Η βαυαρική φίρμα έχει ήδη επισημοποιήσει την παρουσία της πρωτότυπης Χ7 στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης, δημοσιοποιώντας ένα teaser που δείχνει την μελλοντική προσθήκη στην SUV γκάμα της από ψηλά χωρίς όμως να αποκαλύπτει περαιτέρω πληροφορίες.

Παρ΄όλα αυτά μια πρόωρη διαρροή έρχεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση του νέου πρωτότυπου μοντέλου της BMW, αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εμφάνιση του Χ7 iPerformance Concept όπως θα ονομάζεται.

Εκτός από τα όσα προκύπτουν από τις εικόνες αναφορικά με την αισθητική του, σημειώστε ότι η Χ7 τόσο ως πρωτότυπο και ως έκδοση παραγωγής θα είναι επταθέσια.

Επίσης όπως είναι ήδη γνωστό η Χ7 στην έκδοση παραγωγής της η οποία αναμένεται πριν το τέλος του 2018, θα μοιραστεί την ίδια αρχιτεκτονική με την Σειράς 7 και διαθέτοντας την ίδια γενναιοδωρία σε επίπεδο τεχνολογίας και πολυτέλειας χωρίς φυσικά να λείπουν οι νεολογισμοί.

Επιστρέφοντας στο πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί στις 12 Σεπτεμβρίου στην Φρανκφούρτη, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι κάτω από τις επιφάνειες του θα φιλοξενεί κάποιου είδους υβριδικό σύνολο επιδόσεων εξ ου και τα διακριτικά iPerformance το οποίο και αποτελεί προπομπό μιας αντίστοιχης έκδοσης η οποία θα πλαισιώσει του εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που θα απαρτίζουν την γκάμα του νέου SUV της BMW στην έκδοση παραγωγής του.