Mercedes A – Class 180 Diesel

Διαστάσεις: μ4.292 – 1.780 – 1.433
Κινητήρας: 1.461 κ.εκ.
Ισχύς: 109 ίπποι
Ροπή: 260 Nm 0 – 100 χλμ./ώρα: 10 δευτερόλεπτα
Τελική ταχύτητα: 190 χλμ./ώρα
Κατανάλωση: 3,8 λίτρα
Ρύποι: 98 γραμμάρια/χλμ.
Τέλη κυκλοφορίας: 103 ευρώ
Τιμή: €27.793
AVIS: Κόστος μίσθωσης: €219/μήνα

Με όπλο τον οικονομικό ντίζελ κινητήρα, η Mercedes – Benz A180 προάγει τον σπορ χαρακτήρα της, ως ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα μοντέλα στο οποίο ξεχωρίζουν ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, οι μεγάλοι χώροι και η δελεαστική τιμή του μέσω της χρονομίσθωσης.

Στο μπροστινό τμήμα ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το δυναμικό προφίλ του αυτοκινήτου, με την κεντρική εισαγωγή αέρα να υιοθετεί στο εσωτερικό της το σχεδιαστικό μοτίβο. Στον εξοπλισμό του τα συστήματα ασφαλείας και άνεσης είναι σε κάθε περίπτωση πλήρη – ακόμη και στη βασική έκδοση – όπως η κάμερα οπισθοπορείας, το ηχοσύστημα Audio 20 με θύρα USB και λειτουργία Bluetooth και οθόνη 7 ιντσών κ.ά.

Επίσης, προσφέρεται, μεταξύ άλλων, με το σύστημα Dynamic Select, με το οποίο ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ 4 προγραμμάτων λειτουργίας (Comfort, Sport, Eco και Individual) τα οποία επηρεάζουν τις ρυθμίσεις κινητήρα, συστήματος διεύθυνσης, κιβωτίου, ανάρτησης και κλιματισμού. Οι χώροι του παραμένουν ιδιαίτερα ικανοποιητικοί ενώ ιδιαίτερα πρακτικός είναι και ο χώρος των αποσκευών. Στην ασφάλεια, το Active Brake Assist προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά αν η απόσταση από το προπορευόμενο όχημα είναι πολύ μικρή. Αν ανιχνευθεί κίνδυνος σύγκρουσης, εκπέμπεται και ένα ηχητικό σήμα.

Ο μικρότερος κινητήρας ντίζελ της GLA είναι ο 1.5 λίτρων, με ισχύ 109 ίππων. Πρόκειται για εξαιρετικό τετρακύλινδρο κινητήρα που είναι ο πιο αθόρυβος μικρός ντίζελ της αγοράς. Η αυξημένη ροπή των 260 Nm προσφέρεται σε μεγάλος εύρος στροφών, ενώ φροντίζει ώστε το πολυτελές μοντέλο να κινείται εύστροφα τόσο στις αστικές διαδρομές όσο και εκτός πόλης. Στον τομέα της κατανάλωσης καυσίμου, το γερμανικό μοντέλο κινείται στην περιοχή των 3,8 λίτρων/100 χλμ., κάτι που θα εκτιμηθεί από τον ιδιοκτήτη της, ενώ έπειτα από ένα φουλάρισμα η αυτονομία του αγγίζει τα 1.350 χιλιόμετρα!

Audi A3 Sportback 1.6 TDI

Κινητήρας: 1.589 κ.εκ., 110 ίπποι
Κατανάλωση: 3,8 λίτρα/100 χλμ.
Ρύποι: 99 γραμμ. CO2/χλμ.
Τιμή: €26.900

AVIS: Kόστος μίσθωσης: €225/μήνα

Το μοντέλο που καταφέρνει να συνδυάζει τη σπορ αισθητική, την αναβαθμισμένη ποιότητα, τη δυναμική οδική συμπεριφορά με ένα ιδιαίτερα πρακτικό αμάξωμα. Στα ατού, ο ντίζελ κινητήρας των 1.6 λίτρων που προάγει την οικονομία

Alfa Romeo Giulietta 1.6 Super Diesel

Κινητήρας: 1.598 κ.εκ., 120 ίπποι
Κατανάλωση: 3,9 λίτρα/100 χλμ.
Ρύποι: 103 γραμμ. CO2/χλμ.
Τιμή: €22.000
AVIS: Kόστος μίσθωσης: €225/μήνα*

H ιταλική φινέτσα μέσα από ένα πρακτικό αμάξωμα που διαθέτει πλήρη εξοπλισμό με ένα ιδιαίτερα χαμηλό μίσθωμα. Το νέο μοντέλο προσφέρεται και με ντίζελ κινητήρα που χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα της ροπής.


Nissan Qashqai Acenta 1.5 Diesel

Κινητήρας: 1.461 κ.εκ., 110 ίπποι
Κατανάλωση: 4,1 λίτρα/100 χλμ.
Ρύποι: 99 γραμμ. CO2/χλμ.
Τιμή: €22.370
AVIS: Κόστος μίσθωσης: €233/μήνα*

Το νέο SUV και ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά έχει ως ατού τους ιδιαίτερα μεγάλους χώρους, τις επιδόσεις του ταλαντούχου ντίζελ κινητήρα και τον άνετο χώρο αποσκευών.

Volvo V40 Cross Country Livstyl 1,5 T3

Κινητήρας: 1.498 κ.εκ., 152 ίπποι
Κατανάλωση: 5,6 λίτρα/100 χλμ.
Ρύποι: 131 γραμμ. CO2/χλμ.
Τιμή: €27.137
AVIS: Κόστος μίσθωσης: €269/μήνα*

Το V40 Cross Country είναι ένα από τα πιο δημοφιλή premium χάτσμπακ της αγοράς. Το premium πεντάθυρο χάτσμπακ μπορεί να αποκτηθεί με χαμηλό μίσθωμα, είναι παντός δρόμου και εξοπλίζεται με κινητήρα 1.498 κ.εκ.

Νέες εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου στην Παιανία

Η Avis, η πρώτη εταιρεία στον τομέα της χρονομίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτου, αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες προς τους πελάτες της. Συγκεκριμένα, από τον περασμένο Μάιο άλλαξε θέση και πλέον μετακόμισε σε ένα νέο σύγχρονο χώρο στην Παιανία και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Λαυρίου 165. Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο, κοντά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό αλλά και άλλα σημεία του Νομού Αττικής. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Παιανία στεγάζονται νέο συνεργείο, φανοποιείο, πλυντήριο και βαφείο οχημάτων, καθώς και έκθεση πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Στον ειδικά σχεδιασμένο lounge χώρο αναμονής παρέχεται στους επισκέπτες η βέλτιστη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Οι νέες εγκαταστάσεις αποδεικνύουν στην πράξη το στόχο και τη δέσμευση της Avis να παραμένει πάντα στην κορυφή, να υλοποιεί έργα υποδομής και να επενδύει σταθερά στο δίκτυό της και στο επίπεδο άριστης εξυπηρέτησης που παρέχει στους πελάτες της.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ