Πρόγραμμα επιβράβευσης από την AVIN

Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, η AVIN λανσάρει το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης «AVIN κερδίζω», στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να συμμετέχουν είτε εκδίδοντας την ομώνυμη κάρτα είτε κατεβάζοντας στο κινητό τους την εφαρμογή «AVIN κερδίζω App». Στη συνέχεια και με κάθε αγορά καυσίμων, λιπαντικών και πετρελαίου θέρμανσης συλλέγουν πόντους κερδίζοντας αυτόματα κουπόνι αξίας 3 ευρώ όταν συγκεντρώσουν 250 πόντους. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί από την αμέσως επόμενη αγορά τους ενώ οι πόντοι ανάλογα με το είδος της συναλλαγής διαμορφώνονται ως εξής: Αμόλυβδη Βενζίνη BEST 95: 1 πόντος ανά λίτρο, Αμόλυβδη Βενζίνη ACTION 100: 2 πόντοι ανά λίτρο, Πετρέλαιο Κίνησης Diesel BEST: 1 πόντος ανά λίτρο, Πετρέλαιο Κίνησης Diesel BEST ACTION: 2 πόντοι ανά λίτρο, Πετρέλαιο Θέρμανσης AVIN: 0,5 πόντος ανά λίτρο και Λιπαντικά: 1 πόντος ανά ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες www.avinoil.gr και www.avinkerdizo.gr.

Εβδομάδα μεταχειρισμένων από τη Volvo Car Hellas

Ως το επόμενο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει το Volvo Used Car Week, η εβδομάδα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της σουηδικής εταιρείας στην περιοχή της Αττικής. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα βρουν στους επίσημους διανομείς της Volvo σημαντικό αριθμό επιλεγμένων αυτοκινήτων από όλη την γκάμα της σε εξαιρετική κατάσταση, με ελάχιστα χιλιόμετρα, σε προνομιακές τιμές, προκειμένου να επιλέξουν και να αποκτήσουν άμεσα το αυτοκίνητο που επιθυμούν.

Νέο υβριδικό σύνολο από την Toyota

Στην επένδυση 113 εκατ. δολαρίων προχωρεί η Toyota στην Πολωνία για την κατασκευή εκεί νέου κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων από το 2020. Σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ ο συγκεκριμένος κινητήρας θα τοποθετείται στα περισσότερα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία βλέπει τις πωλήσεις των υβριδικών αυτοκινήτων της να αυξάνονται διαρκώς, έχοντας ήδη ξεπεράσει το 40% της παραγωγής της.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ