Συνέχεια στην προσπάθεια ανάδειξης και επιβράβευσης ανθρώπων ή ομάδων που μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον καταφέρνουν να ενθουσιάζουν, να καινοτομούν και να διακρίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό δίνει η Nissan.
Νέοι άνθρωποι που ξεχωρίζουν για το έργο τους σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, οι φυσικές επιστήμες, η μηχανολογία, η κοινωνική προσφορά και ο αθλητισμός συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό χωρίς νικητές και ηττημένους.
Οι συνολικά 19 υποψηφιότητες για το 2018 και οι μοναδικές δράσεις τους παρουσιάζονται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.nissangenerationn.gr, η οποία φιλοξενεί ισάριθμα videos με τα οποία οι πρωταγωνιστές του εφετινού θεσμού παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους.
To κοινό καλείται με την ψήφο του να αναδείξει τις δέκα υποψηφιότητες οι οποίες θα λάβουν από τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ ένα αυτοκίνητο για έναν ολόκληρο χρόνο.
Οσοι στηρίξουν με την ψήφο τους τον θεσμό, θα συμμετάσχουν παράλληλα σε κλήρωση η οποία και θα αναδείξει τρεις τυχερούς που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία καινοτομίας στο Nissan Innovation Lab.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ