Οι σύγχρονες τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας επιτάσσουν ότι ως το 2025 ένα στα τέσσερα οχήματα που θα κυκλοφορούν στους δρόμους του πλανήτη είτε θα είναι ηλεκτρικό είτε θα διαθέτει τεχνολογίες εναλλακτικών μορφών κίνησης, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων.
Η smart, ήδη από το 2007 με το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτρικό smart fortwo, είχε την απάντηση για τις ερωτήσεις τού αύριο. Καινοτόμες λύσεις, οι οποίες προσέφεραν μια εντελώς νέα διάσταση στην οδήγηση και την έκαναν ευκολότερη από ποτέ.
Δέκα χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου smart με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, η smart, πιστή στη φιλοσοφία της να συνδυάζει τη χρηστικότητα με την οικονομία και την ευθύνη προς το περιβάλλον, παρουσίασε στους δρόμους του Μαϊάμι τη νέα γενιά ηλεκτρικών smart, η οποία την καθιστά την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που διαθέτει στο σύνολο της γκάμας της τόσο συμβατικές όσο και ηλεκτρικές εκδόσεις.
H νέα γενιά ηλεκτρικών smart fortwo coupé, fortwo cabrio και forfour προσφέρει άφθονη οδηγική απόλαυση στις καθημερινές μας μετακινήσεις χωρίς ούτε ένα γραμμάριο εκπομπών ρύπων και με κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας αντίστοιχης προς περίπου 1,42 ευρώ για κάθε 100 χλμ.
Επίσης, τα νέα ηλεκτροκίνητα smart με αυτονομία που φτάνει έως 160 χλμ. και με επαναφόρτιση από 45 λεπτά, με τον προαιρετικό ταχυφορτιστή, έως και 6 ώρες σε οικιακή πρίζα, εξασφαλίζουν ότι μπορούμε να καλύπτουμε με μεγάλη ευκολία τις καθημερινές μας μετακινήσεις εντός πόλης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα χρηστικά πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν μια καινοτόμο εταιρεία όπως είναι η smart.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ