H νέα, τετραθέσια κάμπριο εκδοχή της E-Class προσεδαφίστηκε και στην ελληνική αγορά. Το μοντέλο που κεντρίζει το ενδιαφέρον των νέων αγοραστών με τον αρμονικό σχεδιασμό, την κορυφαία άνεση και τα σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα μπορεί πλέον να παραγγελθεί από σήμερα με τις τιμές να ξεκινούν από τα 74.150 ευρώ.
Η νέα E-Class Cabriolet είναι πληθωρική, τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε χώρους. Οπως αναφέρει και η γερμανική φίρμα, το νέο μοντέλο μεγάλωσε σημαντικά σε σχέση με τον προκάτοχό του, με αποτέλεσμα τόσο ο οδηγός όσο και οι συνεπιβάτες να μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη άνεση σε μεγάλα ταξίδια χάρη στα τέσσερα υψηλής ποιότητας καθίσματα. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τέσσερις δυνατούς κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης, συμπεριλαμβανομένων –για πρώτη φορά –εκδόσεων με μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC. Μεταξύ της πληθώρας των τεχνολογικών στοιχείων του νέου μοντέλου ξεχωρίζουν η σύνδεση smartphone με ασύρματη φόρτιση και λειτουργία κλειδιού, ένα Cockpit με ευρεία οθόνη (Widescreen) και τα πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης που διαθέτει η EΗ ECabriolet διατίθεται επίσης για πρώτη φορά με τετρακίνηση 4MATIC και αερανάρτηση πολλαπλών θαλάμων Air Body Control, όπως η λιμουζίνα Ε
Η νέα υφασμάτινη οροφή –είναι τελείως αυτόματη και έχει βελτιωθεί στον τομέα της ηχομόνωσης –θα προσφέρεται σε πλειάδα χρωμάτων: σκούρο καφέ, σκούρο μπλε, κόκκινο ή μαύρο. Η δομή της, με μόνωση πολλαπλών επιπέδων, επιτρέπει στους επιβάτες να ακούνε ο ένας την ομιλία του άλλου ακόμη και αν το όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα ενώ προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα άνεσης. Επιπλέον, το σύστημα Aircap με ηλεκτρικό σύστημα αποφυγής του αέρα και ο προαιρετικός εξοπλισμός Airscarf, δηλαδή το σύστημα θέρμανσης λαιμού, βελτιώνουν σημαντικά την άνεση κατά την οδήγηση με την οροφή ανοιχτή. Με αυτόν τον τρόπο, το κάμπριο αυτό μοντέλο είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές.
Από 184 ίππους
Στον τομέα των κινητήρων το γερμανικό μοντέλο προσφέρεται στις εξής εκδόσεις: την Ε220d με κινητήρα 2.0 λίτρων, ντίζελ και 194 ίππους, την Ε220d (ντίζελ) με τρίλιτρο κινητήρα και 250 ίππους και τρεις εκδόσεις βενζίνης, την Ε200, την Ε300 και με κινητήρα 2 λίτρων και την Ε400 με κινητήρα 3 λίτρων με φάσμα ισχύος από 184 έως 333 ίππους.
Eκδοση «25th Anniversary»
Η Mercedes-Benz, με την ευκαιρία της 25ης επετείου κυκλοφορίας της ECabriolet, προσφέρει την E-Class Cabriolet στην έκδοση «25th Anniversary». Στη συγκεκριμένη έκδοση η υφασμάτινη οροφή προσφέρεται σε σκούρο κόκκινο χρώμα ενώ τα καθίσματα είναι από δέρμα designo nappa με γυαλιστερές ραφές σε χρώμα μπεζ macchiato. Στον εξοπλισμό της ξεχωρίζουν το αυτόματα προσαρμοζόμενο σύστημα πλυσίματος παρμπρίζ Magic Vision Control, το πακέτο Cabriolet Comfort με το σύστημα θέρμανσης λαιμού Airscarf και το σύστημα αποφυγής του αέρα Aircap συν ένα πλήρως αυτόματο διαχωριστικό στο πορτμπαγκάζ.
Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης ζάντες ελαφρού κράματος αλουμινίου 20 ιντσών σχεδιασμού πέντε διπλών ακτίνων καθώς και το πακέτο Air-Balance με το ειδικά δημιουργημένο άρωμα Daybreak Mood. Τέλος, τα σήματα «25th Anniversary» στα φτερά και στην κεντρική κονσόλα δίνουν το στίγμα της διαφορετικότητας σε αυτά τα περιορισμένου αριθμού αυτοκίνητα.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ