Μετά από αρκετή αναμονή, η Alfa Romeo αποκάλυψε από την έκθεση του Λος Αντζελες το πρώτο SUV στην ιστορία της, αξιώνοντας μια θέση απέναντι στα –γερμανικά κυρίως –σπορ, μεσαία και πολυτελή οχήματα ελεύθερου χρόνου και διεκδικώντας ήδη τον τίτλο του ταχύτερου SUV στoν κόσμο. Πέρα από την αισθητική του συνάφεια με την Giulia, τo Stelvio έχει ως αφετηρία την ίδια αλουμινένια αρχιτεκτονική με το ιταλικό sedan, προτάσσοντας μια ιδανική κατανομή βάρους 50:50. Oι Ιταλοί επέλεξαν την ισχυρότερη Quadrifoglio έκδοση για την πρεμιέρα του όπου τον πρώτο λόγο έχει ο V6 κινητήρας των 510 ίππων διά χειρός Ferrari, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων που υπόσχεται αλλαγές σε 150 milliseconds και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης και διαχείρισης ροπής που δίνει «προτεραιότητα» στον πίσω άξονα και μοιράζει τη ροπή ανάλογα με τις συνθήκες.

Η επιστροφή της «CLS»

Το υπό εξέλιξη επιβλητικό τετράθυρο coupe της Mercedes-Benz θα υιοθετήσει μια ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση και τα διακριτικά CLΕ, σηματοδοτώντας έτσι την τεχνολογική του συνάφεια με την E-Class. Επίσης το 2018, οπότε και αναμένεται η CLE, η Ε-Class θα έχει επωφεληθεί από ακόμη περισσότερους τεχνολογικούς νεολογισμούς.

Το SUV alter ego της Σειράς 7

Το θηριώδες SUV με την ονομασία Χ7 αποτυπώνει το όραμα της BMW για ένα ακόμη μεγαλύτερο όχημα ελεύθερου χρόνου, το οποίο θα βασιστεί στην ίδια αρχιτεκτονική με τη νέα γενιά της Σειράς 7 και θα προσφέρει ακόμη περισσότερη ευρυχωρία και πολυτέλεια με βαυαρική υπογραφή.

Ολική επαναφορά για το Opel Corsa

Το νέο Opel Corsa θα ακολουθήσει μια «φρέσκια» αισθητική γραμμή, ενώ η επίσης νέα αρχιτεκτονική υπόσχεται σημαντική μείωση του βάρους του. Σε συνδυασμό με τους νέους κινητήρες αναμένεται να προσφέρει μια σημαντικά πιο σύγχρονη εκδοχή του.

H επανεκκίνηση του Seat Ibiza

Παρά τα φαινόμενα, η νέα γενιά του Ibiza θα προβάλλει από το 2017 έναν αιχμηρότερο όσο και ελκυστικό σχεδιασμό στα πρότυπα του Leon. Κάτω από τις επιφάνειές του θα βρεθεί η γνωστή πλατφόρμα MQB του ομίλου VW, η οποία θα πλαισιωθεί από τη συνήθη πληθώρα επιλογών.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ