Εως τις 12 Ιανουαρίου θα διαρκέσει το πρόγραμμα «Drive Days by Peugeot Prosessionel» που δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες να αναβαθμίσουν τα επαγγελματικά τους οχήματα, μειώνοντας τα έξοδα χρήσης και συντήρησης, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλές ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις το επαγγελματικό Peugeot Bipper, Partner, Expert ή Boxer που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Νίκη για την DS στη Formula E

Την πρώτη της επιτυχία ήδη από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Hong Kong σημείωσε η DS Virgin Racing στο πρωτάθλημα της Formula E. Ο πολλά υποσχόμενος θεσμός με ηλεκτροκίνητα μονοθέσια συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των αυτοκινητοβιομηχανιών με την DS του ομίλου PSA Peugeot-Citroen να πρωταγωνιστεί ήδη.

Εγγύηση ελαστικών από τη Θεοχαράκης ΑΕ

Η εισαγωγική εταιρεία των ελαστικών Yokohama, Kenda και Lassa καλύπτει με εγγύηση την αγορά ελαστικών, παρέχοντας δωρεάν αντικατάσταση, με ισχύ ενός έτους ή 20.000 χλμ. από την αγορά τους. Η αντικατάσταση αφορά περιπτώσεις μη επιδιορθώσιμης ζημιάς και οι πελάτες αποκτούν κάρτα μέλους την οποία προσκομίζουν στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Νέες προτεραιότητες για την Toyota

Περισσότερες από δέκα ηλεκτρικές εκδόσεις θα προστεθούν στην γκάμα της μεγαλύτερης ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας ως τις αρχές της επόμενης δεκαετίας με στόχο την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη μάχη των ηλεκτροκίνητων εντυπώσεων. Ο αρχικός στόχος πωλήσεων αφορά τη διάθεση ενός εκατομμυρίου τέτοιων οχημάτων κάθε χρόνο.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ