BMW Group: άριστα στον τομέα της βιωσιμότητας
Σημαντική πρόοδο σημείωσε το BMW Group στον τομέα της βιωσιμότητας. Συγκεκριμένα, η βαυαρική φίρμα μείωσε τις εκπομπές CO2 νέων οχημάτων που πουλήθηκαν στην Ευρώπη κατά περίπου 41% μεταξύ 1995 και 2016. Ο ευρωπαϊκός στόλος οχημάτων κατέγραψε μέση κατανάλωση 4,6 λίτρα ντίζελ/100 χλμ. ή 5,6 λίτρα βενζίνης/100 χλμ.

Bugatti ποδήλατο αξίας 36.000 ευρώ

Η Bugatti κατασκεύασε ένα από τα πιο ελαφριά και πανάκριβα ποδήλατα. Το PG Bugatti είναι κατασκευασμένο κατά 95% από ανθρακονήματα, με αποτέλεσμα το βάρος του να αγγίζει τα 5 κιλά. Θα κατασκευαστεί σε 667 τεμάχια και θα κοστίζει 36.000 ευρώ.
Ενα στα τέσσερα είναι SUV
Σύμφωνα με τη γνωστή εταιρεία στατιστικών, την JATO, ένας στους τέσσερις ευρωπαίους νέους ιδιοκτήτες αυτοκινήτου προτίμησε πέρυσι ένα SUV ή κάποιο από τα καινούργια crossover. Συγκεκριμένα, από τα 17 εκατομμύρια καινούργια αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πέρυσι στην Ευρώπη το 25% αφορούσε ένα SUV.

Ο δαίμων του τυπογραφείου
Ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε το προηγούμενο Σάββατο 25 Μαρτίου τη μηνιαία 20σέλιδη έκδοση του autohub, με αποτέλεσμα στη δισέλιδη παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Smart ED η φωτογραφία του Fortwo να αφορά την προηγούμενη γενιά και όχι τη σημερινή που έπρεπε να συνοδεύει τη σχετική παρουσίαση.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ