Μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου με μόλις €8 την ημέρα*; Γίνεται με τη μοναδική προσφορά Avis Flex που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες και εταιρείες να προχωρήσουν σε μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου με τις καλύτερες τιμές, επιλέγοντας τα νεότερα μοντέλα της αγοράς, χωρίς άγχος για πρόσθετες χρεώσεις και με την ποιότητα εξυπηρέτησης του ονόματος Avis.
Κύριο χαρακτηριστικό της προσφοράς Avis Flex είναι η ευελιξία, καθώς καταργεί τα πολύπλοκα συμβόλαια και δεν υπάρχει μακροχρόνια δέσμευση. Παράλληλα περιλαμβάνει 1.600 χιλιόμετρα το μήνα, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια μεικτή-κλοπής με απαλλαγή, ασφάλεια προς τρίτους, συντήρηση αυτοκινήτου, οδική βοήθεια και αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.
Η Avis ανανέωσε πρόσφατα το στόλο της, που πλέον είναι ο νεότερος και πιο σύγχρονος της αγοράς και με τη νέα Avis Flex προσφορά μπορείτε να επιλέξετε αυτοκίνητα όπως Peugeot 108, VW Polo, Peugeot 208 Diesel, Citroen C4 Cactus Diesel, Audi A3 Diesel, Jeep Renegade Automatic και BMW X1 Automatic.
Με την προσφορά Avis Flex η ενοικίαση αυτοκινήτου γίνεται πιο οικονομική και ευέλικτη από ποτέ, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να οδηγούν σύγχρονα αυτοκίνητα στην καλύτερη τιμή, αφού όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Avis.
Οι ενδιαφερόμενοι, που θέλουν να επωφεληθούν από την Avis Flex προσφορά, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.avis.gr, να δουν όλα τα αυτοκίνητα και τις λεπτομέρειες.
*Δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ