Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης και χρονομίσθωσης οχημάτων στη χώρα μας, με ένα ευρύ δίκτυο 80 σταθμών εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά προσφέροντας την υπηρεσία ενοικίασης φορτηγών Ι.Χ. «Αvis Van Rental». Είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας, η Avis με την υπηρεσία Van Rental δίνει τη λύση για τη μετακόμιση, τη μεταφορά ή τη μετακίνηση αντικειμένων, με ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα που μπορείτε να ενοικιάσετε για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε –ακόμη και για μία ημέρα –χωρίς να απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα για την οδήγησή του.
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Πάτρα, και εσείς μπορείτε να επιλέξετε το Van που καλύπτει κάθε φορά τις επιθυμίες σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, από ένα στόλο τριών διαφορετικών κατηγοριών, προγραμματίζοντας τη δουλειά σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στους χρόνους που σας εξυπηρετούν. Η κράτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε online στο www.avis.gr είτε τηλεφωνικώς επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 210 6879800.
Η νέα δραστηριότητα της Avis συμπληρώνει ιδανικά τις υπηρεσίες Rent a Car, Μακροχρόνιες Μισθώσεις-Leasing και Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, που παρέχει και στην Ελλάδα το κορυφαίο brand του είδους, αποδεικνύοντας στην πράξη τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που στοχεύουν στην άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων και συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών της.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ