Volvo Personal Service και στην Ελλάδα

Ενα νέο πρόγραμμα συντήρησης αυτοκινήτων προσφέρει το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρείας Σαρακάκης (Λ. Αθηνών 71, Αθήνα), μειώνοντας στο μισό τον χρόνο αναμονής των πελατών του. Σύμφωνα με αυτό, κατά τη διάρκεια του σέρβις εργάζονται δύο τεχνίτες σε ένα αυτοκίνητο, ως μία ομάδα, αντί για έναν τεχνίτη κάθε φορά, διαδικασία που αποτρέπει λάθη καθώς βασίζεται σε μια απόλυτα προκαθορισμένη σειρά ενεργειών. Επιπλέον, ο πελάτης έχει τον προσωπικό μηχανικό του, ο οποίος κατά τη διάρκεια τουserviceασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του.Επίσης, καθώς ο χρόνος κάθεserviceμειώνεται, οι πελάτεςVolvoμπορούν να παραμείνουν στο συνεργείο απολαμβάνοντας τον καφέ τους και διαβάζοντας την εφημερίδα τους ή σερφάροντας στο Διαδίκτυο μέσω του διαθέσιμου δωρεάνWi-Fi, μέχρι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες εργασίες.

Η τρίτη γενιά του Ceed η οποία, όπως και οι προηγούμενες, έχει εξελιχθεί σε ευρωπαϊκό έδαφος θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση της Γενεύης στις 6 Μαρτίου προβάλλοντας έναν δυναμικότερο χαρακτήρα σε κάθε επίπεδο, ενώ εκτός από την απόστροφο της ονομασίας του θα εγκαταλείψει και την τρίθυρη έκδοση προς όφελος μιας πρακτικότερης station wagon.

ΗHarley-Davidsonαναζητεί νέους αντιπροσώπους

Με σκοπό τη διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων, ηHarley-Davidson αναζητεί νέους αντιπροσώπουςστηνΕλλάδα,οι οποίοι παράλληλα θα λειτουργούν και ως θεματοφύλακες της κουλτούρας της αμερικανικής εταιρείας συμβάλλοντας στη δημιουργία εμπειριών και αναμνήσεων στους λάτρεις της μοτοσικλέτας. Ταυτόχρονα οι υποψήφιοι θα βρεθούν μπροστά σε μια επιχειρηματική ευκαιρία καθώς η ιδιοκτησία και η διαχείριση ενός εμπορικού καταστήματος της Harley-Davidson θεωρείται και ζήτημα κύρους στον χώρο των δύο τροχών. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμες στην ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία μεe-mail (ddsee@harley-davidson.com) ή τηλεφωνικώς στο (+30) 210 6109089.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ