Ενα νέο σημείο εξυπηρέτησης Skoda Service το οποίο βρίσκεται στη Χαλκίδα (Λ. Αθηνών – Θηβών, θέση Ξηρόβρυση) προστέθηκε στο δίκτυο των συνεργατών της Kosmocar Skoda υπό τη διεύθυνση της εταιρείας Φ. Σταθόπουλος ΑΒΕΕ προσφέροντας πλήρη κάλυψη σε επίπεδο After Sales, δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο 15 σημείων καθώς και λιπαντικό Service μέχρι 79 ευρώ με δώρο ετήσια Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος.

Νέο Range Rover στη Γενεύη

Στην ελβετική έκθεση, τον ερχόμενο Μάρτιο, φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί από τη Land Rover το αντίπαλο δέος της Porsche Macan, το οποίο θα τοποθετηθεί μεταξύ του Range Rover Evoque και του Range Rover Sport, με την πιθανή ονομασία Velar, και θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα από αλουμίνιο.

Αλλαγή ονόματος για την Tesla
Η διεύρυνση των δραστηριοτήτων της αμερικανικής εταιρείας και σε άλλους τομείς πέραν της κατασκευής αυτοκινήτων, όπως για παράδειγμα οι ηλιακοί συλλέκτες και οι οικιακοί σταθμοί αποθήκευσης ενέργειας, οδήγησε στην εξαίρεση της λέξης «Motors» από τον τίτλο της, καθώς θα δώσει έμφαση στον ρόλο της ως εταιρείας ενέργειας.

Η BMW αγνοεί τον Τραμπ
Πιστή στο επενδυτικό της πλάνο για την κατασκευή αυτοκινήτων στο Μεξικό παρά τις απειλές του αμερικανού προέδρου περί επιβολής συνοριακού φόρου στα εισαγόμενα στις ΗΠΑ αυτοκίνητα δηλώνει η ηγεσία της βαυαρικής φίρμας, με τον επικεφαλής της H. Krueger να δηλώνει: «Χρειαζόμαστε ένα ελεύθερο εμπόριο παγκοσμίως».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ