Mercedes-Benz C-Class

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της γερμανικής φίρμας υποδέχεται μια πλειάδα στοχευμένων αλλαγών που προς το παρόν αφορούν την τετράθυρη και την estate έκδοση, ενισχύοντας την τεχνολογική του ενσυνειδητότητα και αποκτώντας νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης αυτής της ημιαυτόνομης οδήγησης χάρη σε μια αναβαθμισμένη δέσμη ευφυών συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας. Στις νέες επιλογές της περιλαμβάνονται επίσης το δίδυμο των οθονών των 10,25 ιντσών της S-Class που αποτυπώνουν τις συνολικά αναβαθμισμένες λειτουργίες του infotainment, πλέον διαχειρίσιμες και μέσω φωνητικών εντολών. Παράλληλα, θα υπάρξουν περαιτέρω εξοπλιστικά στοιχεία προερχόμενα από τα υψηλότερα κλιμάκια της γκάμας, ενώ την ανανέωση θα πλαισιώσουν βελτιώσεις και στην γκάμα κινητήρων οι οποίες θα ανακοινωθούν από το «floor» της ελβετικής έκθεσης.

VW I.D. Vizzion

To επιβλητικών διαστάσεων πρωτότυπο sedan της VW φιλοδοξεί να αποτυπώσει το ηλεκτροκίνητο μέλλον, ιδωμένο υπό την premium και ευφυή τεχνολογικά σκοπιά, την οποία εκφράζει με ένα σύστημα πλήρους αυτόνομης οδήγησης, το οποίο η γερμανική φίρμα αποκαλεί «ψηφιακό σοφέρ».Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, το μήκους 5,11 μέτρων πρωτότυπο μοντέλο αξιοποιεί δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνδυαστικής ισχύος 302 ίππων, τα οποία του εξασφαλίζουν τη δυνατότητα τετρακίνησης και μέγιστη ταχύτητα 180 χλμ./ώρα. Το σύνολο συμπληρώνεται από μπαταρίες ιόντων λιθίου απόδοσης 111 Kwh που υπόσχονται αυτονομία 655 χλμ.

Peugeot Rifter

H γαλλική φίρμα αποφάσισε, με το μοντέλο που αντικαθιστά το Partner Tepee, να μετασχηματίσει ριζικά και επί το ελκυστικότερο τη μέχρι σήμερα εικόνα της κατηγορίας των vans. Εκτός από το νέο του όνομα, το Rifter φιλτράρει τεχνολογία από τις «mainstream» προτάσεις της Peugeot, συνδυάζοντάς την με απαράμιλλη πρακτικότητα, η οποία εκφράζεται σε χωρητικότητα που φτάνει έως και τα 4.000 λίτρα για τις επταθέσιες εκδόσεις του και με μια σειρά έξυπνων λύσεων σε κάθε επίπεδο, που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες εξελίξεις στο οπλοστάσιο των Γάλλων σε τεχνολογία και αισθητική.

Volvo V60

Επενδύοντας στο εγνωσμένου κύρους μείγμα πρακτικότητας και κομψότητας δοσμένης υπό το πρίσμα του σκανδιναβικού design, το νέο V60 αποτελεί τoν συνεχιστή της wagon παράδοσης των Σουηδών, την οποία υπόσχεται να εμπλουτίσει με νέα χαρακτηριστικά ασφάλειας ως απόρροια του βελτιωμένου συστήματος ημιαυτόνομης οδήγησης Pilot Assist με το οποίο εξοπλίζεται, καθώς και με περισσότερες επιλογές στις οποίες περιλαμβάνονται και δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις 340 και 390 ίππων. Το «παρών» δίνουν σύσσωμες οι τεχνολογικές καινοτομίες που έχουμε γνωρίσει από τα νέα μοντέλα των σειρών 90 και 60.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ