Η μακροχρόνια μίσθωση κερδίζει όλο και μεγαλύτερο πελατολόγιο στην ελληνική αγορά, χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει. Είναι σήμερα ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για την απόκτηση ενός σύγχρονου αυτοκινήτου, ντίζελ ή βενζίνης, με την Avis να προσφέρει τα περισσότερα οφέλη στον νέο αγοραστή.

Είναι επίσης ο οικονομικότερος τρόπος απόκτησης ή απλής χρήσης ενός αυτοκινήτου με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος μίσθωσης, το καλύτερο στην αγορά. Ποια είναι όμως τα οφέλη που αποκομίζει ο οδηγός που θα επιλέξει ένα καινούργιο αυτοκίνητο μέσω της μακροχρόνιας χρονομίσθωσης; Σε όλη τη διάρκεια της χρονομίσθωσης ο οδηγός απαλλάσσεται από έννοιες όπως η συντήρηση του οχήματος, η ασφάλισή του, τα πάγια ετήσια έξοδά του, όπως είναι τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον τρόπο και την αξία της μεταπώλησής του. Εναλλακτικά στη λήξη της μίσθωσης δίνεται και η δυνατότητα στον οδηγό να εξαγοράσει το αυτοκίνητο που είχε στην κατοχή του σε προκαθορισμένη τιμή.

Επίσης, ο οδηγός κυκλοφορεί με ένα ασφαλές αυτοκίνητο, με τις τελευταίες προδιαγραφές, έχοντας επιλέξει την έκδοση, το χρώμα, το αμάξωμα που εξυπηρετεί αυτόν, την επιχείρησή του ή και την οικογένειά του. Η μακροχρόνια μίσθωση – Leasing απευθύνεται σε εταιρείες με οποιαδήποτε νομική μορφή, σε κάθε είδους ατομική επιχείρηση, σε ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και σε ιδιώτες (φυσικά πρόσωπα).

Η διεθνής πρακτική αλλά και η καθημερινή εμπειρία χιλιάδων οδηγών στην Ελλάδα αποδεικνύουν ότι η μακροχρόνια μίσθωση αποτελεί ιδανική λύση για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη χρήση του αυτοκινήτου τους είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε απλά για αναψυχή, χωρίς έννοιες για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στην πορεία. Για τον λόγο αυτόν, πέρα από τους ιδιαίτερα ελκυστικούς οικονομικούς όρους που εξασφαλίζει η Avis στους πελάτες της, παρέχει με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου, αλλαγή ελαστικών, τέλη κυκλοφορίας, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (με μεικτή ασφάλεια), αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης, 24ωρη οδική βοήθεια, δυνατότητα Test Drive αλλά και δυνατότητα παράδοσης αυτοκινήτου αντικατάστασης με τους ίδιους όρους.

Mercedes GLA 180 Diesel

Διαστάσεις 4.417 – 1.804 – 1.494
Κινητήρας: 1.461Ισχύς: 109 ίπποι
Ροπή: 260 Nm0-100 χλμ./ώρα: 12 δευτερόλεπτα
Τελική ταχύτητα: 190 χλμ./ώρα
Κατανάλωση: 4 λίτραΡύποι: 105 γραμμ./χλμ.
Τέλη κυκλοφορίας: 103 ευρώ
Τιμή από 36.917€
Κόστος μίσθωσης: 299€/μήνα

Η Mercedes-Benz GLA με τον ντίζελ κινητήρα αποτελεί ένα από τα πιο χαρισματικά premium μοντέλα, στο οποίο ξεχωρίζουν η πολυτέλεια, ο πλούσιος εξοπλισμός, οι μεγάλοι χώροι, ο καλός χώρος αποσκευών και φυσικά το ντίζελ μοτέρ.

Η εργονομία είναι εξαιρετική, ενώ οι χώροι για επιβάτες είναι πρακτικοί. Η υπεροχή της GLA φαίνεται και στον χώρο αποσκευών, που είναι πολύ καλός, με χωρητικότητα 421 λίτρων και με απολύτως κανονικό σχήμα.
Στον εξοπλισμό, που είναι πλούσιος σε συστήματα ασφαλείας και άνεση, ξεχωρίζει το σύστημα προειδοποίησης για αποφυγή σύγκρουσης (Collision Prevention Assist), το σύστημα ελέγχου απώλειας προσοχής (Attention Assist) κ.ά.
Ο μικρότερος κινητήρας ντίζελ της GLA είναι ο 1,5 λίτρων, με ισχύ 109 ίππων. Ενας εξαιρετικός τετρακύλινδρος κινητήρας, που είναι ο πιο αθόρυβος μικρός ντίζελ της αγοράς.
Το γερμανικό μοντέλο είναι πολύ ευχάριστο στην οδήγηση, ακόμα και όταν αυτή αρχίζει να γίνεται με γρήγορους ρυθμούς. Η ροπή των 260 Nm προσφέρεται σε μεγάλο εύρος στροφών, ενώ φροντίζει ώστε το πολυτελές μοντέλο να κινείται εύστροφα σε όλες τις διαδρομές. Στον τομέα της κατανάλωσης καυσίμου το γερμανικό μοντέλο κινείται στην περιοχή των 4 λίτρων/100 χλμ., κάτι που θα εκτιμηθεί από τον ιδιοκτήτη της. Σε επιδόσεις, η τελική των 190 χλμ./ώρα είναι εφικτή.
Στον εξοπλισμό ασφαλείας ξεχωρίζει το ATTENTION ASSIST που αναγνωρίζει τα τυπικά σημάδια κόπωσης και σοβαρής έλλειψης προσοχής και παρέχει οπτική και ηχητική προειδοποίηση για επερχόμενο στιγμιαίο ύπνο. Μάλιστα, σε ταχύτητες ανάμεσα στα 80 και180 χλμ/ώρα το ATTENTION ASSIST αναλύει διαρκώς τη συμπεριφορά του οδηγού και τα δεδομένα του τιμονιού.

Audi Sportback A3 1,6 TDI Comfort

Κινητήρας: 1.598 κ.εκ., 110 ίπποι
Κατανάλωση: 3,8 λίτρα
Ρύποι: 89 CO2 / χλμ.
Τιμή από 26.900€

Κόστος μίσθωσης: 225€/μήνα

To γερμανικό μικρομεσαίο μοντέλο στην έκδοση Sportback έχει ως ισχυρό αβαντάζ τη λίγο μεγαλύτερη άνεση που προσφέρει στους πίσω επιβάτες αλλά και στον χώρο των αποσκευών. Το ντίζελ μοτέρ των 1,6 λίτρων είναι ιδιαίτερα οικονομικό.

Volvo V40 Cross Country Livstyl 1,5 T3

Κινητήρας: 1.498 κ.εκ., 152 ίπποι
Κατανάλωση: 4,6 λίτρα
Ρύποι: 131 CO2 / χλμ.
Τιμή από 27.137€
Κόστος μίσθωσης 298€/μήνα

Mια άκρως επιτυχημένη έκδοση, όπου το V40 Cross Country, χάρη στο ελαφρώς υπερυψωμένο αμάξωμα με προστατευτικές ποδιές και άβαφα πλαστικά στους προφυλακτήρες, δίνει περισσότερες επιλογές κίνησης όπου δεν υπάρχει άσφαλτος.

Nissan Qashqai Acenta 1,5 Diesel

Κινητήρας: 1.461 κ.εκ., 110 ίπποι
Κατανάλωση: 3,7 λίτρα/100 χλμ.
Ρύποι: 99 CO2 / χλμ.
Τιμή από 22.370€
Kόστος μίσθωσης: 233€/μήνα

Το νέο Nissan Qashqai στη δεύτερη γενιά του δείχνει πιο ώριμο σε όλους τους τομείς, άνετο, ενώ δίνει τη δυνατότητα κίνησης στις εκτός δρόμου διαδρομές – ακόμη και αν έχεις επιλέξει τη δικίνητη και όχι απαραίτητα την τετρακίνητη εκδοχή.

Opel Vivaro Van MY17 Diesel

Κινητήρας: 1.598 κ.εκ., 120 ίπποι
Κατανάλωση: 6,6 λίτρα
Ρύποι: 173 CO2 / χλμ.
Τιμή από 29.000€
Kόστος μίσθωσης 277€/μήνα

Το μεσαίο επαγγελματικό βαν αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για τους επαγγελματίες μεταφορείς. Δύο
διαφορετικά μήκη και ύψη επιτρέπουν όγκο φορτίου έως 8,6 κυβικά μέτρα.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ