Δύο δεκαετίες μετά το λανσάρισμα του πρώτου Cross Country μοντέλου της και την επιτυχία που σημείωσαν τα V70 XC και XC70, η Volvo προσθέτει στην γκάμα της μία ακόμη παντός εδάφους έκδοση με τα διακριτικά V90 Cross Country. Επενδύοντας στην τεχνογνωσία τής εκτός δρόμου κίνησης και στα ιδιαίτερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της Σειράς 90, το πολυτελές σουηδικό Wagon μεταμορφώνεται σε εξερευνητή αξιοποιώντας την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις δυνατότητες του πλαισίου του, ενώ διατηρεί όλα τα στοιχεία πολυτέλειας των XC90, S90 και V90, συνδυάζοντας το σύστημα τετρακίνησης με τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.
Η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες στο εργοστάσιο της Τορσλάντα, βόρεια του Γκέτεμποργκ, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα κυκλοφορήσουν στους ελληνικούς δρόμους στις αρχές του 2017.

Η μεταμόρφωση του Peugeot 3008

Με περιπετειώδη σχεδίαση, περισσότερη ευρυχωρία και αναβαθμισμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων το νέο i-Cockpit με την οθόνη των 12,3 ιντσών και οι αποδοτικότεροι κινητήρες ισχύος από 120 ως 180 ίππους, το 3008 ξανασυστήνεται, με ορίζοντα την άφιξή του το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

H τολμηρή SUV προσέγγιση της Lexus

To πρωτότυπο UX που η ιαπωνική φίρμα επιφυλάσσει για την έκθεση του Παρισιού, εκτός από την αιχμηρή αισθητική του φόρμα, προϊόν των ευρωπαϊκών σχεδιαστηρίων της Lexus, αποτυπώνει την πρόθεσή της για ένα νέο SUV μοντέλο το οποίο θα στοχεύσει σε ένα «αστικό κοινό».

H διακριτική γοητεία των μεσαίων coupe

Το «σίκουελ» των Α5 Coupe/Sportback εκτυλίχθηκε στη συνήθη εξελικτική σχεδιαστική πρακτική της Audi, αλλά και με την εξίσου συνήθη τακτική της στις σημαντικές τεχνολογικές αλλαγές οι οποίες αντλούν από τη high-tech δεξαμενή του Α4 και προσφέρουν ισχύ από 190 ως 354 ίππους.

Crossover μινιατούρα με ρετρό στοιχεία

To Suzuki Ιgnis επιστρέφει μέσω Παρισίων με ρετρό αισθητική, εντονότερη crossover σχεδίαση και αναβαθμισμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, χωρίς να απεμπολεί το γνωστό, απολύτως compact, εκτόπισμά του, διεκδικώντας μια θέση στο αστικό στερέωμα με τη συνδρομή ενός ήπιου υβριδικού συνόλου.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ