Με ακλόνητες πωλήσεις, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην πιο ολοκληρωμένη φάση του, το Volvo XC60 έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται, τόσο για την εμπορική του επιτυχία –σε Ελλάδα και Ευρώπη –όσο και για το γεγονός ότι βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία του σε όλη την Ευρώπη, με 82.990 ταξινομήσεις το 2016. Το Volvo XC60, το μεσαίο SUV, προσφέρεται αυτή την περίοδο με μια ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη προσφορά που αγγίζει τα 7.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία Volvo Car Hellas προσφέρει το σουηδικό μοντέλο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων –και αρκεί να έχει ταξινομηθεί ως το τέλος Μαΐου –με όφελος έως 7.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο όφελος αφορά τις εκδόσεις Summum και R-Design του XC60 D4 με τον ντίζελ κινητήρα των 1.969 κ.εκ. με ισχύ 190 ίππους, που διακρίνεται για την οικονομία καυσίμου και τις εξαιρετικές επιδόσεις με άφθονα αποθέματα ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, κάτι που αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τα οδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.
Ιδιαίτερα πλούσιος είναι ο εξοπλισμός, με τη Summum να προσφέρει στον τομέα της άνεσης και μεταξύ άλλων δερμάτινα καθίσματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8» υψηλής ανάλυσης, κάθισμα οδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο με μνήμες, ζάντες αλουμινίου 18» και πολλά άλλα. Με το ίδιο όφελος προσφέρεται και η R-Design με δερμάτινα καθίσματα με επένδυση Nubuck και περφορέ ενώ διακοσμητικά και ένθετα R-Design υπάρχουν σε πολλά σημεία –στη μάσκα, στην κονσόλα, στο τιμόνι και αλλού. Η εικόνα συμπληρώνεται από τα σπορ πεντάλ, τις σπορ εξατμίσεις και τον σπορ δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων. Και εδώ υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8» υψηλής ανάλυσης αλλά με το R-Design σπορ θέμα. Και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν στάνταρ την κορυφαία ασφάλεια της Volvo, διαθέτοντας στον βασικό τους εξοπλισμό το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety.
Το όφελος αυτό προέρχεται από ειδική προωθητική ενέργεια στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της Volvo σε όλη την Ελλάδα συνδυαστικά με 5 χρόνια πλήρες σέρβις, πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα του κατασκευαστή, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ