Citroen C3 και C3 Aircross με άτοκη χρηματοδότηση

Στο πλαίσιο της προωθητικής στρατηγικής της, η οποία περιλαμβάνει ένα νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, η Citroen παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης των δημοφιλέστερων μοντέλων της με προκαταβολή 35% και εξόφληση σε 36 μηνιαίες άτοκες δόσεις. Ετσι ο υποψήφιος αγοραστής που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει αυτόν το τρόπο απόκτησης αυτοκινήτου από το σύνολο των διαθέσιμων χρηματοδοτικών λύσεων αξίζει να γνωρίζει ότι η μηναία δόση για το C3 ξεκινά από τα 218 ευρώ ενώ για το C3 Aircross από τα 279 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση ισχύει κανονικά και η πενταετής εγγύηση.

«ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», 10-18 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού (στην αίθουσα Ξιφασκίας) θα φιλοξενηθεί και την εφετινή χρονιά η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου, το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Προβάλλοντας τη σημασία των προηγούμενων εκθέσεων ως παράγοντα ενίσχυσης της πορείας της αγοράς αυτοκινήτου στη χώρα μας, οι διοργανωτές υπογραμμίζουν τον ρόλο της εκείνη ακριβώς την περίοδο, καθώς χρονολογικά έπεται της Διεθνούς Εκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 4 ως τις 14 Οκτωβρίου, άρα θα δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να δει από κοντά για πρώτη φορά μοντέλα που θα παρουσιαστούν επί γαλλικού εδάφους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2018» θα παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης test drives στους επισκέπτες ενώ στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων προγραμματίζεται ημερίδα με θέμα «Αυτοκίνητο και περιβάλλον – Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας».

Πρόγραμμα συντήρησης Peugeot από 59 ευρώ

Σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω απευθύνεται το πρόγραμμα EcoExpert, το οποίο παρέχεται μέσω του επίσημου δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών των γαλλικών μοντέλων στη χώρα μας. Βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου προγράμματος συντήρησης είναι το χαμηλό κόστος του (στην τελική τιμή των 59 ευρώ με ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ) περιλαμβάνοντας αντικατάσταση λιπαντικού (10W40), φίλτρο λαδιού και τεχνικό έλεγχο ασφάλειας 15 σημείων. Ο έλεγχος αφορά καίρια σημεία του αυτοκινήτου, όπως τα ελαστικά, τα φρένα, τα φώτα, οι υαλοκαθαριστήρες, η εξάτμιση, η ανάρτηση, το αμάξωμα, η μπαταρία, το σύστημα ψύξης, η στάθμη όλων των υγρών, η ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και η δωρεάν τεχνική αναβάθμιση αν αυτή κριθεί απαραίτητη. Ταυτόχρονα, σε όλους τους χρήστες του προγράμματος EcoExpert η Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ