Με συνδυαστική απόδοση 286 ίππους και 550 Nm ροπής η plug-in υβριδική Mercedes-Benz E 350 e έλαβε την περιβαλλοντική πιστοποίηση του οίκου TUV, που αξιολογεί αναλυτικά τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο του οχήματος σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του. Με μεικτή κατανάλωση 2,1 λίτρα / 100 χλμ., η Ε 350 e εμφανίζει μειωμένες εκπομπές CO2 κατά 44%-63%.
Νέο κιβώτιο ταχυτήτων από τη Seat
Στις εγκαταστάσεις της Seat, στην Ισπανία, θα κατασκευάζεται από το 2019 το νέο μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων που θα εξοπλίζει όλα τα μοντέλα του ομίλου VW, ανεξαρτήτως κατασκευαστή, τα οποία βασίζονται στην πλατφόρμα MQB, με πρώτο το VW Passat. Οι εργαζόμενοι της Seat Componentes παράγουν ετησίως 650.000 κιβώτια.
Οχι άλλα SUV από τη MINI
Τις φήμες που ήθελαν τη θυγατρική της BMW να προγραμματίζει τη δημιουργία coupe έκδοσης για το Countryman διέψευσε κατηγορηματικά ο επικεφαλής της MINI Πίτερ Σβαρτζενμπάουερ, ο οποίος δεν θεωρεί σκόπιμη τη διεύρυνση της γκάμας προς αυτή την κατεύθυνση, δηλώνοντας ότι το Countryman αποτελεί την ιδανική λύση.

Ηλεκτρικά μοντέλα από τη Hyundai
Την κατασκευή 14 διαφορετικών ηλεκτρικών μοντέλων/εκδόσεων έως το 2020 επιβεβαιώνει η Hyundai. Ετσι, μετά το Ioniq θα ακολουθήσει ένα συμπαγές SUV με αυτονομία μεγαλύτερη των 320 χιλιομέτρων, ενώ θα ακολουθήσει ένα νέο μοντέλο κυψελών καυσίμου με δυνατότητα κίνησης αξιοσημείωτα μεγαλύτερη από εκείνη του ix35 FCV.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ