερα καφέ της Κηφισιάς, το πολυσύχναστο «Αμμος». Μαζί του ήταν η σύζυγός του. Το ζευγάρι παρήγγειλε καφέ. Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με πολύ γνωστό επιχειρηματία στον χώρο της υπόδησης… Λίγο αργότερα το ζευγάρι προμηθεύτηκε θεσσαλονικιώτικο κουλούρι με «σουσάμι» από τον απέναντι φούρνο.

Η Αλεξάνδρα Πάλλη

Λίγα μέτρα πιο κάτω στο «ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Β & Μ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ» ο γνωστός Έλληνας designer Laskaris παρουσίασε τις haute couture δημιουργίες του. Τίτλος του fashion show «Η Μόδα συναντά την Τέχνη».

Τα έσοδα διατέθηκαν για την χορήγηση υποτροφιών σε νέους αριστούχους καλλιτέχνες από τον χώρο των εικαστικών τεχνών και της μουσικής…