Εκδόσεις «Black Edition» για Opel Corsa, Astra, Mokka X

Μια νέα σειρά ειδικών εκδόσεων οι οποίες διατίθενται με επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή από 30% και εξόφληση σε έως και τέσσερα χρόνια λανσάρει η Opel Ελλάς. Το Corsa Black Edition διαθέτει, επιπλέον της έκδοσης Innovation, οροφή, εξωτερικούς καθρέφτες, μάσκα και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε μαύρο χρώμα, ενώ στην τιμή των 14.050 ευρώ (με κινητήρα 1,4 λίτρων) ξεχωρίζει για τα αλουμινένια σπορ πεντάλ, τη χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης και το σκούρο, φιμέ θερμοαπορροφητικό κρύσταλλο Solar Protect στο πίσω παρμπρίζ.
Αντιστοίχως, το Astra διατίθεται για πρώτη φορά σε δίχρωμη έκδοση με την οροφή και τους εξωτερικούς καθρέφτες σε Onyx black και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε σχέδιο πέντε διπλών ακτίνων. Το συγκεκριμένο εξοπλιστικό πακέτο στην έκδοση Innovation έχει πρόσθετο κόστος 495 ευρώ. Στην περίπτωση του SUV Mokka X, η γυαλιστερή μαύρη οροφή, οι εξωτερικοί καθρέφτες και οι τροχοί 10 ακτίνων, 18 ιντσών, προστίθενται στην έκδοση Explore διαμορφώνοντας την τιμή πώλησης της τετρακίνητης έκδοσης στα 22.650 ευρώ.

Προνομιακές τιμές και άτοκες δόσεις από τη Citroen

Εως τις 15 Μαΐου θα ισχύει το πρόγραμμα «Citroen Smile Days» που παρέχει στους υποψήφιους αγοραστές την ευκαιρία απόκτησης των μοντέλων της σε ειδικές τιμές ή με άτοκη χρηματοδότηση και με πενταετή δωρεάν εγγύηση. Παράλληλα τα C1, C3 και C3 Aircross διατίθενται από 183 ευρώ/μήνα, με προκαταβολή 35% της αξίας τους και εξόφληση σε 36 άτοκες δόσεις.

Αύξηση πωλήσεων και τον Απρίλιο στην Ελλάδα

Ο δεύτερος καλύτερος μήνας σε ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στη χώρα μας αποδείχθηκε ο Απρίλιος παρά τις αργίες της περιόδου του Πάσχα. Σύμφωνα με τα αρχικά ανεπίσημα στοιχεία 10.551 καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στους ελληνικούς δρόμους τον προηγούμενο μήνα έναντι 8.452 αυτοκινήτων τον Απρίλιο του 2017. Συνολικά το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς που διανύουμε έχουν ταξινομηθεί 37.327 καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα έναντι 29.549 μονάδων την αντίστοιχη περίοδο της περυσινής χρονιάς, διαφορά που μεταφράζεται σε αύξηση κατά 26,32%.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ