Mercedes-Benz A-Class

Εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες αποστάσεις από το πολυμορφικό παρελθόν της, η τρίτη κατά σειρά γενιά της A-Class αποτέλεσε τη σπίθα που πυροδότησε τη σχεδιαστική μεταστροφή του συνόλου των προτάσεων της Mercedes-Benz.
H πλέον προσιτή επιλογή στην γκάμα της γερμανικής φίρμας και η δημοφιλέστερη στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων hatchbacks κατάφερε να συνδυάσει τα υψηλά ποιοτικά στάνταρντ με την κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια, καθώς και τη δυναμική με την αξιοσημείωτη αποδοτικότητα.
Στις ήδη γνωστές εκδόσεις της, σήμερα έρχεται να προστεθεί εκείνη που εφοδιάζεται με τον κινητήρα diesel χωρητικότητας 1.461 κ.εκ. και απόδοσης 90 ίππων. Η A-Class με τα διακριτικά 160d προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικά πακέτα, τα οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει σε προνομιακή τιμή προσθέτοντας επιπλέον στοιχεία στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό της.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η βασική έκδοση η οποία προσφέρεται στην ελληνική αγορά αντί 21.846 ευρώ διαθέτει, μεταξύ άλλων, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, κλιματισμό, cruise control, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 7 ιντσών και σύστημα Adaptive Brake με λειτουργία Hold.
Στο εξοπλιστικό πακέτο Business Class (22.320 ευρώ), επιπλέον του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνονται τα σπορ καθίσματα και η κάμερα οπισθοπορείας, ενώ στην έκδοση Business Class Auto η παρουσία του μεταλλικού χρώματος και του ημιαυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων αυξάνει την τιμή πώλησης στα 27.043 ευρώ.
160d

Διαστάσεις (Μ-Π-Υ): 4,299 – 1,780 – 1,433 μέτρα

Κινητήρας: 1.461 κ.εκ.

Ισχύς: 90 ίπποι

Ροπή: 240 Nm

0-100 χλμ./ώρα: 13,8 δευτερόλεπτα

Τελική ταχύτητα: 180 χλμ./ώρα

Κατανάλωση: 3,7 λίτρα/100 χλμ.

Ρύποι: 98 γραμμ./χλμ.

Τέλη κυκλοφορίας: 88,2 ευρώ

Τιμή: 21.846 ευρώ

ΜΙΝΙ One D Countryman

Η μεγαλύτερη σε διαστάσεις πρόταση στην ιστορία της MINI είναι και η πλέον ολοκληρωμένη. Το πετρελαιοκίνητο σύνολο του 1,5 λίτρου αποδίδει 102 ίππους στην έκδοση One D, χωρίς ωστόσο να έχει να ζηλέψει τίποτα από ισχυρότερους συνδυασμούς.

1.5

Κινητήρας: 1.496 κ.εκ., 116 ίπποι

Κατανάλωση: 4,1 λίτρα

Ρύποι: 109 γραμμ. CO2 / χλμ.

Τιμή από: 27.986 ευρώ

Κόστος πρώτου μισθώματος 5.700

Κόστος μισθώματος: 223

KIA Sportage

Η επιθετική σχεδιαστική στρατηγική που ακολουθεί στην πλειονότητα των προτάσεών της η KIA χαρίζει και στο Sportage μια ξεχωριστή θέση στην κατηγορία των crossovers. O κινητήρας diesel των 1,7 λίτρων δείχνει τα χρόνια του, αποτυγχάνοντας να εξασφαλίσει την αναμενόμενη αποδοτικότητα.

1.7 CRDi

Κινητήρας: 1.685 κ.εκ., 115 ίπποι

Κατανάλωση: 4,6 λίτρα

Ρύποι: 119 γραμμ. CO2 / χλμ.

Τιμή από: 22.600 ευρώ

Κόστος πρώτου μισθώματος: 4.900

Κόστος μισθώματος: 229

Opel Crossland X

Το Crossland X αποτέλεσε το πρώτο δείγμα γραφής της συνεργασίας ανάμεσα στην Opel και στην Peugeot. O υπεραποδοτικός κινητήρας diesel των 1,6 λίτρων και η πρακτικότητα που εγγυώνται οι αναλογίες του αμαξώματος συνιστούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του.

1.6 CDTi

Κινητήρας: 1.560 κ.εκ., 99 ίπποι

Κατανάλωση: 3,8 λίτρα

Ρύποι: 99 γραμμ. CO2 / χλμ.

Τιμή από: 20.550 ευρώ

Κόστος πρώτου μισθώματος: 4.000

Κόστος μισθώματος: 193

Nissan Qashqai

Το ιαπωνικό crossover αποτελεί το best seller της κατηγορίας του «παντρεύοντας» το προσιτό προφίλ ενός τυπικού μικρομεσαίου hatchback με το περιπετειώδες προφίλ ενός SUV. H πρόσφατη ανανέωσή του ισχυροποιεί περεταίρω τη θέση του στην ελληνική αγορά.


1.5 dCi

Κινητήρας: 1.461 κ.εκ., 110 ίπποι

Κατανάλωση: 3,8 λίτρα

Ρύποι: 99 γραμμ. CO2 / χλμ.

Τιμή από: 22.370 ευρώ

Κόστος πρώτου μισθώματος 5.200

Κόστος μισθώματος: 233

Avis Leasing. Αλλάζει τον τρόπο που ζεις και οδηγείς

Αν στο παρελθόν έχετε συνδυάσει τη χρήση του αυτοκινήτου με την αγορά του, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το Αvis Leasing. Η Νο 1 εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, σας παρουσιάζει το νέο website www.myavis.gr, αποκλειστικά για μακροχρόνιες μισθώσεις-Leasing. Mέσα από το νέο αυτό website, είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας, μπορείτε να δείτε όλες τις νέες προσφορές της Avis, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το νέο σας αυτοκίνητο όπως ακριβώς το θέλετε, δημιουργώντας τη δική σας προσφορά. Απλά επιλέγετε το μοντέλο αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει, τον εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σας, ακόμα και το χρώμα που σας αρέσει, και διαμορφώνετε το μηνιαίο μίσθωμα, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Επιλέγοντας το Avis Leasing, μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης του αυτοκινήτου με σημαντικά οικονομικά οφέλη, καθώς περιλαμβάνει το κόστος συντήρησης και επισκευής του οχήματος, την αλλαγή ελαστικών, τη μεικτή ασφάλιση με απαλλαγή και την αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης, ενώ ταυτόχρονα θα απαλλαγείτε από το άγχος και τις απρόβλεπτες συνέπειες της ιδιοκτησίας του. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα, αν επιθυμείτε, στη λήξη της μίσθωσης να αγοράσετε το αυτοκίνητο ή να το επιστρέψετε και να συνεχίσετε με ένα καινούργιο, πάλι της επιλογής σας.

Επισκεφτείτε τώρα το www.myavis.gr και ανοίξτε νέους δρόμους ελευθερίας με το Avis Leasing.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ